Şimdi Ara

ARKADŞLAR EN İYİ VERSİON HANGİSİ????YARDIMMMMM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
561
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR YARDIMINIZA İHTİYACIM VARRR...OYUN BAKIMINDAN VE DİĞER BÜTÜN UNSURLAR GÖZ ÖNÜNE ALINDIĞINDA HANGİ VERSİON DAHA İİİİ.....BİDE SÖLECEĞİNİZ VERSİONLARA OYUN YÜKLENİOMU?????

• 1:50 2:71 birini al
  • sonra da 3.02 open-edition yap en iyisi o. ama onu yükleme işleminin bi riski var mı bilmiyorm ben de psp aldığım zaman forumdaki arkadaşlara danışıcam bu konuda. yüksek bi riski yoksa ben yüklicem direk 3.02oe. var mı acaba risk???
  • @ cem11-hiç bir risk yok istediğin zmn tekrar 1.50 ye dönebilirsin ama isteyeceğini sanmıyorum..

@samedola-2.80 e kadar bulduğun versiyonu al. 1.50 ye downgrade mümkün.sonra en son çıkan 3.03 OE-A yı yükle bak keyfine..
  • 2.80 downgrade oluyo mu ya artık ben yalan haber sanıyodm onu iyi bari
  • arkadaşım sen en iyisi al bi 1.50 hiç uğraşma sonra versiyon düşürcem diye benim arkadaş versiyon düşürürken yalan oldu psp si benim 2.71 di 1.50 yaptım ama bişey olmadı baştan bilsem 1.50 alırdım
  • ben de 3.03 kullanıyorum.. Harika.. Fakat iso oyun kullanaksan tabiki senin icin en kotusu olacaktır cunku kullanamazsın

OE - A - B fln diosunuz ben bunnarı annamıorum isin kotu yanı :D OE yi annadım da A fln ne anlama gelio yardımcı olabilecek?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deep_state -- 6 Ocak 2007; 0:39:16 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: deep_state

ben de 3.03 kullanıyorum.. Harika.. Fakat iso oyun kullanaksan tabiki senin icin en kotusu olacaktır cunku kullanamazsın

OE - A - B fln diosunuz ben bunnarı annamıorum isin kotu yanı :D OE yi annadım da A fln ne anlama gelio yardımcı olabilecek?

bende 3.03 kullanıyorum ve iso oyun oynabiliyorum..

bu 3.03 OE-A dediğimiz versiyon custome firmware dir.yani 1.50 özelliklerine sahip 3.03 versiyon psp..

• teşekkürler o konuda yanlısım oldu dogru hic iso oyun denemedim o konuda bilgi vermeye calısarak ayıp & aptallık ettim.. Tesekkurler tekrar...
  • arkadaşlar hala garantili ve 1.el v1.50 psp bulmam mümkün mü??? mümkünse direk onu alayım downgrade işleminde çok düşük de olsa bi risk var sonuçta..
  • imkansız garantili 1.50 bulman tabi deponun karanlık, ulaşılmayan biyerinde birisi stok yapmışsa orasını bilmem
  • eet benm de kurduğum senaryo öyle teknosaya gitsem depoya insem ve orda v1.50 bulsam tam süper olr
  • 3.02 open-edition en iyisi
  • öle tabi de onu yükleyebilmem için versiyonun en fzla 2.71 olması lazım asıl iş onu bulmak garantili ve 1.el tabi
  • artık garantili sıfır cihazlarda 2.71 bulmak mümkünmü???
  • yoo 2.80 de oluyo artık
  • BULAMAZ MİYİM PEKİ??
  • kısmet artık ara bi bakalım weblebi.com a falan bak bi
  • weblebi.com'da fiyat uygun ama kargoyla gönderiliyo yani almadan önce makineyi hiç kontrol edemicem versiyonuydu kırığıydı çıkığıydı hiç bakamicam peki bu weblebi'nin belli bi satış noktası var mı gidip ordan alsam???
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.