Şimdi Ara

WoW Token - Gold ile Oyun Süresi Satıl Alma (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
176
Cevap
3
Favori
14.985
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu şekilde oyun resmen bedava olabilir. Blizzard burda zarar etmiş olmuyormu kafam karıştı biraz.
  • eu da benim tahmin çıkıyo us taki olaya hala şaşırıyorum. euda tekrar düşüşe geçerse gene şaşırırım. genelde butür olaylarda fiyat hep artıyo çünkü.
    buarada 45k bile çok 1 ay için, artarsa hiç almam valla. zaten rusyadan oynuyorum veririm 16-17 tl alırım bir ay. zaten işi çözmüş adamlar. rus fiyatıyla token almak istersek 55 tl. direk gametiem alırsak 16-17 tl
  • quote:

Orijinalden alıntı: [__Zahid__]

eu da benim tahmin çıkıyo us taki olaya hala şaşırıyorum. euda tekrar düşüşe geçerse gene şaşırırım. genelde butür olaylarda fiyat hep artıyo çünkü.
    buarada 45k bile çok 1 ay için, artarsa hiç almam valla. zaten rusyadan oynuyorum veririm 16-17 tl alırım bir ay. zaten işi çözmüş adamlar. rus fiyatıyla token almak istersek 55 tl. direk gametiem alırsak 16-17 tl

Başladı düşüşler hocam, yalnız 25k tahminim tutmayacak gibi her türlü günde 1k hiç bir şey yapmadan kasıyorum en az... bedava olmuştur benim için artık. Yalnız goldun değerinin artması enchattan gelen karın bitmesini sağlayacak derken tam tersi oldu benim realmde.

• Düşüşe başladı fiyat fakat US'e göre daha yavaş düşebilir. 2 gün sonra muhtemelen 30k civarında biraz duracak fiyat.
  • quote:

Orijinalden alıntı: patya

bu şekilde oyun resmen bedava olabilir. Blizzard burda zarar etmiş olmuyormu kafam karıştı biraz.

hocam tokeni markete gerçek kullanıcılar koyuyor, onlar da blizzden satın alıyor. yani pek zarar olur mu bilemiyorum. belki farklı düşünenler de olabilir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Düşüyor ama çok yavaş. Şu an 40 k oldu.

• 1 paket sigara parası rusyada ,EU'da oynayanlar için iyi ama Rus acc sahipleri için boş bir gelişme

• patya P kullanıcısına yanıt
    Tokeni alan adam gene Blizz'den alıyor. Yani para Blizz'e gidiyor.

Dışarıya gold almak için giden paralar da Bliz'e gidecekç Bliz bu işten zarar değil kar eder tahminimce. Zaten kötü gidişat olursa Diablodaki real money AH gibi kaldırırlar :)
  • EU da TN de şuan çok pahalı..

realme göre fark ediyor mu fiyat?
  • quote:

Orijinalden alıntı: BoRriZ

EU da TN de şuan çok pahalı..

realme göre fark ediyor mu fiyat?

Etmiyor.

• Oyuna giremediğim için soruyorum; Bu token normal AH'demi satılıyor yoksa ayrı bir sistemi, ekranı mı var?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sinerfru

Oyuna giremediğim için soruyorum; Bu token normal AH'demi satılıyor yoksa ayrı bir sistemi, ekranı mı var?

Ahde bölümü var, oradan alabiliyoruz

• quote:

Orijinalden alıntı: Elyaesin

Yazıldımı bilmiyorum ama hesabınızda gametime olmasa bile character select ekranına girebilmekteyiz su an,wow token geldiği zaman yine hesabınızda gametime olmasa bile character select ekranında önünüze "gold ile gametime almak istermisiniz" seklinde bir menü gelecek
    Oyun,hesabınızda olan BÜTÜN gold miktarını toplayacak,örneğin outland realminde 24k goldunuz olsun silvermoonda 6k olsun bu sekilde de wow token alabiliyoruz

1 ay icinde alabileceğiniz wow token miktarı ise 10 tane ile sınırlı

Benim tavsiyem bir süre para vermeden oynamak istiyorsanız wow token cıktığı anda 10 tane limitini doldurmaya calısmanız olur,1 ay sonra 50k ya cıkabilir fiyatı,Erken davranan her zaman karlı cıkar(bkz;wod basında 30k ya alıcı bulan garn nighthowl mountu)

Farklı realmlerdeki gold miktarı toplamıyla token alma işlemi sadece oyun süresi bittiğinde karakter ekranında mı oluyor? Çünkü dün düşük level karakterimle AH'a baktığımda yeterli gold yok dedi.

• Bu token den 20 tane alsam hepsine tıklasam 600 gün mü ekliyor yoksa 30 günde bir mi kullanabiliyorsun ?

Bir de 20 tane alsam Blizz bu token olayını kaldırsa ben 6-7 tanesini kullanmış olsam geri kalanlar elimde patlar mı ?
  • Hospital kullanıcısına yanıt
    Dolaylı yoldan da olsa Blizzard'dan alacağın bir şeyin elinde patlayabileceğini sanmıyorum. Kaldırırlarsa sadece alışı ve satışı durdurulur.

20 tane alırsan 20'sini birden kullanabiliyorsun fakat hemen kullanmamakta fayda var. 1-2 ay ara verip oynamamayı düşünüyorsun mesela bu durumda tokenları 20 level veya daha düşük bir karaktere yolluyorsun, bu sayede game time'ın olmasa bile o karaktere girip tokenları kullanabiliyorsun istediğin zaman.
  • Beyler sımdı benım tek bır karakterım uzerınde. 30k yok. Ama dıger karakterlerımde var. Toplamda 30ka yaparlar ama bu bır sıkıntı olurmu. Ayrcıa bıtanesı baska bır realmde ? Hesabımda donmus dueumda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bi1ReD

Beyler sımdı benım tek bır karakterım uzerınde. 30k yok. Ama dıger karakterlerımde var. Toplamda 30ka yaparlar ama bu bır sıkıntı olurmu. Ayrcıa bıtanesı baska bır realmde ? Hesabımda donmus dueumda

oluyor sanırsam konu içinde yukarıda bir yazıda yazıyordu sanırım bir bak
  • quote:

Orijinalden alıntı: lapupa

quote:

Orijinalden alıntı: Elyaesin

Yazıldımı bilmiyorum ama hesabınızda gametime olmasa bile character select ekranına girebilmekteyiz su an,wow token geldiği zaman yine hesabınızda gametime olmasa bile character select ekranında önünüze "gold ile gametime almak istermisiniz" seklinde bir menü gelecek
    Oyun,hesabınızda olan BÜTÜN gold miktarını toplayacak,örneğin outland realminde 24k goldunuz olsun silvermoonda 6k olsun bu sekilde de wow token alabiliyoruz

1 ay icinde alabileceğiniz wow token miktarı ise 10 tane ile sınırlı

Benim tavsiyem bir süre para vermeden oynamak istiyorsanız wow token cıktığı anda 10 tane limitini doldurmaya calısmanız olur,1 ay sonra 50k ya cıkabilir fiyatı,Erken davranan her zaman karlı cıkar(bkz;wod basında 30k ya alıcı bulan garn nighthowl mountu)

Farklı realmlerdeki gold miktarı toplamıyla token alma işlemi sadece oyun süresi bittiğinde karakter ekranında mı oluyor? Çünkü dün düşük level karakterimle AH'a baktığımda yeterli gold yok dedi.

Evet, bu arada gold toplamı o realmdeki gold toplamıymış,akontdaki bütün gold toplamı değilmiş

• quote:

Orijinalden alıntı: Bi1ReD

Beyler sımdı benım tek bır karakterım uzerınde. 30k yok. Ama dıger karakterlerımde var. Toplamda 30ka yaparlar ama bu bır sıkıntı olurmu. Ayrcıa bıtanesı baska bır realmde ? Hesabımda donmus dueumda

Genel olarak oynadığın realmde 30k toplamı gold miktarı varsa oyun karakter select ekranında sana mesaj gösteriyor,gold ile gametime almak istermisin diye,farklı realmde olan karakterindeki goldu saymıyor

• arkadaş borsayı doları geçti token piyasası :D dün 31 e kadar düştü almadık, şimdi yine kırk civarına çıkmış. acaba dış mihraklar mı söz konusu, token lobisi filan ? :D
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.