Şimdi Ara

WoW Token - Gold ile Oyun Süresi Satıl Alma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
176
Cevap
3
Favori
14.985
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://www.mmo-champion.com/content/4749-Introducing-the-WoW-Token

Kısacası oyun içi para karşılığında token alabileceksiniz. Yada gerçek para ile token alıp bunu AH'de satabileceksiniz. Token= 1 aylık oyun süresi

• Ne zaman başlıyor bu bellimi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xyro

Ne zaman başlıyor bu bellimi.
    Detaylarını da ben paylaşayım .

1 - Bir player gidip gerçek para ile blizzard store dan 1 aylık süre satın alıcak , sonra onu AH ye koyucak.

2 - Diğer player arkadaşımız gidip gold karşılığı satın alıcak onu

yalnız ince detaylar var. store da kaç euroya satılacağı belli değil şu an , onun dışın da örneğin gerçek parayla satın aldın ah ye koyucaksın ücretini sen belirleyemiyorsun , realm de ki arz - talep meselesine göre otomatik belirlenicek ücretlendirme.

bir kere satın aldıktan sonra ah den bir daha satamazsın , soulbound oluyor.

wildstarda ki sistemi benziyor , kalabalık realmler de fiyatlar uçmazsa güzel sistem , özellikle garrison olayından sonra kolayca para kasılabiliyor. hayırlısı diyor heyecan ile bekliyoruz.

• Bu sistem bi sorun olmazsa bana ve benim gibilere çok yarayacak , tek kelime ile Akacağız gold kasarken

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gold seller sitelere göre ucuza gelirse botçulara darbe vuracak ve oyun içinde para kasamayan insanlara kendi para satacak. Para kasan adam da gold ile onlara para akıtacak. Her türlü alan razı satan razı çok güzel olacak. Wildstar sistemi gibi ucu açık olmazsa anlatıldığı gibi harika olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: Nuke General

Gold seller sitelere göre ucuza gelirse botçulara darbe vuracak ve oyun içinde para kasamayan insanlara kendi para satacak. Para kasan adam da gold ile onlara para akıtacak. Her türlü alan razı satan razı çok güzel olacak. Wildstar sistemi gibi ucu açık olmazsa anlatıldığı gibi harika olur.
    Sadece gerçek para ile alınabildiğine göre Blizzard artık gold satmaya başladı diyebiliriz. Kendileri satmasa zaten satılıyor gold, aşırı pahalı olmadığı sürece benim için hava hoş. 2 ay game time için 100k veririm herhalde.
  • Bence aynı fiyata denk gelecek. Normal fiyatından ucuza satmayacak blizz demiş mmo. 2 ay 60-70k olur sanırım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Monkey D Luffy kullanıcısına yanıt
    Ben serverdaki arz talebe göre değil de Blizz'in bölgelere göre belirlediği fiyata göre satılacak diye okudum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gencay

Ben serverdaki arz talebe göre değil de Blizz'in bölgelere göre belirlediği fiyata göre satılacak diye okudum.

Arz talebe göre blizzard ayarlıyacak bence

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Blizzard daha öncede store üzerinden oyunculara gold kazanacakları bir yöntem getirmişti. Guardian Cub peti alınıp satılıyordu. Bir süre önce satışı kapattılar. O sayede gold satıcıları biraz yavaşlamıştı, eğer bu sistem oyuna güzel bir şekilde entegre edilirse bitme seviyesine bile gelebilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Vinewood

quote:

Orijinalden alıntı: Gencay

Arz talebe göre blizzard ayarlıyacak bence

İyi de çok saçma, hem serverlar arasında eşitsizlik olur hem de aldığın süre servera özgü bir şey değil zaten, tüm accyi kapsayacak.
  • Bu sistem iyi olucaktır, hele hele şu trade chatinde sitelerin reklamları baya can sıkıyor, Blizzard'ı umarım bunların önüne geçer

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kurtlar1971

Bu sistem iyi olucaktır, hele hele şu trade chatinde sitelerin reklamları baya can sıkıyor, Blizzard'ı umarım bunların önüne geçer
    dengeleri ve gold piyasasını oldukça etkiler bence
  • Bu sistem ilk Runescape'e getirildi oyundaki token sayısına göre fiyat belirleniyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Kolonyalı

Bu sistem ilk Runescape'e getirildi oyundaki token sayısına göre fiyat belirleniyor
    Fiyatlar serverlara ve arz talep dengesine göre değişeceğinden Token piyasasının talep azlığından ucuz olacağı düşük popülasyonlu serverlara geçişler çoğalabilir. Süreci iyi yönetirlerse serverlar arası dengeyede fayda sağlayacaktır. Blizzard hazır ufaktan PaytoPlay sistemine geçiş yapıyorken lvl 20 olan Starter Edition sınırınıda en az 60 yapsa keşke.
  • quote:

Orijinalden alıntı: contik

Fiyatlar serverlara ve arz talep dengesine göre değişeceğinden Token piyasasının talep azlığından ucuz olacağı düşük popülasyonlu serverlara geçişler çoğalabilir. Süreci iyi yönetirlerse serverlar arası dengeyede fayda sağlayacaktır. Blizzard hazır ufaktan PaytoPlay sistemine geçiş yapıyorken lvl 20 olan Starter Edition sınırınıda en az 60 yapsa keşke.

Alıntıları Göster
    Realmden realme farklılık göstereceği nerde yazıyor? Bölgesel olarak farklı diyor yani amerika,avrupa,çin falandır o. Ben bulamadım realmden realme farklılık olacak muhabbetini (görmemişde olabilirim) ama sorulardan biri bu "Q: Why can’t players set their own prices for the WoW Token?"

• quote:

Orijinalden alıntı: metamania

Realmden realme farklılık göstereceği nerde yazıyor? Bölgesel olarak farklı diyor yani amerika,avrupa,çin falandır o. Ben bulamadım realmden realme farklılık olacak muhabbetini (görmemişde olabilirim) ama sorulardan biri bu "Q: Why can’t players set their own prices for the WoW Token?"

Gerçek parayla satın alıp oyun goldu karşılığında auction housa koyma imkanını bana verdiğinde kaç golda koyacağım tamamen bana kalıyor. Sonuç olarak realmler arası değişken bir piyasası oluşacaktır.
  • contik kullanıcısına yanıt
    Token AH sistemi narmal ah sistemi gibi olmayacak. Bid olmayacak komisyon kesilmeyecek. Fiyatları da yukarda yazdığım sorudan anladığım kadarıyla biz belirlemeyeceğiz. Blizz kendi belirleyecek. (Blue postta yazıyor bu soru mmo yu okursan görürsün) Ancak bu fiyat serverdan servera değişecek mi yoksa regiondan regiona mı değişecek anlayamadım. Bana regiondan regiona yani amerika avrupa farklı gold fiyatı olacak gibi geldi. Ben görememişde olabilirim. Dediğin şeyi doğrulayacak kısmı gösterebilir misin bluepostta ben gerçekten bulamadım benim hatam olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: metamania

Token AH sistemi narmal ah sistemi gibi olmayacak. Bid olmayacak komisyon kesilmeyecek. Fiyatları da yukarda yazdığım sorudan anladığım kadarıyla biz belirlemeyeceğiz. Blizz kendi belirleyecek. (Blue postta yazıyor bu soru mmo yu okursan görürsün) Ancak bu fiyat serverdan servera değişecek mi yoksa regiondan regiona mı değişecek anlayamadım. Bana regiondan regiona yani amerika avrupa farklı gold fiyatı olacak gibi geldi. Ben görememişde olabilirim. Dediğin şeyi doğrulayacak kısmı gösterebilir misin bluepostta ben gerçekten bulamadım benim hatam olabilir.

Eğer sabit fiyat yapar dalgalanmaya bırakmazsa benim anlattığım serverlar arasındaki nüfus ve ekonomi dengesizliği azalacağına artar. Herkes daha kolay gold kasabileceği malına alıcı bulabileceği kalabalık ve ekonomisi canlı serverlara akın eder. Temel ekonomi dinamikleri gerçek hayattaki gibi tepkiler veriyor oyun içindede. Bin goldu bir saatte kazanabildiğin bir serverdamı oynarsın bir hafta bekleyip malının satılmadığı yerdemi? Sabit taban fiyat belirlemesinin tek yolu var olan bütün serverların auction house'larını birleştirmek.

• contik kullanıcısına yanıt
    Blue Postta bu yazıyor.

Q: I need game time! How do I buy a WoW Token from the Auction House?
    A: When you visit the Auction House, you’ll be presented with the current market price for a WoW Token in your game region—there’s no bidding involved, and all Tokens in a game region are priced the same at any given moment. If you decide to purchase one, you’ll receive it in your mailbox, and can then immediately redeem it for game time.

Benim tahminim token ahleri birbiri ile bağlantılı olacak bütün realmlerde. Sırayla kimin sırası ise o alacak. Blue posttan okuduğum kadarıyla ahye bir kere koyduğunda iptal edemiyorsun yada expired olmuyor hiç bir şekilde. Bu yüzden sıran geldiğinde alınıyor. Tahminim başka serverlarda senin tokenini alabilecektir.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.