Şimdi Ara

Arkadşlar psp alcam 1.50 mi yoksa 3.03mü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
1.506
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar kafam karıştı ya bana yardıomcı olurmusnuz...1.50 versiyonunumu alyım yoksa 3.03 olanımı...
    ikisinide artılarını söylermisiniz bana
    1.50 de internetten film indirip gerekli converter dönüşümünü yaptıktan sonra rahatlıkla izleyebilirmiyim film
    3.03 te ise kopya oyun oynama gibi bi şansım yok galiba..aşağdaki psp yi almayı düşünüyorum...yardımcı olursanız sevinnirm bu fiyata
    imi ben şu an londradayım o yüzden ebaydan alamam çok kolay benim için...
    http://cgi.ebay.co.uk/BN-SIVER-PSP-1-5-1-50-Console-Value-Pack-2G-MORE_W0QQitemZ130073949106QQihZ003QQcategoryZ75556QQrdZ1QQcmdZViewItem?hash=item130073949106

• 1.50 al sonrasında aldığın psp yi 3.03 oe-c ye yükselt.Nasıl yükseltecem dersen forumda araştırırsan nasıl yapılacağına dair uygun yazılar var...
  • 1.50 daha rahat olur. Downgrade ile uğraşmassın. Eğer 3.03 alırsan GTA:LCS UMD'si bulmakla uğraşırsın , ardından downgrade ile.
  • 1.50 al sora 3.03OE
  • 1.50 al sonra Dark_Alex sağola...
  • mantıklı olan 1 50 tabiiki neden dersen bende sana topiclere bak derim downgrade si en zor olan ve bir gta umd si isteyen bır firmwaredir 3.03....1 50 cok rahat bır versıyon hem sen sanslısın eger en son versiyona gecmek ıstersen cunku bız bu en son versiyona gelene kadar kac defa psp yi up ladık...
  • tamam arkadşlar 1.50 alıcamda ebaydan alıcam ama yanında oyun hediyesi falan yok fiyatı 130 pound tabi garantide vermiyolar...ama mağzdan alırsam 4 oyun hediyesi var ps6 neddfor speed cor. ve iki oyun daha var fiyatı 150 pound ama versiyon 3.03 bide garanti var şimdi neyapayım ben kafam karıştı iice garantili malmı alayım yoksa görmediğim postayla yollıyaakları bir psp yemi yöneleyim 1.50 oldugu için........siz olsanız hangisini yapardınız gidip mağzadan 4 pyunla birlikte garantili bir psp mi almak istersiniz yok sa ebay dan 1.50 versiyonlu yanında 2 gb lık kart ile garantisiz malmı almak istersiniz bu alet cok bozulurmu onuda bilmiyorum gerçii...neyse bikaç yorumda yazrsanız sevinirim....
  • git mağzadan al sonra gta lcs bende war
  • quote:

Orjinalden alıntı: selcukakyun

tamam arkadşlar 1.50 alıcamda ebaydan alıcam ama yanında oyun hediyesi falan yok fiyatı 130 pound tabi garantide vermiyolar...ama mağzdan alırsam 4 oyun hediyesi var ps6 neddfor speed cor. ve iki oyun daha var fiyatı 150 pound ama versiyon 3.03 bide garanti var şimdi neyapayım ben kafam karıştı iice garantili malmı alayım yoksa görmediğim postayla yollıyaakları bir psp yemi yöneleyim 1.50 oldugu için........siz olsanız hangisini yapardınız gidip mağzadan 4 pyunla birlikte garantili bir psp mi almak istersiniz yok sa ebay dan 1.50 versiyonlu yanında 2 gb lık kart ile garantisiz malmı almak istersiniz bu alet cok bozulurmu onuda bilmiyorum gerçii...neyse bikaç yorumda yazrsanız sevinirim....

ingilterede mi oturuyon? eger oyleyse 3.03 olani almadan once "gta liberty city stories" adli oyunun eski versiyonunu bulabileceginden emin ol, yoksa ugrasirsin

• quote:

Orjinalden alıntı: selcukakyun

Arkadaşlar kafam karıştı ya bana yardıomcı olurmusnuz...1.50 versiyonunumu alyım yoksa 3.03 olanımı...
    ikisinide artılarını söylermisiniz bana
    1.50 de internetten film indirip gerekli converter dönüşümünü yaptıktan sonra rahatlıkla izleyebilirmiyim film
    3.03 te ise kopya oyun oynama gibi bi şansım yok galiba..aşağdaki psp yi almayı düşünüyorum...yardımcı olursanız sevinnirm bu fiyata
    imi ben şu an londradayım o yüzden ebaydan alamam çok kolay benim için...
    http://cgi.ebay.co.uk/BN-SIVER-PSP-1-5-1-50-Console-Value-Pack-2G-MORE_W0QQitemZ130073949106QQihZ003QQcategoryZ75556QQrdZ1QQcmdZViewItem?hash=item130073949106

versiyonun 2.80 aşğı olsun neolur sa olsun 2.70

• quote:

Orjinalden alıntı: 135-psp

git mağzadan al sonra gta lcs bende war

ama wersion 3.3 alıp intye girerken güncellersen işte o zaman .....
  • yedik yani diyosunnn...yok ona dikkat ederim de ben şimdi bi soru sorcam 1.50 verisyonu alırsam mpeg formatında film seyredemiyecekmiyim cunku 3.03 formatında varmış bu format yanlış anlamadıysam bide tabi 1.50 versiyonunda internet browserı olmadıgından internette dolaşamıyorum dimi peki bu hem 1.50 kullanabiliyomusuz hemde 3.03 bu işlemi tam anlayamadım bilen arkaş açıklayabilirmi bana kaba taslak yeterki bi açıklık getirieyim biraz yardım lütfen.....
  • anladığım kadarı ile psp ile çok az bilgiye sahipsin.şimdi durum şöyle.3.03 yada 1.50 mi alayım demişsin.3.03 alırsan bu sony'nin orjinal versiyonu olduğu için o halde netten indirdiğin oyunları oynayamazsın.Oynamak için eski sürüm GTA oyunu bulup versiyonunu 3.03 den 1.50 ye düşürmen lazım önce.Sonra Dark Alex denen bir adamın kendi uğraşları ile yapmış olduğu 3.03 OE-C sürümünü yüklersen psp ye o zaman hem netten indirdiğin oyunları oynarsın hemde dediğin gibi mp4-pmp formatındaki filmleri izleyebilirsin.böylece psp'in hem 1.50 hemde 3.03 versiyonunda yapabileceğin herşeyi yapmana imkan sağlıcak.

eğer 1.50 psp alırsan bu sefer gene 3.03 OE-C ye geçersin ve herşeyi yaparsın.yani 1.50 alırsan daha az uğraşırsın versiyon değiştirmek için.
  • 1.50-3.03OE-C

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi piyuv_ -- 3 Şubat 2007; 22:05:57 >
  • owemya arkadş harbiden super açıklamışın saolasın şimdi anladım anlamk istediğim bölümü harbi zaman ayırpı bu açıklamayı yazdıgın için çok teşşekkür ederimm...yani bişey bu kadar açık ve yalın anlatılabilirdi herkese soruyorum anlamıyolar beni hoş ben bilmediğim için ben ben anlatamıyom galiba 3.03oe-c versiyonunda ben sony firması cıkardı diye anlamıştım forumlarda gezerken diyorum millet neden düşüror 1.5 sonra tekrar 3.03oe-c ye yukseltiyor direkt yukseltsin demek hacker bi arkadşın marifetii bu onunda ellerine sağlık harbidenn..neyse tekrar teşekkür ederim şimdi anladım bu arada psp hiç düşünmüyodum şimdiye kadar ben ingilteredeyim underground yani metrolarda herkesin elinde var bi ondan bi i pod deli gibi satıyo burda i pod u olmayanı dövüyolar burda :) ynaıma biri denke geldi baktımtekken oynuyor normalde ps2 çok oynarım ben hastasıyımdır..turkiyedeyken tabi burda yok öyle oynayan bulamıyosun neyse baktım grafikler falan super ekran falan baya buyuk tatmin edici yani sonra hareketler falan aynı oyun hızı desen oda super şaşırdım ya orda hayran kaldım alete sonra araştıryaım dedim bu olayları gordum ve aletin başka ozelliklerinide tanıdaım tamamd edim bu alet tam benlik almaya karar verdm neyse ya kafanızı şişirdim böyle işte herkese teşekkürler kolay gelsin...

• bence 1,50 al sonra benim gibi mahcup olma ben 3,10 aldım pişman oldum
  • ben bu siteye üye olmadan önce2.50 aldım şimdi 3.10

• kardeş aynen bende psp ilk 2.50 idi ama şimdi 3.10 şu an çokkk mu çok pişmanım
  • acıların 3.10 luları die grup kuruom katılmak isteğenler yazsın
  • ne diyeyim sizin gıbı arkadaşları anlamıyorum psp yı alıp 3.10 yapıp sonra forum araştıran tıplerdensınız gecmıs olsun
    quote:

Orjinalden alıntı: aybars1905

kardeş aynen bende psp ilk 2.50 idi ama şimdi 3.10 şu an çokkk mu çok pişmanım
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.