Şimdi Ara

Arkdaşlar dikkat knight online nın sitesine login olmayın hatta giriş yapmayın!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
831
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkdaşlar dikkat knight online nın sitesine login olmayın hatta giriş yapmayın!!!!

KO hacker ları geri döndü!!! Dün aresde 239 kişi hacklendi aman dikkat hacker lar döndü!!!Benden sölemesi....

Tekrar uyarıorum:

SİTEYE LOG-İN OLMAYIN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• Gold üyelikli 3 arkadaş hacklendi birinden gidenlere içiniz acır
    16 set 1500 hp scrool
    10 set trina
    +7 chitin set
    2 X Shart +8
    Glave +8
    +10 Takılar
    1,5 Milyar para
    12 Gold bar
    ve daha sayamadıklarımız geriye sadece 31 tane en küçük HP pot alıp koymuşlar
    arkadaş o sinirle arabayı çarptı bide üstüne ...
  • yazık olmuş o itemlere ama ne alaka login olmayla eğer adamlar database lerin hacklediyseler herkesin şifresini öğrenirler kimsenin login olması gerekmez.
  • kardeş doğrumu bunlar yaww bizim burdan 70 likler giriyor
    siteye login oluyor iyece bi arastır sen ara.tırana kadar biz login olmayk
  • LA BEN AZ ÖNCE OKULDAN LOGİN OLDUM SİTEYE İLK BAŞTA Bİ HATA PENCERESİ ÇIKTI... TEKRARLADIĞIMDA DÜZGÜN GİRDİ... İNŞALLAH BİRŞEY OLMAMIŞTIR ÇARIMA... ÜZÜLÜRM LA
  • bu olay ne zaman oldu charım giderse yanarım bugün login olmamıştım
  • ee ben olmuştum nasıl kurtulacağım?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: KnighTShooteR

ee ben olmuştum nasıl kurtulacağım?

ne zaman girdinki?
  • son 3 gündür takılıyorumzaten gm arkası olmayan herkesin sonu bu.
  • cafeden fln olduysalar keylogger koymuş olabilirler bende bi sorun olmadı her gün login oluyorum
  • bizim de charımız o yüzden getti galiba 61 lvl warrior master ;

+6 hanguk sword +7 giantic axe

+8 str 15 fp set

+10 takılar

we birsürü şey gitti işte
  • bundan sonra ugramayiz siteye zaten pek bisi de yok

ama sifre degistirmek istedigimizde nolcak
  • quote:

Orjinalden alıntı: caglarokyar

yazık olmuş o itemlere ama ne alaka login olmayla eğer adamlar database lerin hacklediyseler herkesin şifresini öğrenirler kimsenin login olması gerekmez.

adamlar database hacklememişler muhtemelen login ekrannını dinlemeyi başarmışlar. arkadaşlar ekran klavyesi kullanın .
  • benim arkın lwl 60 battle priest gittide merak edioduk nası oldu die arkadas sifresini degiştirmişti siteden demek ondan olmus cok saol.Ancak arkadasın email adresinin şifresi gizli sorusu falanda gitmiş.Çok saolunbilgilendirdiniz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: bluENight

quote:

yazık olmuş o itemlere ama ne alaka login olmayla eğer adamlar database lerin hacklediyseler herkesin şifresini öğrenirler kimsenin login olması gerekmez.

adamlar database hacklememişler muhtemelen login ekrannını dinlemeyi başarmışlar. arkadaşlar ekran klavyesi kullanın .

Arkadaşlar siz buna bakmayıın Siteye giriş yapmayın LOG-IN olmayın sizin yararınıza uraşıoruz

• benimde charım oyle gitti
  • quote:

Orjinalden alıntı: selcuk13

quote:

Orjinalden alıntı: bluENight

quote:

Arkadaşlar siz buna bakmayıın Siteye giriş yapmayın LOG-IN olmayın sizin yararınıza uraşıoruz

Mecbur girmesi gerekenler için söylüyorum biraz pc bilgin varsa konuş yoksa sus

• Ya öff ben giriş yaptım da bnm adamı hackleseler nolcak. 43lvl ez.iq bişi ztn

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MythicForces -- 14 Nisan 2006; 17:58:53 >
  • Kanıtın varmıda herkesi telaşa sokuyosun?
  • arkadaşın dediğine katılıyorum..kesinlikle siteye login olmayın...bugun bende hacklendim..evden baglandıgım halde hiç bir download yapmadıgım halde ve oyuna sadece bi yarım saat girdigi halde charım soyuldu..gien itemler:

dex +9 set
    kekuri ring
    ib +3
    fp +6 set
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.