Şimdi Ara

Sırf almak için Mac alınır mı ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.569
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Sizi çeken şey MacOS mu yoksa Mac’in kendisi mi? Eğer sırf MacOS önemliyse ama Windows’ta da çatır çatır oyun oynayayım diyorsanız, bir oyun bilgisayarı alın ve dual boot olarak da Hackintosh ile MacOS yükleyin. Oyun oynamak istediğinizde Windows’u açarsınız. Geri kalan işlerinizde de MacOS kullanırsınız. Ha derseniz ki ben taşınabilirlik, tasarım, ekran kalitesi için Mac istiyorum, o zaman Mac almaktan başka seçenek kalmıyor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bilgisayarda sadece oyun oynuyorum diyorsun, mac senin icin kesinlikle yanlis secim. Office, programlama, internette takilma vs isler icin mac daha uygunken kesinlikle oyun performansiyla on plana cikmiyor.

Tam olarak maci neden istedigini bile bilmiyorken heveslenme bence, pisman olursun.

• Apple bilgisayarlar daha çok iş için kullanılıyor diye biliyorum. Ancak ne zaman iMac kullansam gidip bir tane alasım geliyor. Bilin bakalım ne eksik? 😄

• al sonra pişman oldum diye konu açarsım haftaya

• Saçmalık. Programcı ya da grafiker değilsen o paralar verilmez. Paralıysan al tabi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • starbucksa oturup white chocolate mochanı yudumlarken irem-hayalet sevgilim sözlerini yazıp yazıp silmek için bile alınır..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-25D61F122 -- 19 Aralık 2019; 2:32:34 >
  • mace karşı inanılmaz önyargılıydım, en sonunda sırf dizaynı güzel ve hafif diye gittim mac pro aldım. bunca sene boşu boşuna uzak durmuşum, öylesine bir konfor sunuyor ki mac yok sistemim çöktü virüs kaptı mavi ekran verdi tüm dertleri siliyor. sorunları yok mu? elbette ki var, bazen çok basit işler bile problem olabiliyor ama genel performansından memnun kalacağından eminim.
  • Almayın kardeşim.Gerçekten almayın.Bende aynı hataya düştüm zamanında.Sadece tek avantajı var o da pili.Pili çok güzel gidiyor.Ben yazılım işlerinde kullanıyorum macbook airi.Müşterinin yanına giderken götürüyorum kablo vs.uğraşmıyorum bir tek o yönü iyi.Ben maci yazılım işlerim için almıştım.Oyun için almadım onu belirteyim.Zaten oyun da oynanamaz.

En basitinden pencere yöneticisi bile yok.Ayrı bir program kurman gerekiyor.Sana önerim, eğer imkanın varsa hackintosh kurup dene.Orada anlarsın kullanıp kullanılmayacağını.

Oyun için laptop, macbook alınmaz.Adam akıllı bir pc toplarsın keyfine bakarsın ya da illa oyun oynayacağım diyorsan konsol al.

Sakın ha sakın popüler kültüre uyup macbook fln alma.Dışarıdan kapağını kaldırdığın zaman fln havalı, güzel gözüküyor ama kullanırken sıkıntı.Ha şeyi de unuttum illa kafaya koydum mac alacağım diyorsan 128 gb olan modelden kesinlikle uzak dur.En az 256 gb olan modelinden al.Bende 128 gb olanından almıştım sonra ssd upgrade yaptım o şekilde kullanıyorum.Yoksa alan sıkıntısı fln çekeceğin kesin.

Bu söylediklerim Macbook Air için geçerli.Pro model için yorum yapamayacağım.

• Bende yeni nesil macbookpro sahibi olarak sadece stüdyo kayıtlarım ve fotoğraf video islerim icin macbookpro aldim.Sebebi ise sıfır sıkıntıli calisma sistemi ve cok rahat olmasi. Oyun icin ps4pro kullaniyorum.Oyun oynanmaz diyenlere bakma ama onlar macbook sahibi degiller. 16gb ram ile 4 gb ati rodeon harici ekran kartli bir macbookile oyun nasil oynanmaz oyle bir oynanirki. Onu söyle duzeltelim oyunun kralı oynanir ama oyun oynayarak o cihazi yipratmak bence yazıktır.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.