Bildirim
arkdaşlar ben mi yanlış görüyorum N73 mü bu?
Modica® Konk - Vegan Deri RFID Korumalı Unisex Mekanizmalı Akıllı Cüzdan Kartlık, İnce Modern Minimalist Tasarım : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B08XQGP92V
2 ay önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
abi bu ne ya çıktı mı sonunda...!!!
hemde 1155 ytl
inanamıyorum ya...! -
valla arkadaşlar fiyatıda çok abartılı değil yanii.nokia s.e. un K790 nıyla aynı anda aynı fiyata sürdü helal olsun akıllıca -
sevkiyat tarihi 15 eylül ama daha çıkmadı yav -
quote:
Orjinalden alıntı: Quattro_tr
sevkiyat tarihi 15 eylül ama daha çıkmadı yav
Olsun yaa resmini görmekte güzel -
vazgeçtim k790 dan bu aleti alacam nokia hep son anda caydırıyo beni n 73 varliğini bile son 1 ayda öğrendim hep böle oluyor yaw k700 alacaktım son anda 6670 almıştım . nokia geldik nokia gidecez . symbian dan vazgeçemiyorum . s.e nun menuleri çok boğucu geliyor hep aynı yüz -
fiyat abartılı fln deil ya makul seviyelerde dier n sersi cihazlara oranlaHayırlı olsun diyelim... -
Fiyat bu sekılde cıkarsa harıka bence
N91 gıbı olmasında -
arkadaşlar eğer 1200 falansa fiyatı hemen alırım -
Valla tartışma yaratmak istemem ama aynı fiyatta çıkmalarına rağmenb ben gece çekimi için K790 a geri döndüm.
AH ŞU SE BİR DE VİDEO YA EL ATSA -
sen bırak k790ı da n73 al foto,ses,video,ekran,malzeme kalitesi vsvs... çok daha iyi bir telefon ben kararlıyım alıyorum n73ü -
Sonunda çıkış tarihiyle ilgili kesin bi bilgi aldık ya artık gerisi gelir. Mayıs tan beri bekliyorum. Hani dedim yurtdışından getirtiyim sonra baktım gelen teller kapanıyo vazgeçtim. Dedim bugün yarın çıkar burdan garantili faturalı alırım daha iyi olur. Bekle bekle sıkıldım. K750 + arabaya pioneer cd çalarmı alsam dedim ondan da vazgeçtim. Bu kadar beklemişken biraz daha beklerim artık dedim. ve hala BEKLİYORUM
Olsun ama hiç olmazsa çıkış tarihini bilmek sevindirici bişey -
http://forum.donanimhaber.com/m_8843958/tm.htm
Aynı topic, bu topiğin açılış saatinden 8 saat kadar önce açılmış.
Lütfen biraz daha dikkat edelim, arama özelliğimizi kullanalım...
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- çin nokia imei değiştirme kodu
- sim kart depolama alanı dolu
- ınsert sım ne demek
- samsung tuşlu telefon şebeke yok
- kimlik bilgilerinin değiştirildiği tespit edildiği için 30 gün içinde kapatilacaktir
- firmware nedir
- yenilenmiş telefon nedir
- vodafone ödemeli arama
- gprs nedir
- telefon hoparlör temizleme
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X