Merhabalar, Sorun şu Gameforge gibi kocaman bir dağıtıcı firmanın "sitelerine" erişilmiyor. Şöyleki Google'a Gameforge yazıyorum ve çıkan hiç bir sonucu açamıyorum. EN-TR-DE... gibi hiç bir sitesine girmiyor. Ve verdiği hata bu web sayfası mevcut değil. Sanki adamlar domanini silmiş gibi.
Birde bu sorunu yaşayan internette kimse görmedim şuana kadar. (Aynı internet üzerinden başka PC ilede aynı sorunu yaşadım.)
İşin ilginç kısmına geliyorum IP adresimi Amerika IP adresine çevirdiğim zaman sitelere rahatlıkla erişebiliyorum bu nasıl iş anlamadım ? DNS adreslerimi sıfırladım. Başka DNS denedim gene olmadı acaba Gameforge Türkiyeye erişimi kapattı mı dicem onlada alakası yok.
Bir bilgisi olan varsa yardımlarını bekliyorum. Not: Gameforge Live programını açıyorum. AION Online 'a giricem İnternet bağlantınız yok diyor. (Sunucuya erişmezse böyle söylemesi normal zaten)
Çok özür diliyorum konu yanlış yerde. Lütfen doğru yere taşıyın. :)
quote:
Orijinalden alıntı: yns52
Merhabalar, Sorun şu Gameforge gibi kocaman bir dağıtıcı firmanın "sitelerine" erişilmiyor. Şöyleki Google'a Gameforge yazıyorum ve çıkan hiç bir sonucu açamıyorum. EN-TR-DE... gibi hiç bir sitesine girmiyor. Ve verdiği hata bu web sayfası mevcut değil. Sanki adamlar domanini silmiş gibi.
Birde bu sorunu yaşayan internette kimse görmedim şuana kadar. (Aynı internet üzerinden başka PC ilede aynı sorunu yaşadım.)
İşin ilginç kısmına geliyorum IP adresimi Amerika IP adresine çevirdiğim zaman sitelere rahatlıkla erişebiliyorum bu nasıl iş anlamadım ? DNS adreslerimi sıfırladım. Başka DNS denedim gene olmadı acaba Gameforge Türkiyeye erişimi kapattı mı dicem onlada alakası yok.
Bir bilgisi olan varsa yardımlarını bekliyorum. Not: Gameforge Live programını açıyorum. AION Online 'a giricem İnternet bağlantınız yok diyor. (Sunucuya erişmezse böyle söylemesi normal zaten)
ben de bu siteyle ilgili bi soru sorayım yeri gelmişken, skill special force 2 oyunu sanırım gameforge şirketine ait.
bu oyunda oyun menüsünü açar açmaz her odaya girerken çıkarken oyunda vs. her yerinde anlık takılmalar donmalar oluyor sebebi ne olabilir başka oyunlarda yok
Evet Gamforge 'a ait. Birde donma derken PC ile alakalı bir donmamı yoksa lag tarzında mı ?
Gameforge Live'ı indirdikten sonra yama kontrolü aşaması sırasında hata veriyor ve internet bağlantınız yok diyor. Runes of Magic'a baktım araştırdım oynama kararı aldım bu engele takıldım. Geçici bir sorun mu bu acaba ?
Bende öyle bir sorunla karşılaşıyorum. Gamforge ile alakalı hiç bir siteye giremiyorum normal olarak GameForge Live da açılmıyor. Gittim başka bir internete bağlandım ve sorunsuz bir şekilde oyunda açıldı sitelerde.
Kısaca internetle alakalı bir sorun ama ilginç sadece GameForge sitelerine girmiyor. Tavsiyem farklı bir internet üzerinden denemeniz sorun düzelirse kendi internetinize reset atın belki düzelir.
yns52
kullanıcısına yanıt
Reset atmayı denemiştim olmadı ama dns ayarlarını 195.46.39.39 ve 195.46.40.40 yapınca direk açıldı. Teşekkür ettim [:)