Şimdi Ara

Gta 5'de Satın Aldığımız Arabalar Patlayınca Ne Oluyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
6.142
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Gta 5'de İnternetten Satın aldığımız Arabalar Patladığında Tekrardan Garaja Dönüyor mu? [ OFFLİNE ]
    Eğer Garaja Dönmüyorsa 10 Milyon Dolara aldığımız Arabaların Tek Patlamada gitmesi bana çok saçma olur gibi geliyor.
    Araba Sigortalatma falan varmış herhalde. O nasıl oluyor?

• Yapay Zekanın Yanıtı

GTA 5'te Satın Aldığınız Arabalar Patlayınca Ne Oluyor?

GTA 5'te satın aldığınız bir araba patladığında, kalıcı olarak kaybolur. Oyun, patlayan araçlar için bir geri alma mekanizması sunmaz.

GTA 5 Patlayan Arabayı Geri Alma

Patlayan bir arabayı GTA 5'te geri alamazsınız. Patlama, aracı tamamen yok eder ve onu geri almak için herhangi bir seçenek yoktur.

GTA 5 Patlayan Araba Nasıl Geri Alınır?

Patlayan bir araba geri alınamaz. Aracınız patladığında, onu geri getirmenin bir yolu yoktur.

GTA 5 Satın Aldığım Araba Nerede?

Satın aldığınız bir araba, yok edilmediği sürece garajınızda bulunur. Arabanızın nerede olduğunu bilmiyorsanız, garajlarınızı kontrol edin.

GTA 5 Patlayan Araba Nasıl Alınır?

GTA 5'te patlayan bir araba satın alamazsınız. Patlayan araçlar oyunda kalıcı olarak yok edilir.

GTA 5 Online Patlayan Araba Nasıl Alınır?

GTA 5 Online'da patlayan bir araba satın alamazsınız. Patlayan araçlar oyunda kalıcı olarak yok edilir.

GTA 5 Patlayan Araba Geri Alma

GTA 5'te patlayan bir arabayı geri alamazsınız. Patlama, aracı tamamen yok eder ve onu geri almak için herhangi bir seçenek yoktur.

GTA 5 Patlayan Arabayı Geri Getirme

GTA 5'te patlayan bir arabayı geri getiremezsiniz. Patlama, aracı tamamen yok eder ve onu geri getirmenin bir yolu yoktur.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Geliyor garaja tekrardan ama hemen 2 dk sonra gelmiyor.
  • 81melih54 kullanıcısına yanıt
    İlk başta denemek için İnternetten Ucuza bir Motor aldım. Sokağa Bıraktım. Biraz sonra Garaja baktım Motorum yoktu. Konu açtıktan Sonra tekrar İnternete girdim. Farklı bir Motor aldım. Yakarak patlattım. Garaja döndüm yine boş. Araba Sigortalatma var mı? Offline da.
  • Hemen gelmez zaten. Patlama olayını tam bilmiyorum ama biyerde bıraktığın zaman geliyor garajına.
  • 81melih54 kullanıcısına yanıt
    Benim ilk Sokakda bırakdığım Motorda Garaja geri dönmedi hala. Ne kadar uzun sürer Garaja dönmesi?
  • Bilmiyorum ben bıraktığım zaman geliyodu ama hiç dikkat etmedim ne kadar zamanda geldiğine.
  • Patlayanı bilmiyorum ama sokakta bırakılan kar LSPD Haciz Otoparkı'na gidiyo bir park yerine park ettiysen orada kalıyo

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    GTA 4 Heryerde Aynı Araba
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.