Şimdi Ara

WoW Token - Gold ile Oyun Süresi Satıl Alma (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
176
Cevap
3
Favori
14.985
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben fiyatin uçuk olacagini dusunuyorum. 20-30k gibi bi fiyati olursa zaten kimse artik gametime almaz. Ayda 30k gold kazanmak o kadarda zor değil. 75-100k arasi bi fiyati olur diye tahmin ediyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • contik kullanıcısına yanıt
    O sınırın 20 olmasının sebebi başlangıç zonelarındaki questlerin daha özenerek hazırlanmış olması. 20 leveldan sonra 3 çiçek topla 5 ayı öldür questlerinden başka bir şey yok neredeyse, amaç göz boyamak yani.
  • Gayri resmi piyasaya ( gold satisi ) bir yaptirim olmadigi takdirde token isi basarili olmaz gibime geliyor ortalama tn de 1 k gold 1 tl iken 30 luk game time 70 80 k verip almak mantikli gelmedi bana.Tam anlami ile aciklasinlar fiyatlari bakalim suan icin muamma olmus merakla bekliyorum...

• quote:

Orijinalden alıntı: PendroZ

Gayri resmi piyasaya ( gold satisi ) bir yaptirim olmadigi takdirde token isi basarili olmaz gibime geliyor ortalama tn de 1 k gold 1 tl iken 30 luk game time 70 80 k verip almak mantikli gelmedi bana.Tam anlami ile aciklasinlar fiyatlari bakalim suan icin muamma olmus merakla bekliyorum...

Ya aylık süre 30k falan olacak, ya da Blizzard bu sistemi işler hale getirebilmek için gold piyasasını tamamen bitirecek.
  • Bence 1 token 50-60k arası olur , hiç birşey yapmasanız bile 1k geliyor bu sistem hardcore kitleyi hedef alıyorsa 50-60k olur

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • gold satıcıları fiyatları düşürüp satmaya devam edebilir eğer oran çok olursa
  • Aylık 30k civarı olursa tadından yenmez, oyuna fazla zaman ayıran için oyun süresi diye bir kavram kalmaz, ara ara giren içinde rahatlatıcı olur.
    Şuan 150k goldu saga sola saçtığıma yanıyorum
    Uçuk rakamlar olursada gold game time takası engellenemez sanırsam :)

Bakalim nasil olacak.

• quote:

Orijinalden alıntı: 0RK

O sınırın 20 olmasının sebebi başlangıç zonelarındaki questlerin daha özenerek hazırlanmış olması. 20 leveldan sonra 3 çiçek topla 5 ayı öldür questlerinden başka bir şey yok neredeyse, amaç göz boyamak yani.

Duydugum (okudugum) en sacma yorum... Heirloom, xp bosstlaya potion vs. den sonra kac tane alt i bunlari kullanmadan quest ile kastin da bu yorumu yaptin mesela?
  • metamania kullanıcısına yanıt
    Aynen okudugunuz gibi realm e gore degil region a gore olacak. Yalniz ayni region icinde farkli para birimleride var. Cidden nasil bir denge tutturacaklar merak ediyorum. EU da oynayan Ruslar ile bizim verdigimiz para TL cinsiden yakin bile degil ornegin.

Gold saticilarini bitirmesi zor zira yogun ekonomili serverlarda gold cok ucuz. Izleyeyip gormek lazim. Su an 2 aylik game time i guild icindeki arkadaslarima 60k ya satabiliyorum zarar etmeden. Bundan pahali olursa benden almaya devam etmemeleri icin bir sebep yok.
  • M@hFeL kullanıcısına yanıt
    Cataclysmde trial olarak worgen dışında bütün raceleri 20 levela kadar oynadım, sonrası aynen dediğim gibi. Oyun hakkında hiç bir fikri olmayıp da trial acc açan kişinin yaşayabileceği tecrübeye dayanarak söylüyorum bunu, o yüzden saçma gelmesi normal.
  • Amerikadaki gold fiyatı ne kadar olacak acaba ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Vinewood

Amerikadaki gold fiyatı ne kadar olacak acaba ?

Merlin de haberi geçti 20 dolar = 20k gold diyor, tabi kesin değil.
  • Bizim serverlere gelmiyormu yarın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aschil

quote:

Orijinalden alıntı: Vinewood

Amerikadaki gold fiyatı ne kadar olacak acaba ?

Merlin de haberi geçti 20 dolar = 20k gold diyor, tabi kesin değil.

oha çok iyi olur o zaman , hiç birşey yapmasak bile günde 1k geliyor zaten old raid'ler filan Game time bedavaya gelicek

• quote:

Orijinalden alıntı: xyro

Bizim serverlere gelmiyormu yarın.

Daha bize yok , ilk amerikada çıkacak belki bize haftaya

• eu ne zaman belli oldumu?
  • Açık artırma mı olacak sistem yoksa tek fiyat mı olacak?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mczaga

Açık artırma mı olacak sistem yoksa tek fiyat mı olacak?

Tek fiyat

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • cidden fiyatı bizim belirleyeceğimize inanan var mı lol o zaman ya çok uçuk rakamlara satardı millet, nasıl bir şeymiş diye merak edip deneyenlerden voleyi vururdu yada kalabalık realmlerde çok satan olurdu ve lanet olası iktisadın önleyemediği enflasyon ortaya çıkar ve ucuza giderdi.

açıkçası blizzard normal game time ne kadarsa o kadar golddan koyar.maksat burda kar elde etmek değil.parası olan oyuncu elin botçu goldsellerına para vereceğine bir nevi blizzarddan alır goldu.fazla goldu olan adam da gider token alır piyasada duran fazla gold bir nebze azalır.hoş bu goldsellerlar yine bir yol yordam bulurlar ama eğer blizzard aylık token satma sınırı getirirse ve onu da çok yüksek tutmazsa bir nebze belleri bükülebilir bunların.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.