Şimdi Ara

Arkadaşlarımı WoW'a başlatıyorum. Battlechest+WoD en ucuza nereden alınır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
722
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Durum başlıktaki gibi arkadaşlar. RAF'ladığım 1 arkadaş battlechest+WoD alacak, rafladığım bir diğer arkadaş da battlechest'i blizzden çekti, WoD alacak ucuzunu arıyor. Rusya olayını forumda araştırdım herkes birşey demiş, biraz da tarihi eski gibi görünüyor o yüzden güncel bilgisi olan arkadaşlar buraya yazarlarsa ben ve benim gibi bir çok kişiye yardımcı olurlar.

Teşekkürler şimdiden:)

• G2a veya kinguin den bakabilirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşın dediği gibi g2a ve kinguin iyidir g2a da sanırım 80 tl ye falan geliyor kinguin de aşağı yukarı aynıdır. Wod dan bahsediyorum
  • Direkt WoD aldırma derim, battlehest ile bir denesinler 90'a kadar. Beğenirlerse devam ederler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Raides

Direkt WoD aldırma derim, battlehest ile bir denesinler 90'a kadar. Beğenirlerse devam ederler.

dün gün boyu işteydim. 7de eve geldim, 2si de öğlenden beri oynuyorlarmış bir de ben gelince saat 1e kadar oynadık 60 level olduk. sardı elemanları:) bir de şimdi bu arkadaşlar WOD alırlarsa bana RAF'ladığım için ekstra ödül vs geliyor mu, bilgisi olupta paylaşmak isteyen varsa şükela olur:)
  • bence o kiz yollu kardes

• Zamaninda rusya ustunden ikisinide 50 tl ye almıştım bir araştırın isterseniz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Obilux

Zamaninda rusya ustunden ikisinide 50 tl ye almıştım bir araştırın isterseniz.

Satın alma sonrası lokasyonla ilgili GMler rusyadan fotoğraf falan istiyorlarmış, böyle bir şey başınıza geldi mi? Lokasyonun rusya olması herhangi bir sıkıntı çıkardı mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: rapac

quote:

Orijinalden alıntı: Obilux

Zamaninda rusya ustunden ikisinide 50 tl ye almıştım bir araştırın isterseniz.

Satın alma sonrası lokasyonla ilgili GMler rusyadan fotoğraf falan istiyorlarmış, böyle bir şey başınıza geldi mi? Lokasyonun rusya olması herhangi bir sıkıntı çıkardı mı?

Hayır ilk zamanlar yoktu böyle şeyler daha sonra alanlarda sorun çıktıysa bilemem.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.