Şimdi Ara

WoW Token - Gold ile Oyun Süresi Satıl Alma (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
176
Cevap
3
Favori
14.985
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Türkçe olmasa bile TL cinsinden fiyatlandırma getirebilir çünkü arada 3 katı fiyat farkı var bu fark 2 katına indirilse fena olmazdı bence desteğe bilet atarsak belki bir şeyler olabilir benim ingilizcem yok.
  • 30-35 arası iyiydi ya yine fırlamış
  • Valla ben 1 K goldu 60 kuruştan satamıyorum millet nasıl 1 TL den satıyor hayret, buyrun Ravencrest serverından veriyim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar martta ara vermiştim WoW'a. Şu an için geri dönmek/dönmemek arasında kararsız kaldım. Token fiyatları kararımı vermede etkili olacak.
    Rica etsem Twisting Nether Horde ve Sylvannas Ally tarafındaki token fiyatlarını söyleyebilir misiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Muten Roshi

Arkadaşlar martta ara vermiştim WoW'a. Şu an için geri dönmek/dönmemek arasında kararsız kaldım. Token fiyatları kararımı vermede etkili olacak.
    Rica etsem Twisting Nether Horde ve Sylvannas Ally tarafındaki token fiyatlarını söyleyebilir misiniz?

Fiyatlar tüm eu da aynı ve 40-45k arası seyrediyor.

• Selamlar
    Ben yakında yeniden wowa başlamayı düşünüyorumda hesabımda yaklaşık 80k gold vardı diye hatırlıyorum ama farklı karakterlerde parça parça bu gold ile oyun süresi alabilir miyim?

• WDCanatan W kullanıcısına yanıt
    Alabilirsiniz. Hesabinizdaki toplam gold onemli.

• quote:

Orijinalden alıntı: Tormintor

Alabilirsiniz. Hesabinizdaki toplam gold onemli.

Teşekkurler

• Beyler oyuna başlamayı düşünüyorum da acemiyim kusura bakmayın 1 aylık hediye süresi olan battlechest alsam sizce token fiyatını çıkarabilir miyim sadece kasarak ? Ona göre başlayacağım ben de oyuna.
  • bu token fiyatı arttıkça artıyo. ben şimdi frozen hesabımla alabiliyo muyum? yani alıcam ama kullanmayacam dursun kenarda.
  • haydaa benim öngörümü doğru çıktı şimdi. 50k ya dayanmış fiyat. 35k kiken almamıştım zamanında param yok diye. şimdi 60k para var ama 50k da verilmezki. neyse parayla gametime almaya devam.
  • galiba fiyat yükselsede insanlar almaya devam ediyor...50k şaka gibi
  • Malum yaz geldi oyuncu sayısı azaldı. Haliyle para verip AH'tan satmalık token alan sayısı da azaldı dolayısıyla fiyat şişti de şişti. Yeni patch gelince belki biraz kıpırdanma olur. Ama internetten çok daha ucuza gold satın alınabiliyorken ve bu goldlar karşılığı yine tokenden daha ucuza oyun süresi satın alınabiliyorken, token alma olayı çok saçma geliyor bana hem gerçek para ile hem gold ile. Yazı geçirecek kadarn oyun süresi olanlar bu ara almasın Ekim-Kasım gibi yine ucuzlar fiyatı o zaman stoklarsınız.
  • Beklentiler boşa çıktı galiba.Pek kimse tahmin etmiyordu bu şekilde artacağını.Yabancı forumda ön görülen 85k.
  • Lanet olsun, adamların parası bizden değerli burda asgari ücret 300€ iken binlerce € kazanıyorlar. Buna rağmen 12.99€ vermek yerine 50k gold veriyorlarsa yazıklar olsun. Olan bize oluyor, aylık 40 TL.
  • 40-50 tl ediyor. Benim hesabim rusya uzerinden o paraya 3 aylik gametime aliyorum. Insanlar token alacagina yine eski duzen gold satar daha iyi

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.