Şimdi Ara

Komşu kızıyla hiç olay/yakınlaşma yaşadınız mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
562
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hiçbir zaman gerçekleşmemiş olduğu için en büyük hayalimdir komşu kızıyla pişirmek fakat ortada komşu kızı yok ki anasını satayım kendimi bildim bileli 70lik teyzelerden başka bir şey görmedim şans yok bizde kimisi cennete düşer kimisi cehenneme

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu tip hikayelerin hep uydurma olduğunu düşünürüm.
    İşin aslı yok öyle bir şey.
  • Böyle düşünceler kurman normal, zira biz beyni bu tip hikayelerle mikilmiş bir nesiliz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ceykip bey inanmayacaksinjz ama donanimhaberdekiler beni destekliyor diyorsunuzda nasil bir destek verelim komsu kizi mi spawn edelim odana

• 4-5 yıl yaşadım sonra terk etti.

• Komşu kızıyla hiç olay/yakınlaşma yaşadınız mı?
  • Henuz yasamadim ama yasiycak gibiyiz simdilij yazisma

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Alt sokakta oturan ilkokul arkadaşımın kardeşiyle oldu.Arkadaşım kız.Kardeşi bizden 6 yaş küçük.Faceden eklemişti beni.Konuştuk biraz.O ara univ için şehir dışındaydı.1 ay gibi bir süre sonra geleceğini söyledi.Biz bu süre zarfında baya işi ilerlettik.Fantazi olaylarına bile girdik camlı mamlı.Sonra benden hoşlandığını söyledi.En sevdiği yer olan galata kulesinde buluşmak istedi.Buz gibi bi havada galata kulesinin altında buluştuk.Hoşlaştık.Tenhalarda koklaştık...Fakat ah benim iyi niyetim , kızla mahallede adım çıkar diye işi fazla ilerletmek istemedim.Yarın bi gün başkalarıyla evleniriz , yüzyüze geliriz falan hiç hoş değil.Ben bitirdim olayı.Yoksa alt sokaktaki kız, bi alo desem tak bizim kapının önünde.Ev de müsait oluyor çoğu zaman.Gerisini siz düşünün.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.