Şimdi Ara

WoW Token - Gold ile Oyun Süresi Satıl Alma (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
176
Cevap
3
Favori
14.992
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yaw Elyaesin şu Garisondan nasıl para kasıyosun kısaca bir anlatsan. Ciddi soruyorum. Oyuna geri dönecek birisi olarak. 3-4 tane lvl100 karakter yapma imkanım var (tabii adamlar henüz 90) Dediğim gibi kısaca hangi binları kurmak gerek, hep meslek binaları mı iş yapar yoksa herbdir madendir kaynak binası da dikmeli mi? Meslek olarak leatherwork hariç tüm meslekler var hepsi 600 (gerçi artık onada gerek yokmuş) PM de atabilirsin burda meslek sırlarını açık etmek istemiyosan hehehe

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Draco Mortis -- 24 Nisan 2015; 10:28:47 >
  • Galiba Minimum 30k olacak bu token foyatı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pekı hesabım frozen durumda ıken baska bır oyuncu bana gold gonderse o sekılde hesabımı acabılırmıyım?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilker_canaz

arkadaş borsayı doları geçti token piyasası :D dün 31 e kadar düştü almadık, şimdi yine kırk civarına çıkmış. acaba dış mihraklar mı söz konusu, token lobisi filan ? :D

30k ya düşünce insanlar hemen tokene abanıyor. Talep çok olunca fiyat yükseliyor. 40 k ya çıkınca kimse almıyor talep olmadığı için fiyat düşüyor. Bu şekilde bir döngü var galiba. Ekonomiden anlamam ama böyle bir çıkarım yaptım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Tormintor

quote:

arkadaş borsayı doları geçti token piyasası :D dün 31 e kadar düştü almadık, şimdi yine kırk civarına çıkmış. acaba dış mihraklar mı söz konusu, token lobisi filan ? :D

30k ya düşünce insanlar hemen tokene abanıyor. Talep çok olunca fiyat yükseliyor. 40 k ya çıkınca kimse almıyor talep olmadığı için fiyat düşüyor. Bu şekilde bir döngü var galiba. Ekonomiden anlamam ama böyle bir çıkarım yaptım.

Bende öyle düşünüyorum sistemi

• Token sinirlamasi varmi bir acc kac token kullanabiliyor senelik adetmi yoksa lifetime mi yani oyunu gold ile dondurmek mumkunmu sonsuza kadar yeni sistemde

Belki paylasildi cevap ama gozume carpmadi hic forumda detaylar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PendroZ -- 24 Nisan 2015; 16:21:04 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Draco Mortis

Yaw Elyaesin şu Garisondan nasıl para kasıyosun kısaca bir anlatsan. Ciddi soruyorum. Oyuna geri dönecek birisi olarak. 3-4 tane lvl100 karakter yapma imkanım var (tabii adamlar henüz 90) Dediğim gibi kısaca hangi binları kurmak gerek, hep meslek binaları mı iş yapar yoksa herbdir madendir kaynak binası da dikmeli mi? Meslek olarak leatherwork hariç tüm meslekler var hepsi 600 (gerçi artık onada gerek yokmuş) PM de atabilirsin burda meslek sırlarını açık etmek istemiyosan hehehe

Vallaha 2ay öncesine kıyasla daha az para getiriyor,ama yaptığım şu,bütün karakterlerime level 3 inn kurdum böylece ekstra gold veren garrison missionları acılıyor,her hafta inn den 1 tane treasure hunter özellikli follower alıyorum böylece bu adamı yolladığım gold görevlerinden 2 kat gold geliyor,bütün karakter lerde Ayrıyaten salvage yard var,kutulardan cıkanları npc ye satıyorum 250 gold falanda ordan geliyor,son olarakda yine bütün karakterlerime meslek olarak tailoring ve enchanting aldım garrisona level 2 binalarını diktim ve bu binalarda calısabilen tailoring ve enchanting traitli followerları koydum bu sayede binadan cıkan materyal sayısını 2 katına cıkardım,ve hergün tailoring ve enchanting daily craftlarını yaptım,3 günde weapon enchantını craftlamak icin lazım olan materyaller birikiyor,4 gündede 30 slotluk canta yapabiliyorum

Önceden cantaların tanesi 5kdan satılıyordu,enchant tanesi 8kdan satılıyordu,o aralar garrisonun ekmegini cok yedim

Simdi hala gold verio mesleklet ama cantalar 1.5k enchantlar 3k gibi bişeye satıyorum

Garrison harici her hafta 100 level olan karakterle 25manhc modunda cata raidlerini temizliyorum,cıkan itemleri npcye satıyorum karakter basına 5-6k da ordan geliyor

• Beyler wowa 0dan başlamak için geçmi biri söylesin

• Yeni bir şey daha öğrendim, teşekkürler.
  • Altın alan çok olursa token fiyatı düşüyo gametime a abanılıncada fiyat artıyo.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PendroZ

Token sinirlamasi varmi bir acc kac token kullanabiliyor senelik adetmi yoksa lifetime mi yani oyunu gold ile dondurmek mumkunmu sonsuza kadar yeni sistemde

Belki paylasildi cevap ama gozume carpmadi hic forumda detaylar

Aylık maks 10 tane token alınıyor diye biliyorum

• hesabım 31/3/2015 bitmişti. bi kaç gün evvelinde, token ilk çıktığında reactivate with wowtoken opsiyonu karakter seçme ekranında geliyordu, fakat bu gün almak istediğimde gelmedi. heralde hesabı mı patlattılar ne yaptılar. canım sıkıldı sabah sabah.

20 level bir karakter var, onunla da ah den baktığımda yine yeterli gold yok dedi ...

ticket açtım bakalım ne diycekler :(
  • quote:

hesabım 31/3/2015 bitmişti. bi kaç gün evvelinde, token ilk çıktığında reactivate with wowtoken opsiyonu karakter seçme ekranında geliyordu, fakat bu gün almak istediğimde gelmedi. heralde hesabı mı patlattılar ne yaptılar. canım sıkıldı sabah sabah.

20 level bir karakter var, onunla da ah den baktığımda yine yeterli gold yok dedi ...

Armorye log in olup katakterlerindeki goldlara bakabilirsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: 3qzotix

quote:

hesabım 31/3/2015 bitmişti. bi kaç gün evvelinde, token ilk çıktığında reactivate with wowtoken opsiyonu karakter seçme ekranında geliyordu, fakat bu gün almak istediğimde gelmedi. heralde hesabı mı patlattılar ne yaptılar. canım sıkıldı sabah sabah.

yardımcı olduğun için teşekkür ederim, evet armory de görebiliyorum. fakat hala karakter seçme ekranında wowtoken ile uzatma gelmiyor. neden olabilir acaba?

• quote:

quote:

quote:

yardımcı olduğun için teşekkür ederim, evet armory de görebiliyorum. fakat hala karakter seçme ekranında wowtoken ile uzatma gelmiyor. neden olabilir acaba?

ne kadar goldun var acaba ?

• quote:

Orijinalden alıntı: kurtlar1971

quote:

quote:

quote:

ne kadar goldun var acaba ?

şu anki token fiyatından fazla. inactive olan tek bir karakter üzerinde.

• Teşşşekkür ederim Elyaesin.
    Güzel bir para nasıl kasılır rehberi oldu aslında.
  • quote:

Orijinalden alıntı: [__Zahid__]

eu da benim tahmin çıkıyo us taki olaya hala şaşırıyorum. euda tekrar düşüşe geçerse gene şaşırırım. genelde butür olaylarda fiyat hep artıyo çünkü.
    buarada 45k bile çok 1 ay için, artarsa hiç almam valla. zaten rusyadan oynuyorum veririm 16-17 tl alırım bir ay. zaten işi çözmüş adamlar. rus fiyatıyla token almak istersek 55 tl. direk gametiem alırsak 16-17 tl

Birşey sorcam Rusya ayrı değilmiymiş hani 5k falan diyordun

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 30k ken almadım sımdık 40 ın altına ınmıyo ne ıs ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: kara57

30k ken almadım sımdık 40 ın altına ınmıyo ne ıs ya

Bekle, illaki düşecektir talep olmayınca

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.