Şimdi Ara

Parası ile oyun satın alamamak

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
429
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugün steamden indirime giren god of war ı almak istedim steam bakiyem ile. Ödemeyi gerçekleştirmeyip hata verip durdu. Dedim kartla alayım onu da alamadım. İşin detayına girince ansız yükselen kur sebebiyle steam in bizim gibi ülkelerde satın almaları kısıtladığını gördüm. Yani parasını verip de oyun alamadım. Şimdi gidip korsan indireceğim. Zorla korsan oynamak zorunda kaldım..

• Steame yaz.

• Paran ile monitör bile alamıyorsun bu ülkede Alienware in 360hz alayım dedim hiç bir yerde satılmıyor Dell e mail attım onca aradım adamlar dönüş yapmadı para var dolar kuru yüksek fazla ödüyeceğiz ama gel geleim ki istediğimizi alamıyoruz burası Türkiye burdan bir cacık olmaz (Yanlış anlaşılmasın ülkeye lafımız yok piyasaya lafımız)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AnadoluEfes -- 10 Haziran 2023; 0:6:51 >
  • valla ne yalan söyleyeyim bende geçen seneye kadar mümkün mertebe legal yollardan almaya çalıştım oyunları fakat artık bir oyuna minimum 500 lira vermek imkansız hale geldi. Mecburen torrente yöneldik ekonomi sağolsun.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.