Şimdi Ara

ARKADAŞLR SKİL LER YOKMU BURDA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
243
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • LVL 6 SİLK DİYE BİŞEY YOKMU BURDA YARDIMCI OLUN YA BİDE GUEST GÖREVİNİ NASIL YAPCAMYA BİDE ADAMLAR KONUŞMAK İSTİYOM PM TAM OLARAK NASIL ATCAM ANLAMDIM BAN İYİ BİR DİLDE ALATIRSANIZ SEVİNİRİM

• benımde ogrenmek ıstedıım bıse war skıllerımı yanlıs wermısım nasıl sıfırlıcam bılen warmı
  • Bak S tuşuna bas oyundayken orada force var oraya bas orda yazıo zaten ıce=buz fire=ateş lighting=elektrik heal=büyü(galiba) bunlardan birisine tıklıon hangisini seçceksen sonra orda level up var onu geliştiriosun yeterli skill point olması gerek bide ondan sonra orda item çıkıo altındada add diye bişey var ona tıkla o itemi yarat ondan sonra altta senin item yerin varya oraya koy diyelim 5 e koydun bi manyang saldırırken 5 e bas o skill le kesersin manyang ı .Pm= bak $....... noktalı yere mesaj atmak istediğin kişinin adı böle yaptıkdan sonra mesala $beko0705 boşluk bırak mesajını yaz.Şu görev konusunda bilgim yok.Sana yardımcı olabildiysem ne mutlu bana .Benim bildiklerim bukadar herhalde forumdaki arkadaşlar da bildiklerini söylerler.Veya gereksiz topic deyip kızarlar.

• orda bide kitap resimleri var peki onlar neişe yarıyo ben im elim glave var neye vermem gerekir bide ben lvl atlayınca hep str veriyorum dogru veriyommmu ki
  • 1- şu işareti koyup durma
    2- Silkroad online genel bilgileri oku orda tüm sorularının cvpları mevcut
  • Benımde sorum var .. Bu sp dusmuyormu oyunda olunce exp gıbı ? mesela bu ol 100 sp tekrar ol bırıktır olayını sızce ne zmn yapmalıyım lvl kac aralıgında daha ıyı olur 1-10 30-40 ??? bılgı verırsenız sevınırım ... + bır osrum olacak oyunda yenıyımd ;) sol ustte adımın yazdıgı yerde orada 5 kucuk yer varya onun yanıdna dun bırsey vardı tıkladım kırmızı alevler fıskırdı yanımda delı gıbı vurmaya basladım bu oaly nasıl oluyor bellı bır ıtemlamı acaba bılgı verırsenız sevınırım
  • evet sp düşmüyo ölünce ne zaman sp lazım olursa yapabilirsin skillerini açmak için
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.