Şimdi Ara

Arkadşlar psp alcam 1.50 mi yoksa 3.03mü (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
1.506
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

• arkadaşlar bu 3.10 ne oluyo düşmüyomu versiyonu 1.5 düşüremiyomusunzuz yine anlamadım ben
  • faya85 piyasada 3,10 ve 3,11 leri downgrade eden bi yöntem yok. sadece unbrick ile halledebilirsin onu da sen yapamazsın teknik malzeme gerektirir. ve bu arada ta082 olmaması lazım
  • ta 82 ler hala uratılıyormu :) ben olsam sony yerınde sadece ta 82 basardım hatta 83 unu yapar dahda kazıklaştırırdım işi
  • harbiden he dedigin cok matıklı bole anakartlar uretseler hep ıllegal versıyonlarda bır az olsun etkılenır ve legal de kalır. mantıklı....
  • bence 1.50 al 3.10 oe-a yap böylece iso ve cso da oynayabilirsin
  • :) iyi hoş demişssinjde 1.5 piyasadan kalkalı yıl olucak yakında. 2-60 bulsa bıle şanlı ehehe gercı fark etmez 2.71 yapıp ındırır ben yerınde olsa. 2.71 altı arardım cunku onlar umd sız downgrade ypılıyor 3.03 lerde şimdilik gta umd si lazım.. Bu arada bu gta nın dr. alexle bir iş anlaşması olabılır downgrade olsun yamaprog olsun çoğu seyde warez destegı veren tek umd
  • 1.50 al derim
  • gittigidiyorda 14 ytl psp diyor ne iş yahu
  • quote:

Orjinalden alıntı: enginguzelsoy

:) iyi hoş demişssinjde 1.5 piyasadan kalkalı yıl olucak yakında. 2-60 bulsa bıle şanlı ehehe gercı fark etmez 2.71 yapıp ındırır ben yerınde olsa. 2.71 altı arardım cunku onlar umd sız downgrade ypılıyor 3.03 lerde şimdilik gta umd si lazım.. Bu arada bu gta nın dr. alexle bir iş anlaşması olabılır downgrade olsun yamaprog olsun çoğu seyde warez destegı veren tek umd

2,8 lerde umd siz downgrade edilebiliyo. ta-082 ler dahil
  • ben o dediğinden yaptım 3.10 oe yi yükledim sonra kopya internetten fm2007 yi indirip psp ye attım ama çalışmadı yaw şu sorunuma niye kimse yardımcı olmuyo anlamadım
  • istediğini al nasıl olsa update yapabilrisin
  • arkadaşlar v2.71 i nasıl bilirsiniz alsak ne sorun yada avantaj yaşarız
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.