Şimdi Ara

Arkadaşsızlık Sorunu (Yardım :/ )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
1
Favori
436
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • SYaşım 21. Ancak arkadaşım yok. Çalışıyorum, yerinde arkadaşlar arası şakalaşmalar ağır geliyor. Biri şaka yaptığı zaman aşağılanmış hissediyorum ve bunu hemen belli ediyorum. Doğal olarak çok çabuk sıkılıyorum. Kız arkadaşım zaten yok :/ Kötü durumdayım beyler. Sizce nasıl ortam yapabilirim. Artık yalnızlıktan patladım, yolda sokakta yürürken milletin muhabbet ettiğini görünce içime oturuyor. Acil yardım!!

• Bana sorarsan artık arkadaşlık diye bişey yok şahsen bana göre yok artık insanlara güven kalmadı arkadaşlarım var ama olmasalarda olur yani bi yaştan sonra insan zaten sevgilisiyle buluşuyor onunla zaman geçiriyor sonrada evleniyosun zaten. Kuzenlerle falan takılıyosun özel günlerde falan yılbaşıymış falanmış filanmış arkadaş ne la ben arkadaşlarımı lisede bıraktım üniden arkadaşlarım var ama alayı fıs herkes kendini düşünüyo artık kardeş sen kendine arkadaş yerine sağlam bi sevgili yap bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi buguncx -- 9 Ocak 2013; 22:51:29 >
  •  Arkadaşsızlık Sorunu (Yardım :/ )

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tamam sevgili zaten şart, ama sevgilinle bir maça gidemezsin. Veya oturup batak oynayamazsın. Ben lisede de böyleydim ünide de, lisedeki birkaç arkadaşım harici hiç ark olmadı :/
  • quote:

Orijinalden alıntı: Can.91

Tamam sevgili zaten şart, ama sevgilinle bir maça gidemezsin. Veya oturup batak oynayamazsın. Ben lisede de böyleydim ünide de, lisedeki birkaç arkadaşım harici hiç ark olmadı :/

Bence yanlış düşünüyorsun sevgili bir zaman soonra zayen en iyi arkadaş oluyor :)
  • dost lazım ya. ama o da şans işi. lise bittiğinde 3 sağlam dost dediğim adam vardı. bir tanesi aramadı sormadı koptuk ondan.. ama iki tanesiyle hala görüşüyorum allah bozmasın çok sıkı dostuz zor zamanında yanında oluyorlar falan dost kesinlikle lazım. ama dediğim gibi şans işi kendi isteğinle dost edinemiyorsun kader çıkartıyor karşına. diğerleri ise sıradan arkadaş oluyor hayatında belirli dönemlerde giren ve çıkan kişiler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Garip bir sorun yardım lütfen
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.