Şimdi Ara

arkdaşlar otel konusunda yardım edin lütfen (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
708
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: tulamistad

17 yaşındaki çocuklar gibi sümsük ezik bir şekilde adamlarlan konuşursan hiç uğraşma sana oda felan vermezler eğer dış görünüşün ve konuşman olgunsa öyle işler emin ol çok kolaydır.

dış görünüşüm 19 gibi gösteriyorum konuşma tarzımda çocuksu dğl ama otele giriş yaparken kimlik istemiyorlarmı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alone94 -- 10 Temmuz 2010; 9:55:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: alone94

bide onunla birlikte 25 yaşımda bi kız daha gelicek bi tane iki kişil oda alıp bi tanede tek kişilk alsak 25 yaşndaki ablayı tek kişilliğe yollasak biz ikimz kalsak sorun çıkarmı bide buna cevap werirsenz severinirim

Bunun için taktik uygulaman lazım kılıfına uydurursan kimse fark etmeden oda değiştirisin veya iki oda tut sonra kızların odasına geç kapıda beklemezler merak etme ama gene ayık ol
  • 25 yaşındaki kıza neden aldırmıyorsunuz . onu anlamadım ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: HıraX

quote:

bide onunla birlikte 25 yaşımda bi kız daha gelicek bi tane iki kişil oda alıp bi tanede tek kişilk alsak 25 yaşndaki ablayı tek kişilliğe yollasak biz ikimz kalsak sorun çıkarmı bide buna cevap werirsenz severinirim

Bunun için taktik uygulaman lazım kılıfına uydurursan kimse fark etmeden oda değiştirisin veya iki oda tut sonra kızların odasına geç kapıda beklemezler merak etme ama gene ayık ol

eğer çakarlarla başımız derde girermi

• quote:

Orijinalden alıntı: ControlYourDream

25 yaşındaki kıza neden aldırmıyorsunuz . onu anlamadım ?

rezarvasyonu yaparken kimlik istemiyorlarmı kallıcak kişilerin hiç gitmediğim için bilmiyorum
  • quote:

quote:

rezarvasyonu yaparken kimlik istemiyorlarmı kallıcak kişilerin hiç gitmediğim için bilmiyorum

İstiyorlar fiyat olarak sınırın ne nasıl bi otel düşünüyosun yakalansan bişi yapamazlar sadece seni otelden atarlar :) tırsma yani kaliteli bi yere gidersen bişi olmaz ama dandik bi yere gidersen kıllanırlarsa takip ederler seni odayı falan ararlar paso vs.
  • Otelde niye kalıyosunuz ev gibisi yok.Birde İstanbulda kalacak yeriniz varsa otel tutulmaz araba gürültüsü insanı çok rahatsız ediyor.Hem ayrıca yaz gelmiş millet gidiyor izmire antalyaya bodruma siz İstanbula olacak iş degil
  • quote:

Orijinalden alıntı: HıraX

quote:

quote:

İstiyorlar fiyat olarak sınırın ne nasıl bi otel düşünüyosun yakalansan bişi yapamazlar sadece seni otelden atarlar :) tırsma yani kaliteli bi yere gidersen bişi olmaz ama dandik bi yere gidersen kıllanırlarsa takip ederler seni odayı falan ararlar paso vs.

çok dandik bi yere gtimeye düşünmüyoruz günlük 80 90 tl ye kadar sınırım war

• quote:

Orijinalden alıntı: ArcaneArcher

Otelde niye kalıyosunuz ev gibisi yok.Birde İstanbulda kalacak yeriniz varsa otel tutulmaz araba gürültüsü insanı çok rahatsız ediyor.Hem ayrıca yaz gelmiş millet gidiyor izmire antalyaya bodruma siz İstanbula olacak iş degil

ben çalıştığım için şehir dışına çıkarmıyorum sadece iş olursa çıkabiliyorum ev hiç boş kalmadığı için oteli tercih ettik
  • hotel falan ne oluyor akşam konuşcaz bunu
  • quote:

Orijinalden alıntı: TeRMiNSToR

hotel falan ne oluyor akşam konuşcaz bunu

bu akşam sizdeyim yine söylerm bizimkilere ayrıntılı anlatırım sana

• quote:

Orijinalden alıntı: huntelarr

yaşınız tutmuyorsa bu sorun çıkarabilir bu arada küçük bir soru soracağım
    kız arkadaşınla iki gün otelde ne yapcaksın yanlış anlama merak işte

arkdaşlar otel konusunda yardım edin lütfen

• quote:

Orijinalden alıntı: Hayırsever Vatandaş

quote:

Orijinalden alıntı: huntelarr

yaşınız tutmuyorsa bu sorun çıkarabilir bu arada küçük bir soru soracağım
    kız arkadaşınla iki gün otelde ne yapcaksın yanlış anlama merak işte

arkdaşlar otel konusunda yardım edin lütfen

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.