tmm ya git git bu uzar konu ney siz nereye cekiosunuz yourmlarinizi bekliorum
bak ark ım ben cevaba cevap veririm ark sussa emin ol tek bir kelime etmem ben sora ağır kelimeler kullanırım ouda kbl ediorum dedim gibi ark sussun gerginlik bitsinn..
konu kapanmıştır ne ben ne eto cvp verioruz sadece yorumlar..
quote:
Orjinalden alıntı: Raultr
nasıl düşük yaa ben kurdumm 15 kişi vardı (spot olmıyan)lag nerdeyse 0 dı ....
Evet ben de 1. dim
Ama bu arkadaşınki laptop biraz sakat olur gibi geliyor ya neyse
olmazsa ayın birinde yeniden accam zaten
olmaz herhal
P4 Felanmı? Yoksa Çift Çekirdekmi ? Yada AMD Falanmı? Biraz Daha Açarsan İyi Olur.Ama Normal İntel Celeron 1.73 GHz Felansa Ben Hiç Denemeyin Derim.Biz p4 2.20 GHz De Denemiştik Makina Kendi Kendini Resetliyordu Durmadan Fanlar Helikopter Gibi Çalışıyodu .
cift cekirdik diil ama p4 sanırım neseyaa biz bu işekalkışmıyalım en isi ay başını beklemekk
Ya kafayımı Yediniz bi kere ram nasıl 496 oluyor ramin katları sabitdir.8-16-32-64-128-256-512-1 GB- 2GB Ayrıca bu ne ya rami 512 olan herkez Server açıyor sonra kapatıyorsun yok özür mözür gidin ya.Tekrar söylüyorum Mu Online'ı bırakanlar 2 günlük 512 ramlik serverlardan bıraktı.Yeter artık 1 gb int 512 ram olan server açıyor Mu Onlinenın adını karalıyorsunuz. Diğer Forumlarda oyunumuzu savunamıyoruz bile.''a öylemi 2 günlük serveları olanmı' diye cevap veriyorlar yeter artık arkadaşım sen server kurma!!! Bilgisayarın PATLAR
oo kurmicak oke ben kurucam istedinn kdr kurma diebilirsiniz yada istediniz kdr kur diebilirsiniz kimseyi dimlemicem kurucam ve gelen gelir gelmiyen gelmez
bence kruamaz benim pc 1024 ram 256 ekran kartı 1.0 işlemci olmasına ragmen kurmadım
quote:
Orjinalden alıntı: mucu_emre
bence kruamaz benim pc 1024 ram 256 ekran kartı 1.0 işlemci olmasına ragmen kurmadım
Kurdun ama babannen top oynamaya gittiğinde kapattı
quote:
oo kurmicak oke ben kurucam istedinn kdr kurma diebilirsiniz yada istediniz kdr kur diebilirsiniz kimseyi dimlemicem kurucam ve gelen gelir gelmiyen gelmez
Nedir Yani ßu Havalar..Cocukmusun Sen? Kuracaksın Kac Gun Dayanacaksın.Ha ßen Cok İddaa liyim En Assa 1 Sene Acik Tutarim Diyorsan Buyur Ac ßende Pasa Pasa Kasayım..Amma Velakin Diger Serverlardan ßi Farki Olacagini Sanmiyorum Azami Sure ''15'' ( Onbes ) Gun..
quote:
Orjinalden alıntı: Xoßi
quote:
Nedir Yani ßu Havalar..Cocukmusun Sen? Kuracaksın Kac Gun Dayanacaksın.Ha ßen Cok İddaa liyim En Assa 1 Sene Acik Tutarim Diyorsan Buyur Ac ßende Pasa Pasa Kasayım..Amma Velakin Diger Serverlardan ßi Farki Olacagini Sanmiyorum Azami Sure ''15'' ( Onbes ) Gun..
+1948
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme