Şimdi Ara

Sırf almak için Mac alınır mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.569
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bilgisayarda sadece oyun oynuyorum.Netflix e bile dün kayıt oldum.Laptopta da oyun sıkıntı oluyor.Ama Mac de almak istiyorum.Kararsız kaldım .Bi akıl verin lütfen

• Oyun oynuyorsan alma.

Ben senelerin mac kullanicisiyim. Mac kullanma sebeplerim:
    1) Sarji cok guclu. 3 senelik Macbook bile 6 saat sarj etmeden kullanilabiliyor.
    2) Virus girmiyor. Bilgisayarin yavaslayip, duzeltmek icin format atma muhabbeti yok.

Yani dertsiz bas isteyen kullanici icin ideal bilgisayar, ancak Mac'te oyun falan oynanmaz. WineSkin araciligiyla convert edilen Windows oyunlari grafik karti oyuna uygun olmadigindan cok yavas calisacaktir.

Ben sadece macbooklar icinde orjinalinden cikan 3 strateji tipi grafik yuku dusuk oyun oynuyorum. Football Manager, Hearts of Iron IV, Europe Universalis IV.
  • oyun için alınmaz.throttling yapıyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • BerkKhan B kullanıcısına yanıt
    EU4 verimli çalışıyor mu Mac bilgisayarlarda? Isınma çok fazla oluyor mu?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Macbook oyun icin alinmaz. MacBook guvenli oldugundan is adamlarina veya verdigi gercekci renklerden dolayi fotografcilar videograficiler icin ideal bir bilgisayardir. bunun disinda hic gerek yok. hele oyun oynayacaksan.
  • Güvenlik ve hız açısından linux macos'tan daha üstün. linux için ayrıca steam'in proton projesi var bir göz atın derim.

proton

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BloodyMonday -- 18 Aralık 2019; 21:51:30 >
  • Whippoorwill kullanıcısına yanıt
    2016 model su an ki macbook pro'mda kaymak gibi calisiyor EU4. (Touchbarlilarin baz modeli)

Ama bundan once 2016'ya kadar 2010 model unibody modelinden macbook pro'm vardi yine 13". Onda kasiyordu bayagi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    FİFA 24 almak mantıklı mı?
    10 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    2015 Air'de nasıl olur diye merak ediyorum doğrusu. Muhtemelen Pro modeline kıyasla daha vasat bir performans ve süreklilik sağlar ancak EU4 hastası biri olarak seyahatlerde oyunsuz kalmak istemiyorum.

• Aslında mağazaya gidip almak yorucu olur, bence direk parayı evdeki çöpe at.
    Oynanir yine ama kasacagini dusunuyorum. Keyfini kacirabilir.

Eski mac pro'mdada oynayabiliyordum EU4 ama kaymak gibi akmiyordu, Air'dada kasma olacagini tahmin ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BerkKhan -- 18 Aralık 2019; 22:4:19 >
    Muhtemelen ısı kaynaklı problem olur. Fikir paylaşımı için teşekkür ederim.

Rica ederim.

Ama isidan sorun olacagini sanmam. Macler kolay kolay isinmiyor. Problem oyunun kasmasi olacaktir. Hizi duser mesela.
  • Mac i istememin sebeplerinden biri de 2 sene önce macbook pro almıştım.Sonradan satmak zorunda kaldım istemeye istemeye. Hala içime oturuyor o yüzden de biraz düşünüyorum Mac'i
  • İstiyorsanız alın hocam. İçinizde kalmasın.

• quote:

Orijinalden alıntı: Whippoorwill

İstiyorsanız alın hocam. İçinizde kalmasın.
    hocam hem çok istiyorum hemde güncel oyunlardan geri kalmak istemiyorum. iki arada bir derede kaldım
  • Şu halde sizin için oyunlar daha önemli gibi geldi bana ne yalan söyleyeyim.

• Soyle anlatiym. Benim icin mac'in avantaji, alip unutup 5 sene kullanabilmem.

Hic bir windows pc'nin 5 sene boyunca sorunsuz calisip sarji ve performansinin ayni kaldigini gormedim bugune kadar.

Yeni alacaksan ve oyun oynama sevdan yoksa, al unut. Ama 2.el falan mac alacaksan alma bir anlami yok, cunku senden onceki insanin bilgisayari s-k-p atip atmadigini bilemezsin. Bilgisayar cok hakir kullanilmissa, bir anlami yok mac'in bu ozelliklerinin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Whippoorwill

Şu halde sizin için oyunlar daha önemli gibi geldi bana ne yalan söyleyeyim.
    hocam öyle de. mac i de çok istiyorum sorun bu
  • Radeon GPU kullanan bir Macbook alma şansınız varsa bootcamp ile rahat rahat Windows+Macos kullanırsınız.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.