LVL 6 SİLK DİYE BİŞEY YOKMU BURDA YARDIMCI OLUN YA BİDE GUEST GÖREVİNİ NASIL YAPCAMYA BİDE ADAMLAR KONUŞMAK İSTİYOM PM TAM OLARAK NASIL ATCAM ANLAMDIM BAN İYİ BİR DİLDE ALATIRSANIZ SEVİNİRİM
benımde ogrenmek ıstedıım bıse war skıllerımı yanlıs wermısım nasıl sıfırlıcam bılen warmı
Bak S tuşuna bas oyundayken orada force var oraya bas orda yazıo zaten ıce=buz fire=ateş lighting=elektrik heal=büyü(galiba) bunlardan birisine tıklıon hangisini seçceksen sonra orda level up var onu geliştiriosun yeterli skill point olması gerek bide ondan sonra orda item çıkıo altındada add diye bişey var ona tıkla o itemi yarat ondan sonra altta senin item yerin varya oraya koy diyelim 5 e koydun bi manyang saldırırken 5 e bas o skill le kesersin manyang ı .Pm= bak $....... noktalı yere mesaj atmak istediğin kişinin adı böle yaptıkdan sonra mesala $beko0705 boşluk bırak mesajını yaz.Şu görev konusunda bilgim yok.Sana yardımcı olabildiysem ne mutlu bana .Benim bildiklerim bukadar herhalde forumdaki arkadaşlar da bildiklerini söylerler.Veya gereksiz topic deyip kızarlar.
orda bide kitap resimleri var peki onlar neişe yarıyo ben im elim glave var neye vermem gerekir bide ben lvl atlayınca hep str veriyorum dogru veriyommmu ki
1- şu işareti koyup durma 2- Silkroad online genel bilgileri oku orda tüm sorularının cvpları mevcut
Benımde sorum var .. Bu sp dusmuyormu oyunda olunce exp gıbı ? mesela bu ol 100 sp tekrar ol bırıktır olayını sızce ne zmn yapmalıyım lvl kac aralıgında daha ıyı olur 1-10 30-40 ??? bılgı verırsenız sevınırım ... + bır osrum olacak oyunda yenıyımd ;) sol ustte adımın yazdıgı yerde orada 5 kucuk yer varya onun yanıdna dun bırsey vardı tıkladım kırmızı alevler fıskırdı yanımda delı gıbı vurmaya basladım bu oaly nasıl oluyor bellı bır ıtemlamı acaba bılgı verırsenız sevınırım
evet sp düşmüyo ölünce ne zaman sp lazım olursa yapabilirsin skillerini açmak için