ben 17 mi doldurmadım daha sevgimde 17 yi doldurdu
Alıntıları Göster
bide onunla birlikte 25 yaşımda bi kız daha gelicek bi tane iki kişil oda alıp bi tanede tek kişilk alsak 25 yaşndaki ablayı tek kişilliğe yollasak biz ikimz kalsak sorun çıkarmı bide buna cevap werirsenz severinirim
quote:
Orijinalden alıntı: alone94
bide onunla birlikte 25 yaşımda bi kız daha gelicek bi tane iki kişil oda alıp bi tanede tek kişilk alsak 25 yaşndaki ablayı tek kişilliğe yollasak biz ikimz kalsak sorun çıkarmı bide buna cevap werirsenz severinirim
Alıntıları Göster
Genç o yollardan çok geçtik pişman olacağın işler yapma benden tavsiye ..
quote:
Orijinalden alıntı: Nuhancuri
Genç o yollardan çok geçtik pişman olacağın işler yapma benden tavsiye ..
Alıntıları Göster
pişman olucamı sanıcam bişey yapmam tavsiye için teşekkürler
quote:
pişman olucamı sanıcam bişey yapmam tavsiye için teşekkürler
Alıntıları Göster
25 yaşındaki ile kardeşi gitsin odayı tutsunlar sende git ayrı şekilde oda tut belki öyle olabilir
quote:
Orijinalden alıntı: kickergls
25 yaşındaki ile kardeşi gitsin odayı tutsunlar sende git ayrı şekilde oda tut belki öyle olabilir
Alıntıları Göster
Otelde çalışan birisi olarak söylüyorum, almazlar...
Alan oteller yok mu var... Ama oralarda da kalmaya mideniz el verir mi bilemem...
quote:
Orijinalden alıntı: kickergls
Alıntıları Göster
biriniz 16 diğeri 17 çok zor vermezler oda
quote:
Orijinalden alıntı: Nepennthe
biriniz 16 diğeri 17 çok zor vermezler oda
Alıntıları Göster
o benimde aklıma geldi onlar çift kişilik tutup 25 yaşndakini benm tuttuğum tek kişik odaya yollarsam olurmu anlarlarmı ?? otel sorumluarı anlarsa ne olur ??
quote:
o benimde aklıma geldi onlar çift kişilik tutup 25 yaşndakini benm tuttuğum tek kişik odaya yollarsam olurmu anlarlarmı ?? otel sorumluarı anlarsa ne olur ??
17 yaşındaki çocuklar gibi sümsük ezik bir şekilde adamlarlan konuşursan hiç uğraşma sana oda felan vermezler eğer dış görünüşün ve konuşman olgunsa öyle işler emin ol çok kolaydır.
quote:
Orijinalden alıntı: eşruhuum
17 yaşındaki çocuklar gibi sümsük ezik bir şekilde adamlarlan konuşursan hiç uğraşma sana oda felan vermezler eğer dış görünüşün ve konuşman olgunsa öyle işler emin ol çok kolaydır.