Şimdi Ara

WoW Token - Gold ile Oyun Süresi Satıl Alma (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
176
Cevap
3
Favori
14.985
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Serverlar arası ve sırayla olacakmıs zaten, tüm eu serverları aynı ah üzerinden alım satım yapacak ve istedigin kisininkini alamayacaksın. Aldıgın zaman ilk ahye koyanınkini alabileceksin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bayadır mevzusu dönüyor battle launcher de fakat bir türlü gelemedi
  • 20 dolar gercekten 20 k edicekse cok abartili bir rakam yine insanlari illegal yerlere iter 20 dolara 40 k gold alinir Tr sartlarinda.

• US bölgesinde aylık 30k'dan başlıyor. Haftaya EU bölgesine gelir diye iyimser bir tahminde bulunuyorum.
  • eğer bölgelere özelse fiyat, rusyada 5k golda falan satılması gerekir, eğer avrupaya özelse fiyat, ozaman rus hesabıdmaki parayı biriktirip aslı eu hesabıma atarım ona gametime alırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: [__Zahid__]

eğer bölgelere özelse fiyat, rusyada 5k golda falan satılması gerekir, eğer avrupaya özelse fiyat, ozaman rus hesabıdmaki parayı biriktirip aslı eu hesabıma atarım ona gametime alırım

Wtf

Bi an önce gelmeli

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: IcyTea Lemon

Bence aynı fiyata denk gelecek. Normal fiyatından ucuza satmayacak blizz demiş mmo. 2 ay 60-70k olur sanırım

Ayrıca doğru tahmin yapmışım - atan 3 kişi kendini eksileyebilir şuan

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yazıldımı bilmiyorum ama hesabınızda gametime olmasa bile character select ekranına girebilmekteyiz su an,wow token geldiği zaman yine hesabınızda gametime olmasa bile character select ekranında önünüze "gold ile gametime almak istermisiniz" seklinde bir menü gelecek
    Oyun,hesabınızda olan BÜTÜN gold miktarını toplayacak,örneğin outland realminde 24k goldunuz olsun silvermoonda 6k olsun bu sekilde de wow token alabiliyoruz

1 ay icinde alabileceğiniz wow token miktarı ise 10 tane ile sınırlı

Benim tavsiyem bir süre para vermeden oynamak istiyorsanız wow token cıktığı anda 10 tane limitini doldurmaya calısmanız olur,1 ay sonra 50k ya cıkabilir fiyatı,Erken davranan her zaman karlı cıkar(bkz;wod basında 30k ya alıcı bulan garn nighthowl mountu)

• makul seviyede gold isterse token, gold kasan meslekle uğraşanlar için oyun bedavaya gelebilir.
    bu çok güzel olur.
    hem oyun oyna , zevk al ve wow beleşe gelsin :)

gerçi benm böyleydi sistem. goldu satıyordum wow beleşe geldi her zaman :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Elyaesin

Yazıldımı bilmiyorum ama hesabınızda gametime olmasa bile character select ekranına girebilmekteyiz su an,wow token geldiği zaman yine hesabınızda gametime olmasa bile character select ekranında önünüze "gold ile gametime almak istermisiniz" seklinde bir menü gelecek
    Oyun,hesabınızda olan BÜTÜN gold miktarını toplayacak,örneğin outland realminde 24k goldunuz olsun silvermoonda 6k olsun bu sekilde de wow token alabiliyoruz

1 ay icinde alabileceğiniz wow token miktarı ise 10 tane ile sınırlı

Benim tavsiyem bir süre para vermeden oynamak istiyorsanız wow token cıktığı anda 10 tane limitini doldurmaya calısmanız olur,1 ay sonra 50k ya cıkabilir fiyatı,Erken davranan her zaman karlı cıkar(bkz;wod basında 30k ya alıcı bulan garn nighthowl mountu)

Tokeni alma nasıl olcak ? Fiyatlar 30k 40k olursa kapış kapış gider adam ah ye koyunca hemen çekilir yani ah de camp mı kuracağız ?

• Her şeyi geçin bu sistem oyun başında geçirilen süreyi bariz artıracaktır.

• yeni içerik getirmek yerine insanları farm'a yöneltiyor blizzard Wildstar'a geçicem ben sıkıldım wowdan . 6.2 gelmeden girilmez bir daha

• dediğiniz gibi erken davranmak wowdaki herşey için geçerli. crafting malzemesinden tut itemlere kadar, itemlerdan tut gametime a kadar. herşey paket başı pahalı oluyo sonra %95e yakın değer kaybediyo. misal ench için kullanılan kristaller. oyun başı 400 goldken oyun sonu 5-6 golda düşüyo. 670 ilvl itemlar oyun başı 15-20k iken şimdi 4-5 k larda geziyo. bu gametimeda aynı şekilde coşacak.

hep aynı örneği veriyorum gene vereyim. guildwars 2 çıktığında oyun içi parayla gem alabiliyoduk. ben 1 ay boyunca bütün paramla hep gem aldım. şuan o gemi almaya kalksam ozaman harcadığım paranın yaklaşık 1000 katını harcamam gerekiyo
    wowda da benzer bi durum olacak. 1000 kat artmaz fiyatı ama 30k dan başlarsa 50-60k ya kadar yolu var

edit: 1000 katı sallamışım biraz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [__Zahid__] -- 7 Nisan 2015; 23:25:26 >
  • Savage'nin 1k olduğu günlerde vardı, şimdi 200 gold. Acayip değer kaybediyor bazı şeyler. Wow tokende de aynı şey olucak. 30k ile başlayacak, 50kları görürüz rahat.

Onu falan geçiyorum da, Token 20 dolar. 30k gold için 20 dolar mantıklı mi ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

dediğiniz gibi erken davranmak wowdaki herşey için geçerli. crafting malzemesinden tut itemlere kadar, itemlerdan tut gametime a kadar. herşey paket başı pahalı oluyo sonra %95e yakın değer kaybediyo. misal ench için kullanılan kristaller. oyun başı 400 goldken oyun sonu 5-6 golda düşüyo. 670 ilvl itemlar oyun başı 15-20k iken şimdi 4-5 k larda geziyo. bu gametimeda aynı şekilde coşacak.

hep aynı örneği veriyorum gene vereyim. guildwars 2 çıktığında oyun içi parayla gem alabiliyoduk. ben 1 ay boyunca bütün paramla hep gem aldım. şuan o gemi almaya kalksam ozaman harcadığım paranın yaklaşık 1000 katını harcamam gerekiyo
    wowda da benzer bi durum olacak. 1000 kat artmaz fiyatı ama 30k dan başlarsa 50-60k ya kadar yolu var

Aynen katılıyorum ,us serverinda 2 saat önce aktive oldu wow token su anda 30.600 gold civarinda wowtoken.info adresinden sürekli olarak gold fiyatlarını takip edebilirsiniz

• Ekonomiden çok anlamam ama mantıken zaman geçince fiyatın azalması gerekmiyor mu artmak yerine ? Başta herkes akın edecek AH'a sonra milletin aylarca gametime'ı olunca alıcı azalacak ama parayla gold almak isteyenlerin sayısının değişeceğini zannetmiyorum. Bu durumda başta almayan adam zaten fiyat artınca hiç almaz bence, mantığı çözemedim açıkçası.

6.1 ile garrison dailyleri gelmişti, fur/leather trader olan ilk günlerde bildiğin AH'da bu malzemeler 3-4 katı fiyata satılıyordu alıcı oranı satıcılara göre çok fazla olduğu için. Aynı mantığı game time'a uygulayınca 1 ay sonra alıcılar satıcılara göre azalacağı için fiyatların düşmesi gerekiyor mantıken.
  • 0RK kullanıcısına yanıt
    örnekleri var. Wildstar, guildwars 2. değerini kaybetmeyen şeyler önce ucuz başlar. daha sonra fiyat artmaya başlar.

bu arada benim yukardaki mesajda kastettiğim şey fiyatın düşeceği değil, erken davranmak gerektiğiydi. craft malzemesi ihtiyacı varken erkenden satmak çok kar ettirir. ama ele ayağa düşünce o malzemeler fiyatı ucuzlar. wow tokenin ise değer kaybetme gibi bi lüksü yok. insanların %80 gold ile wowtoken almak isteyecek %20 si ise wowtoken ile altın almak isteyecek(bence diyeyim ama böyledir büyük ihtimal). haliyle talep fazla olacak tokenlere. talep fazlaysa fiyat artar. talep azsa(craft malzemelerinde olduğu gibi) fiyat azalır gitgide

şu siteden gw2 de gem fiyatlarının değişimine bakabilirsin. gem gw2 de oyun içi parayla alınamayan şeyleri almaya yarıyo. wowtoken gibi değerli yani. soldan zoomu "all" seçersen daha sağlıklı bi tablo çıkar
    http://www.gw2spidy.com/gem

yukardaki arkadaşın dediği fiyat doğruysa fiyat 300 gold artmış bile yarım saatte

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [__Zahid__] -- 7 Nisan 2015; 23:29:58 >

• quote:

Orijinalden alıntı: 0RK

Ekonomiden çok anlamam ama mantıken zaman geçince fiyatın azalması gerekmiyor mu artmak yerine ? Başta herkes akın edecek AH'a sonra milletin aylarca gametime'ı olunca alıcı azalacak ama parayla gold almak isteyenlerin sayısının değişeceğini zannetmiyorum. Bu durumda başta almayan adam zaten fiyat artınca hiç almaz bence, mantığı çözemedim açıkçası.

6.1 ile garrison dailyleri gelmişti, fur/leather trader olan ilk günlerde bildiğin AH'da bu malzemeler 3-4 katı fiyata satılıyordu alıcı oranı satıcılara göre çok fazla olduğu için. Aynı mantığı game time'a uygulayınca 1 ay sonra alıcılar satıcılara göre azalacağı için fiyatların düşmesi gerekiyor mantıken.

Sorun surda,wow token sayesinde "oyunu bedava oynamak" mümkün oldugundan tonlarca goldu olan kişiler+1 den fazla level 100 karakteri olup garrisonını düzgün kurqn kişiler(ki bu kişilere bende dahilim ve sadece garrison sayesinde ayda 30k rahat kazanabiliyorum) tokene olan talebi arttıracak,token arzını ise 20dolar verip karşılığında 30k gold almak isteyenler saglayacak,bu durumda ise tokende talep fazlası ortaya cıkacak,bu talep fazlasını azaltmak icinse ya blizz ah ye kendi token sürmeli yada token fiyatlarını arttırmalı
    Benim tahminim en az ilk 3 ay boyunca talep fazlasını karşılamak icin 30k nın üstünde satılacağı,piyada durulup herkez goldlarını harcayınca yavas yavas 30k civarına tekrar düşer ama 30k dan asağıya düşmesi çok zaman alır diye düşünüyorum

• quote:

dediğiniz gibi erken davranmak wowdaki herşey için geçerli. crafting malzemesinden tut itemlere kadar, itemlerdan tut gametime a kadar. herşey paket başı pahalı oluyo sonra %95e yakın değer kaybediyo. misal ench için kullanılan kristaller. oyun başı 400 goldken oyun sonu 5-6 golda düşüyo. 670 ilvl itemlar oyun başı 15-20k iken şimdi 4-5 k larda geziyo. bu gametimeda aynı şekilde coşacak.

edit: 1000 katı sallamışım biraz

2 aylığına 60-70 gibi fiyatlarda zaten alırken 1 aylığa neden bu gold verilsin?

• mczaga kullanıcısına yanıt
    o kısmı bende biliyorum evet ama blizz göz yumuyodu eskiden. şimdi yummaz ve gold ticareti yapanlara yaptırım uygular diye düşünüyorum. yani öyle eskisi gibi millet 2 ay 60k satamaz bence. hadi blizz gene göz yumsa buseferde benim gibi o şahıslara güvenmeyen veya blizz banlar diye korkar insanlar gene paşa paşa bayılacak ah ye parayı.

dediklerimin hiçbiri tutmayadabilir. ben eski tecrübelerime dayanarak söyledim. ama elimde yeterince gold olsa şahsen kesinlikle hepsiyle wowtoken alırdım 1dk düşünmeden.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.