Şimdi Ara

WoW Token - Gold ile Oyun Süresi Satıl Alma (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
176
Cevap
3
Favori
14.992
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • o benim tahminimdi. çünkü rusyada gametime ucuz olduğundan(350 ruble falan) wowtokeninde ruslara özel ucuz olması gerekirdi. ama blizzard halletmiş bu sorunu. gametime alırsan 350 ruble, token alırsan 1000 küsür ruble. ortada ayrım yapılacak bi durum kalmadı.
  • dünkü wowtoken ile uzatamama sorununu şu şekilde açıkladı gm beyler, uzun uzadıya yazıştıktan sonra. piyasada token olmayınca frozen hesaplarda wowtoken ile uzatma seçeneği çıkmıyormuş... ilk mailde anlatsalar şunu, o kadar yok ui reset bilmem ne filan yap diye uğraştırmasalar iyi olurdu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilker_canaz

dünkü wowtoken ile uzatamama sorununu şu şekilde açıkladı gm beyler, uzun uzadıya yazıştıktan sonra. piyasada token olmayınca frozen hesaplarda wowtoken ile uzatma seçeneği çıkmıyormuş... ilk mailde anlatsalar şunu, o kadar yok ui reset bilmem ne filan yap diye uğraştırmasalar iyi olurdu.

bahsettiğin olay aktif hesaplar içinde geçerli fiyat dibe vurmuş şekilde iken AH de token olmuyor her zaman.
  • Bana bir miktar Gold lazım. Sizce Token alıp satmak fiyat/performans açısından mantıklı mı? 20€:58TL filan yapıyor. Gideri de 40-44K gold. 1K gold bana 1,45tlye filan gelicek.
  • İlginç bir bug oldu sanırım,31k denk gelmişti, hesapta toplam 35k gold vardı dedim su poundfist hatrına bir deneyelim,ısrarla aldırtmadı daha sonra tekrar dene dedi,Peki dedik....Dun 50 defa logout/in dedigim halde o gold ile almak istermisin pencerisi ısrarla cıkmadı hep bilizardın sayfasına yonlendiren buton cıkıyordu,biraz arastırınca wtf klasorunu felan sildim neyse duzeldi o,bu sefer bu sabah 33k yakaladıgım halde hesapta para gorunmuyordu(gold yeterli değil olarak gorunuyordu)ticket attık bakalım geri dönüş bekliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sinerfru

Bana bir miktar Gold lazım. Sizce Token alıp satmak fiyat/performans açısından mantıklı mı? 20€:58TL filan yapıyor. Gideri de 40-44K gold. 1K gold bana 1,45tlye filan gelicek.

Kazıkcı durma play'de bile daha ucuz gold , almayın tokeni gold için .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vinewood -- 2 Mayıs 2015; 14:05:06 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok güzel bir sistem olmuş 32k ya bile inebiliyor bazen benim gözlemlediğim fiyatlar sabahları daha ucuz oluyor.
  • Euro ile token alip satarak gold bizle icin hic mantikli degil. Su an 2 aylik game time yaklasik 57 TL (Begenmediginiz **** de yani daha ucuz site bile bulunabilir) 1k = 1 TL hesabindan (normal saticilarin orani, bununda daha uygunu var) aylik 28,5 k gold eder. Yani o token 28,5 k nin altina dusmedikce token almak mantiksiz. Satan icin ise 20 € karsiligi aldigi goldun yaklasik 60k gold olmasi lazim ki mantikli olsun.

Kredi karti/paypal i (ve tabii ki parasi) olan ve gold isteyen biri bulun iki tarafta kazanir.
  • Eu da çıktığından beri 1 kere 29k küsüre gördüm onun dışında hiç inmedi, cuma günü 30k küsüre aldım aynı gün gün içinde 34k ya çıktı ertesi gün 40k ya fırladı. Çıktığından beri 30-40k arasında gidip geliyor sürekli. gametime sürenizin bitimine kısa süre varsa işiniz şansa kalmış demektir. Yada 3e 5 e bakmayıp alıcaksınız.

30k bir ayda çok zorlanmadan yapılabilir. Ama hergün sadece akşam oynayıp onda da raid yapıyorsanız. Para kasmaya pek vakit kalmaz. Ne kadar online o kadar köfte oluyor :) 30-35k param var 2 ay daha rahatım.
  • 40k param var az daha 35k verip alacaktım. jeton yeni düştü, 30k goldu 25tl ye satsam 15 tl ye 1 ay alabiliyorum zaten rus hesap olduğundan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [__Zahid__] -- 4 Mayıs 2015; 21:35:12 >
  • starter editionda 40k gold kasıp oyun süresi alınabilirmi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mbfprivet

starter editionda 40k gold kasıp oyun süresi alınabilirmi ?

Alınamaz, kasılamaz da zaten.
    Önce oyunun keylerini alman lazım, süre eklemek ayrı bir olay.
  • Fiyat gene artışta. Blizz yoklama mı çekiyor acep.
  • 40-44 k arasında gidip geliyor. Token işi tutmadı
  • acc başına 10 tane hakkımız varmış sanırım. 10 tane alıp kullanmak zorunda mıyız? Yoksa bankada tutup kullanmak istediğimiz zaman kullanabiliyor muyuz
  • quote:

acc başına 10 tane hakkımız varmış sanırım. 10 tane alıp kullanmak zorunda mıyız? Yoksa bankada tutup kullanmak istediğimiz zaman kullanabiliyor muyuz

bu gerçekmi ? 10 tane aldık kullandık ee sonra ne olacak bitti mi yani para ile devammı böyle olması saçma olur bence öyle bir şey yok siz nereden duydunuz?
  • Aylık olarak 10.
  • quote:

Aylık olarak 10.

tamam ok bende bir daha alamayız sandım bir an
    üst üste alıp hepsini açıp kullanabiliyormuyuz bende merak ediyorum 1 tane almıştım da üstüne 2-3 tane daha alıp süre uzuyormu yoksa süre bitince mi kullandırıyor?
  • arkadaşlar euro ile dolar ile olmaz bu işler tl ye çevirmeleri lazım desteğe bilet atıp görüşümüzü bildirelim steam tl ye geçti ülkemizin durumundan paramızın yabancı para karşısında değerinden bahsedelim.Ben illegale bulaşmayı sevmeyen biriyim o yüzden gold almak istemiyorum token alıp satıp golda çevirmek istiyorum ama 20 euro 60 tl ye 40k gold alıyorsun 1k gold 1 tl diyenler var 20 tl zarardayız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TearsForFears

arkadaşlar euro ile dolar ile olmaz bu işler tl ye çevirmeleri lazım desteğe bilet atıp görüşümüzü bildirelim steam tl ye geçti ülkemizin durumundan paramızın yabancı para karşısında değerinden bahsedelim.Ben illegale bulaşmayı sevmeyen biriyim o yüzden gold almak istemiyorum token alıp satıp golda çevirmek istiyorum ama 20 euro 60 tl ye 40k gold alıyorsun 1k gold 1 tl diyenler var 20 tl zarardayız.

blizzard ın hem hiçbir oyunu Türkçe değil hem de bizim kur farkımızı düşünceceğini hiç sanmıyorum.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.