Parası ile oyun satın alamamak
Bugün steamden indirime giren god of war ı almak istedim steam bakiyem ile. Ödemeyi gerçekleştirmeyip hata verip durdu. Dedim kartla alayım onu da alamadım. İşin detayına girince ansız yükselen kur sebebiyle steam in bizim gibi ülkelerde satın almaları kısıtladığını gördüm. Yani parasını verip de oyun alamadım. Şimdi gidip korsan indireceğim. Zorla korsan oynamak zorunda kaldım..
Parasıyla oyun satın alamamak
Bugün steamden indirime giren god of war ı almak istedim steam bakiyem ile. Ödemeyi gerçekleştirmeyip hata verip durdu. Dedim kartla alayım onu da alamadım. İşin detayına girince ansız yükselen kur sebebiyle steam in bizim gibi ülkelerde satın almaları kısıtladığını gördüm. Yani parasını verip de oyun alamadım. Şimdi gidip korsan indireceğim...
RTX 3090 vs 4070
Arkadaşlar elimdeki mevcut 3070 kartımı malum vram mevzusu yüzünden değiştirmeyi düşünüyorum. Sizce 24 gb vramli 3090 mı yoksa yeni nesil ve dlss 3.0 özelliği bulunan 4070 e mi geçiş yapmalıyım ? Fiyat olarak 3090 ikinci el garantili şekilde 15 bin bandına bulunabiliyor keza aynı durum 4070 için de geçerli.
Stok sorunu yoktur( Yüzlerce alabilirsiniz ). Birer ikişer adet satmıyorum. Minimum alım miktarı 10 dur. Steam profili istenirse özelden verilir.
Ankara içi elden alma imkanı da vardır.
Pazarlık yoktur etmeyiniz.
Ev yapımı pizza
Uzun süredir yapmıyordum. Kolları sıvayım dedim ve sonuç. Hamuru dahil tamamen el yapımıdır maliyeti ise 35 lira. Büyük boy pizzaya denk.
Edit : merak edenler için tarifi aşşağıda yorumlarda paylaştım.
Satılık
AWP | Dragon Lore FT
AK-47 | Panthera onca MW
Desert Eagle | Blaze FN
P90 | Astral Jörmungandr FN
M4A1-S | Blue Phosphor FN
Sticker | Crown (Foil)
Desert Eagle | Emerald Jörmungandr FN
USP-S | Target Acquired FN
Glock-18 | Franklin FN
Ankara içi elden satış önceliğim. Diğer illerden havale sonrası eşyayı gönderirim aksini teklif etmeyin. Hele ki dragon lore için şehir dışında bile olsanız kalkın gelin.
Fiyatları tek tek yazmayacağım buff fiyatlarıdır. Buff fiyatını güncel tl kuru ile çarpın.
Ölücüler uzak dursun acelem veya satma kaygım yok.
İsteyen olur ise çok daha fazla kasa item ve değerli eşya bulunmaktadır.
Edit : Steam profil linki istenirse özel mesaj yolu ile verilir.
Başlıktaki eşyalar Ankara içi elden satılıktır. Havale ile almak isteyen arkadaşlar havale sonrası eşyayı alabilir veya Ankarada elden benden alabilir elden tercihimdir. Önce eşya sonra para, referans vs gibi şeyler teklif etmeyin, bunlar yüksek rakamlar kabul etmemide beklemeyin. Dediğim gibi elden satış önceliğim eşyayı önce benim vereceğim herhangi bir sanal alışveriş kabul etmiyorum. Steam ve takas bilgileri özel mesajdan verilecektir.
Fiyatlar :
Dragon Lore 0,27 FT : 19.500 TL
Dragon Lore 0,29 FT : 19.400 TL
Flip Knife Doppler Ruby 0,02 : 10.800 TL
Glock Fade FN 0,01 : 6250 TL
Paracord Knife CW MW 0,12 : 5700 TL
Ursus Knife CW MW 0,12 : 2970 TL
TB Arcana mevcuttur adet fiyatı 137 TL dir.
CS:GO takas edilebilir keylerde mevcuttur. Keye göre fiyatlar değişir ancak ortalama satış fiyatı 38 TL dir.
Aracım var, günün herhangi bir saati satışı ortak bir noktada buluşup gerçekleştirebilirim. Fiyatlarda fazla esneme payı yok buff ve bynogame fiyatları baz alınarak yazılmıştır. Herkese iyi günler.
Bu pizza da benden olsun
Yeni Dövmelerim
Kolu kaplatma işlemine başlamış bulunmaktayım. Parça parça kaplatacağız. Sizce nasıl gidiyor
Oyun içi Vanilla (Skinsiz) Bıçaklar Key ile Alınacaktır
|
Gerçeği bilmek değil, kandırılmak istiyorsunuz. Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesi
|
N C180 Amg Full 7G Tronic 2013
Ankara Üniversitesi / İletişim Fakültesi İntel i5 6500 Skylake MSI Geforce GTX 970 4G oc MSI B150M Bazooka Corsair Vengeance LPX 2x 8 gb/16gb Seagate 1 TB HDD Kingston 120 gb SSD Razer Blackwidow Chroma Steelseries Rival Razer Kraken Pro Gerçeği bilmek değil, kandırılmak istiyorsunuz. |
Son Giriş: 10 ay önce
Son Mesaj Zamanı: geçen yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.269
İkinci El Bölümü Mesajları: 6
Konularının görüntülenme sayısı: 29.804 (Bu ay: 510)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 274 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyun