Şimdi Ara

Arkadaslr bi baqarmısınız

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
665
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • benim bi ark mu kurmak istio pc nin ozellikleri: 1.73ghz 496 ram bu ozelliklere sahip bi pc de mu kurabilirmi sakıncası warmı mu için (pc laptop)

• war bence biraz düşük

benim 2.8 ghz 512 ram (düşük...)
  • yani mu kurulursa coker mi yada pc cokmu kasar
  • nasıl düşük yaa ben kurdumm 15 kişi vardı (spot olmıyan)lag nerdeyse 0 dı ....
  • quote:

Orjinalden alıntı: Raultr

nasıl düşük yaa ben kurdumm 15 kişi vardı (spot olmıyan)lag nerdeyse 0 dı ....

Sen Kurarsin

• yha hade yardım edin plz
  • quote:

kurdum zaten mala bakkk zuahahah onada ben kurcam bnm en yakım ark ım bilmeden napmicakmışzzz azımızı acıp bilmeden olaylarıı sallamicakmızz

Tmm Biz Ne dioz sen kurarsin slkmisin acaba???????
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ARKADASLAR LUTFEN YARDIMM
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • harbi tartısmayında fikirlerinizi soyleyin
  • Sıkışınca Hmn Tavuk Mavuk Aynaya Bak bi ne görcen

Umuta Katiliorm Bide Bence Laptopta server kurmak saglikli deil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eto26 -- 26 Temmuz 2007; 2:19:54 >
  • ewy
  • aynaya bakınca catlamış oldunu görüyorum ve araştırıp neden catladını örenincede bi tane kafes tavuğunun bi tane horozlan bişiler yaptını öreniorum (aynanın önünde )
  • quote:

aynaya bakınca catlamış oldunu görüyorum ve araştırıp neden catladını örenincede bi tane kafes tavuğunun bi tane horozlan bişiler yaptını öreniorum (aynanın önünde )

Raul uzatma insan gibi bişey söyle illa polemik yaratmak zorundamısın ?
  • yha harbi yeter artık yorularınızı bekliyorum plz!!!
  • Sen Körmüsün Aynaya Bakinca Beni Nasil Göriosun Doktora Git Bi Hastane Paran benden
  • HaYaL-ET kardeşim polemik peşinde deilim kaç mesajdır konuyu uzatmamasını sölüorum fikirlerini sölemesini sölüyorum geçi bana cvp verio vermesin napimm
  • Sen Sus Ben Susarim
  • quote:

kurdum zaten mala bakkk zuahahah onada ben kurcam bnm en yakım ark ım bilmeden napmicakmışzzz azımızı acıp bilmeden olaylarıı sallamicakmızz

Adam başta sana şaka yapmış olabilir sende hemen bu cevabi vermisin Bana bole cevap versen ben de bole şeylerde derdim emin ol

quote:

dalga geçer gibi söleyince insan uyuz oluyo ve bu moron beyinleye ne dio biliomusun ve bana dalga geçtin gibi geldi neyse uzatma konuyu fazla ve bu topic ede urama bidaha ....

yok topic e uğrama felan sanki ilkokul çocuğu varmış gibi gelme felan diyosun bunada cevap veririm bunada emin ol !!!

quote:

aynaya bakınca catlamış oldunu görüyorum ve araştırıp neden catladını örenincede bi tane kafes tavuğunun bi tane horozlan bişiler yaptını öreniorum (aynanın önünde )

Hele bu çok saçma ca bişey demişin buna hiç bişi demem sen ne dersen

• bu topic i bnm cok ykn bi arkım açtı ha ben ha o ayı şey hatta aynı sitedeyiz o kadar diim onn için bu topicde bnm sayılır snn susmanı istiyorumm .
  • Kendi topic ini kendin kirmetme o zaman laflarina bak biraz
  • Uzatma Topic Senin Die istedigini yapman mi lzmn
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.