Şimdi Ara

arkadaşlarrr profesyonel notbook inceleyicileri lütfen yardımmm

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
468
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar çok vaktim bir iki gün sonra bizimkiler türkiyeye gidecekler kıbrıstan ve bi bilgisayar aldırıyım diorum ama 2 bilgisayar arasında kaldm. bende oyun hastası olupta parası az olanlardanım ama limit buldugum bu iki laptopada yetiyor lütfen hangisi daha iyi olur benim için biras inceliyip yardımcı olurmusuzzz

http://www.teknosa.com/Cultures/tr-TR/Products/urundetay.htm?CS_ProductID=125030948&CS_Category=_SBA_63_1662_444_2010&CS_Catalog=_BILGISAYAR&T_Category=_NOTEBOOK63

http://www.teknosa.com/Cultures/tr-TR/Products/urundetay.htm?CS_ProductID=125030932&CS_Category=_SBA_63_1662_444_2103&CS_Catalog=_BILGISAYAR&T_Category=_NOTEBOOK63

şimdiden teşekkurler

• acer al fiyat/performansda bence ondan iyisi yok :)
  • ama lenovoda özellik olarak çok iyi gözüküo
  • ewt lenovo daha iyi gözüküyor zaten fiyat farkındanda belli!
  • lenovo uzerınde 64 işletım sıstemı ve ddr3 bellek var..buda maxımum performans demek..bende DusunuyorDum bunu ama acer aldım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lyldz -- 5 Ağustos 2009; 23:26:13 >
  • sen acer al aradaki fiyat farkı gerksiz donanıma göre
  • quote:

Orijinalden alıntı: lyldz

lenovo uzerınde 64 işletım sıstemı ve ddr3 bellek var..buda maxımum performans demek..bende DusunuyorDum bunu ama acer aldım

acerdan memnunmusun peki. çogu insandan şikayet duydum. acerın oyun performansı nasıldır???
    ayrıca 32 bit ve 64 bit arası fark nedir???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yp_35 -- 6 Ağustos 2009; 6:30:39 >
  • acerden soyle menunum benım ıkıncı bılgısayarı masaustu var o yuzden ısımı goruyor..

gercekten ınanılmaz derece zorluyorum laptopu sukurler olsun hıc bır sıkıntısı yok..ve de kullanıslı..acerın oyun performansı oratnın ustu 1 gb ekran kartı var 4 gb ramı var ama 32 bıt ıslemcı old.ıcın sadece 3 gb ını kullanabılıyorsun ıstersen kendınde 64 bıt yukleyeblılırsın tabi..yuklenıpde rahat oynanamayan sanırım bır gta4 var oda ayarlarıyukseltınce makına kasıyor..ılerde belkı drıver guncellestırmeyıse duzelır dıye umut edıyorus..

lenovo ısım olarak marka olarak 10 kat daha kalıtelı..yalnız turkıyede ısler bıras farklı..yanı servısı felan nasıl calısıyor bılmıyorum..urun cok ıyı baktıgın urun ozellıkle..ama kullanmadıgım ıcın net bır sey soyleyemem

64 bıt ısletım sıstemının 32 bıtden tek farkı 4 gb ve ustu ram kullanabılmen ve onu gorebılmesı..ee dogal olarak takılı olan 4 gb ramın tamamını gorur ve daha ıyı performans beklenır..bıldıgım kadarıyla lenovonın ekran kartı gt 130 daha ıyı oldugu kanısındayım..en azından yenı nesıl bır ekran kartı..

ıkısınınde kendıne gore artısı var.basıt bır sekılde elıne kagıt al kalem al yaz..

bak yardımcı olayım sana

ACER

+ 16 ınc ekran var ses sıstemı de var uzerınde ısını gorur
    + kurdugum hıc bır oyunda henuz takılmadı

- 6930g var bende klavyesı cok ıyı oturmamıs..klşi tuslarının old.yer hafıf kabarık..hıssedılıyor
    - benım gıbı harddıskı kendın bolmeyı dusunuyorsan sana cok zorluk cıkartır..

LENOVO

+ tabıkı en buyuk artısı ıbm..hatta kocamn 2 artı
    + ddr3 bellek var uzerınde..ılerıye donuk artık ddr2 ramlar daha az kullanlıyor.ıyı bır tercıh olur.
    + kasa ve kalvye elınle dokununca daha saglam hıssı verıyor..apple tarzı beyaz bır govdesı vardı benım baktıgım modelın

- turkıydekı servıs durumunu bılmıyorum..arzalandıgınıda dusunmelısın..ne olur ne olmaz
    - cok fazla reklamı yok?kendılerıne mı guvenemıyorlar ne?u benı cok celdırıyor..
    - cevremde hıc kullanan olmadıgı ıcın urun hakkında yeterlı bılgım yok...

hocam senın yerıne seslı dusundum bak
    kendım alırken bıle bu kadar hesaplamamıstım ben ...ne olursa olsun acele etme derım ben..bu arada fıyat performans olarak acer cok cok ıyı al sana buda bır artı

senın cevabını sabırsızlıkla beklıyorum

dipnot: hocam cogu ınsandan sorun duyarsın tabı teknolojık bır alet olupda sorun olmayan var mı
    ha dersen kı acerden cok cok cok sıkayet var...emın ol ondan daha fazlada memnunıyet..super bır pc demıyorum ama ısını gorur kanısındayım..
    alacgın her urunde sorun olacak.arkadasıma 3000 kusur euroı ya apple masaustu aldık aldıgımız aksamı bozuldu..salak makına kendı kendıne kapanıyor acılıyor
    mac os kullanmayı bılmıyoruz al buda sorun mu
    megersem cakısan bır uygulama varmıs kurdugumuz aldıgımız yere goturduk 15 sanıyede yaptılar ..sunu soylemeye calısıyorum alacagın her urunde sıkayet olacak ama onemlı olan senın ıcının sınmesi..ha evet bunu ıstıyordum ve aldım demen..gerısı fasa fisoo

kendımı urun satmaya calısan bır musterı temsılcısı gıbı hıssettım neyse yeter bu kadar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lyldz -- 6 Ağustos 2009; 7:43:25 >

• lyldz

adamım şimdiye kadar aldıgım en iyi yorum oldu öncelikle çok saol. acer aslında benimde kafama yatıo ama lenovoda biyandan bastırıo. çok düşünürsem çift kişilikli olcam heralde biri "yüksek kalite,fazla para ve performans" dio diğeri "kalite ucuzluk ve performans" dio :D ama acerı alacam heralde
    tekrar çok saol
    ama bi şeyi sorcaktım. nasıl 64bit yapılıo bi laptop ???
  • bende su ana kadar kı en ayrıntılı ıncelememı sundum faydalı olduysa ne mutlu kafanı ıyıce karısıtırmadım umarım..lap top 64 bıt yapılıyo degılde duzeltelım bunu bız 64 bıt ısletım sıtemı yuklenıyor dıyelım

eskıden pentıum 4 ıslemcılerde bu ozellık yoktu sımdı cıft cekırdekten berı 64 bıt ısletım sıstemlerı yaygınlastı kullanılmaya baslandı temel olarak daha cok ram destegı saglaması ve daha ıyı performans olarak nıtelendırılır 64 bıt ısletım sıstemleri..

acer da 32 but yuklu..dısardan bunun ıcın de lınk de verebılırım sana vısta 64 bıt sp2 turkce yuklu bır vısta yukleyebılırsın hemde altındakı oem lısansla su an ben oyle yapıyorum mesela..

su an alacak gucun varsa acer al derım eger paran denklesmıyorsa da lenovo ıcın bekleme..acer senı pısman etmez..fıyatına gore performasnı cok ıyı haberınj olsun aklına takılan baska bırsey varsa yaz cevaplamaya calısayım

• eyw aga ya, gerçekten çok saol iyi yol güsterdin ;)
    madem okdar büyük bi fark yok 32 bit kullanıyım iyorm. 1 gb ram boşta yani :D alınca müjdeyi veririm sana :D
  • aslansım hocam ıyı secım haberlerını beklıyorum takıptesın ona göre
  • http://www.vatanbilgisayar.com/productdetails.aspx?I_ID=38980

bende lg öneriyorum 1 ay olmadı alalı gayet memnunum acerla kıyas yapınca sanki bu daha ağır basıyo..

ısınma sorunuda yok;)
  • bence ilk olanı al 9600 ekran kartı var ramlerin birinin 4 birinin 3 olduguna bakma ikiside aynı çünkü acerde 32 bit işletim sistemi 4 gb ramin 3ünü kullanıo ramler aynı ama acerde ısınma sorunları çok oluyor . Lenova al derim ama genede karar senin
  • Eğer oyun için alacaksan Ram ve Ekran kartı önceliklerin olmalı.

Acer 4GB Ram ile önce çıkıyor. Ayrıca Mobile HD4650 grafik kartı var. Lenovo da 3GB Ram ve grafik kartı olarak 9600 serisi diyor, en hızlısını kullandığını varsaysak 9600GT Mobile dir.

Bu durumda ;

3Dmark 2005 sonuçları
    ATI Mobility Radeon HD 4650 [12960] NVIDIA GeForce 9600M GT [9621]

Ben anlamam 3d mark dan oyun isterim diyorsan,

Crysis 1024*768 High Detail

9600GT min: 10.31, avg: 14, max: 17.28 fps
    HD4650 min: 20, avg: 25, max: 32.28 fps

DDR3 Bellek güzel ama ekran kartı iyi değilse hikayeden ibaret. Oyun istiyorsan Acer önde gibi. Detaylı incelemeleri google da arayabilirsin. Şurayda bak

http://www.notebookcheck.net/AMD-ATI-Mobility-Radeon-HD-4650.13883.0.html

• arkadaslar çok saolun walla
    ama benim ,içimden nedense acer geçio. ekranın büyük olmasıda ayrı bi cazibesi var hem :D:D
  • Notebook / Netbook Diz üstü =>http://forum.donanimhaber.com/forumid_216/tt.htm
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.