Şimdi Ara

Hattım acaba daha önce kullanılmış olabilir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
325
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba ben şuan özel (kendi seçtiğim) bir numara kullanıyorum. Bu hattımı ilk aldığım zamanlar bir sorun yoktu. Ancak son zamanlarda benimle alakasız mesajlar gelmeye başladı. Örneğin
    Van 4. asliye ceza mahkemesi nin xxx nolu dosyasinda xx/xx/xxxx xx:xx tarihine durusma gunu verilmistir. B003

ya da
    SN. XXXX XX NOLU VODAFONE BORCUNUZU ODEMEMENIZ NEDENI ILE CORUM MTS ICRA MUDURLUGU XXXX/XX DOSYA NOLU ICRA TAKIBI BASLATILMISTIR. ICRA MASRAFLARI ARTMADAN ODEME YAPMAK ICIN, ARAMANIZI RICA EDERIZ. B016

Bu mesajları ilk gördüğümde benzer bir numaraya göndereceklerine yanlış göndermişlerdir diye düşündüm. Ancak mesajlar arttığı için artık hattımın daha önce kullanılmış olduğundan şüphelenmeye başladım. Bu hattın daha önce kullanılıp kullanılmadığını nasıl öğrenebilirim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Vodafone, Turkcell numaraları hele hele özel numaralar da illa kullanılmış numaralar vardır hocam, hatta bayağı yani.
    Eski 1 yıl ve üzeri kullanılmayan numaraları yeniden satışa sunarlar ve buda pek sağlıklı bir uygulama değil bana göre, gerçekten kullanılmamış sıfır numara arıyorsanız eğer Pttcell, Bimcell, Vestelcell ve Teknosacell'den alabilirsiniz onlar hiç kullanılmamıştır, ben geçen sene Bim'den almış olduğum Bimcell hattımı (Şuan Turkcell olarak) kullanıyorum rahatlıkla, tek bir tane bile alakasız mesaj gelmedi...

• Anlıyorum teşekkür ederim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.