Teknolojiden anlamayan cahiller bana Samsung çok iyi diyor olay şu şekilde -Olm samsung almayın paranıza yazık adamlar s3 e kitkay bile vermedi diyorum yine en iyisi samsıng note 4 süper diyorlar diyorum zenfone 5 bile kitkat aldı diyorum diyoki zenfone merdiven altı telefon diyor lg sony asus htc telefonlar samsunga bin basar diyorum hala samsunh en iyisi fiyolat bide teknoloji cahili diyorlar bana taktik beyler
Samsung s4 kullaniyorum jelli bean var cok memnunum andiroid bir telefon sonucta
Haklılar
quote:
Orijinalden alıntı: straptezlo
Samsung s4 kullaniyorum jelli bean var cok memnunum andiroid bir telefon sonucta
Geçmiş olsun hocam rehbere kaç saniyede giriyorsunuz?
quote:
Orijinalden alıntı: Bektash58
quote:
Orijinalden alıntı: straptezlo
Geçmiş olsun hocam rehbere kaç saniyede giriyorsunuz?
Rehbere iki saniyede giriyorum ama telefonu kapatip acinca hemen giriyor.
4 cigolayt ramimiz var 8 tanede işlemci .ss
Kim ne derse desin intel stok fanı <3
quote:
Orijinalden alıntı: Fluid D.
Haklılar
Leğeninizle mutluluklar
Kardeş benim samsung laptop fanı arızalandı arkadaşlarından birini yollasana idarelik
evet note 4 gerçektende performanslı hangi yönüyle küçümsediniz ki ıphone 6 plus a bin basar.
quote:
Orijinalden alıntı: GörünmezAdam
4 cigolayt ramimiz var 8 tanede işlemci .ss
Anca donanım koymayı bilirler gerisi yok. Bide Zenfone'ler çop diyo ağlamak istiyorum
Kim ne derse desin SONY
Yok samsung arayuzu kasıyor yok öyle bu lar hep yalan beyler bizim kuzenlerde bi samsung çamaşır makinesi var arayuzu hiç kasmıyordu gayet akıcıydı.
quote:
Orijinalden alıntı: keremec
Yok samsung arayuzu kasıyor yok öyle bu lar hep yalan beyler bizim kuzenlerde bi samsung çamaşır makinesi var arayuzu hiç kasmıyordu gayet akıcıydı.
evet note 4 gerçektende performanslı hangi yönüyle küçümsediniz ki ıphone 6 plus a bin basar.
Urun ozellik bakımından gerçekten sağlam. Fakat Touchwiz telefonu gerçekten yoruyor. Akıcı değil. 2.olarak malzeme kalitesi kotu tutuluyor bu bir Samsung özelliği. Piyasada maalesef pek bir alternati yok Kalmeli. Bu yüzden 6 plus gerçek bir rakip olamıyor haklısınız. Ama her samsung kulannın telefonu kasması bile almamak için güzel bir neden
Niye illa birşeyin fanı olmak zorundasınız.Samsung,Apple,htc hangisi sana güzel geldiyse onu al işte. İyice gurur meselesi yaptınız.
quote:
Teknolojiden anlamayan cahiller bana Samsung çok iyi diyor olay şu şekilde -Olm samsung almayın paranıza yazık adamlar s3 e kitkay bile vermedi diyorum yine en iyisi samsıng note 4 süper diyorlar diyorum zenfone 5 bile kitkat aldı diyorum diyoki zenfone merdiven altı telefon diyor lg sony asus htc telefonlar samsunga bin basar diyorum hala samsunh en iyisi fiyolat bide teknoloji cahili diyorlar bana taktik beyler
s3 kullanıyorum telefonumda android 4.4.4 yüklü
Not: Samsung fanı değilim
quote:
Orijinalden alıntı: balikraker
quote:
Orijinalden alıntı: KırmızıElma
quote:
Herkes rom atmayı bilmiyor maalewef yazık samsungculara
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: KırmızıElma
quote:
Herkes rom atmayı bilmiyor maalewef yazık samsungculara
İlk android telefonumdu s3 cahillik yapıp aldım touchwiz arayüzünü kullanırken resmen deliriyodum şu samsung cyanogenmod'un yaptığını yapamıyor ya işte bu yüzden para verilmez.
Bu arada o fan boylar sadece samsung da mı var? Her markanın fan kitlesi var. Adam 2500 tl ye İp6 almak var diyo. 1500 tl lik bir telefonla da aynı şeyleri yapabilirsin dediğim zaman onun arkasında elma yok ki diyor.