küsüp barıştığınız oldumu ben arkdaşımla küstüm boş bi sebepten 1 .5 aydır konuşmuyoruz.bugün msnden yazmış ne trip atıyon niye konuşmuyon naptım diye nasıl barışırız
Bugüne kadar tıpış tıpış geldiler ayağıma.. Hiç kimseyle sudan sebeplerle dargın olmadım, olmam da.. Ama darılan olduysa da dediğim gibi tıpış tıpış geldiler.
her Allah'ın günü küsüp barışırıyorum birileriyle kimle küsüm kimle barışığm belli değil istanbul trafiğinden beter oldu bi bk anlamıyorum ben bu işten
quote:
Orijinalden alıntı: vakvakvakkızaBAK
küsüp barıştığınız oldumu ben arkdaşımla küstüm boş bi sebepten 1 .5 aydır konuşmuyoruz.bugün msnden yazmış ne trip atıyon niye konuşmuyon naptım diye nasıl barışırız
Baba naber ya görüşmüyoruz kaç zamandır vs. yaz, ikiniz de bu olayın farkındasınızdır. Barışmışsa devamını getirir, barışmamışsa tersler.
şöyle oldu kızın biri bana böyle sevgiliymişiz gibi davranıyordu (dalga geçiyor)3 yıllık sınıf arkadaşım bu kız .bende kıza bişey dedim arkadaşıma dedi ki x ciddiye aldı dedi halbuki almadım bile sonra dedim ki arkadaşa sen mi söyledin böyle yapmasını lan dedim o da ben demedim dedi vs sonra bi baktım kızla konuşmaya gidiyor yani ben mi söyledim vs. diye kıza sormaya bende s..tir git dedim bidaha konuşmadık
Ben de küstüğümde bi anda soğuyorum arkadaşımdan.Bi yabancı gibi geliyo.Aslında bugüne kadar küstüğüm insanlar çok sevdiğim arkadaşlarımdı fakat ne kadar barışmak istesemde ilk adımı hep onlardan bekliyodum.Baktım o da adım atmıyo araya bi aracı koyuyorum diyorum Hasan çıkışta hüseyinle bizi barıştırsana -hasan:Lan ne zaman küstünüz siz?!?!?!? ben-oğlum orasını karıştırma getir şunu barıştır bizi içim rahat etmiyo uyku düzenim bozuldu ders çalışamıyom lannn!!... ve sonra hasan hüseyini getirir hüseyin elini bana doğru uzatır sarılırız barışırız
Lisede 3 yıl boyunca aynı sırada oturduğum, evine gidip yemeğini yediğim (o da aynı şekilde bizde) arkadaşımla üniversitede(aynı üniversite) bozuştuk ve 3 yıldır konuşmadık görüşmedik.