arkadaşlar bundan 2 ay once oyuna abone olmuştum ve kredi kartıyla pirenım alışverişi yaptım bir aylık ama şuanda kredi kartı extrelerimde her ay 12 euronun kesildiğini görüyorum bunun nedeni ne olabilir oyunu pc m den kaldırmıs bulunmaktayım suanda ve oyunu oynamıyorum sadece 1 aylık pirenum almıştım bunun nedenini söyleyecek olanınızı varmı aranızda
Öncelikle pirenum nedir onu bir acıklasan :O premium felan demeye calıstıysan burası WoW bolumu KO değil.
kardeş üyelik aldım ve oyun için bir aylık ödeme yaptım ama agustos ve eylül ayları için 12 euroluk kesintiler meydana gelmiş kredi kartımdan neden olabilir acaba tek aylık ödeme yaptım toplam 25 euro kesmişler tşkler
Şimdi sistem şu Ferrarisinisatanmag
Blizzarda bi kredi kartı gösterirsin ve o senden her ay 12euro para alır. Yani ödeme talimatı ver veya verme kredi kartın orada kayıtlıyken senden bu para her zaman çekilecektir. Bunun için yapman gerekense
1- Wow EU nun accoutn management linkinden account bilgilerine ulaş 2- Billing information kısmı olması lazım sağda orayı bul 3- Cancel Subscription ibaresi görene kadar bu bölüme bak ve tıkla
Bu işlemlerle blizzde bulunan kredi kartını cancel lamış oluyosun.
DipNOT: Premium Knight online denilen aciz oyundan kalma bir tabirdir. WOWda bunun yeri yoktur. Yani Knight online a göre anlatacak olursak burada herkes Piremium lu. Premiumsuz adam yok. ( Pirenum = Premium galiba)
Pm attım ama burayada yazayım..eger subscription bolumnde kayıtlı bir bir odeme işlemi goremiyorsan, en kötü ihtimal kredi kartı bilgilerin wow oynayan birinin eline gecmiş de olabilir, support bolumunden blizzarda kart numarandan gelecek odemeleri kabul etmemeleri adına bir yazı yaz.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme