Şimdi Ara

Arkham knight hakkında bir teori

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
477
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar internette bir teori okdum doğruluk olasılığı yüksek batman arkham knight oyununda bizim batman diye oynadığımız aslında hush ve arkham knight ise batman. bana doğruluk olasılıyı yüksek gibi geldi ve eğer böyle olursa oyun gerçekten efsane olur . ilgili video linkihttp://www.youtube.com/watch?v=-Ht0H_zNoUA&feature=youtu.be

ayrıca birisi hush'ın kim olduğuna dair bilgi verirse sevinirim ingilizceden dolayı tam olarak anlayamadım bu karakterin hikayesini

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eric cartman61 -- 8 Ocak 2015; 21:30:02 >

• Arkham knight oyunun kotu karakterlerinden biri olacak yani... Anladın sen onu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • grandcross G kullanıcısına yanıt
    kötü karakterlerinden biri yada yeni bir karakter olabilir
  • Kim bu Hush?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SonictheHedgehog-MZ

Kim bu Hush?

Yanlış hatırlamıyorsam,
    Bruce Wayne'in çocukluk arkadaşı. Gerçek adı Thomas Elliot. Ünlü ve başarılı bir cerrah. Aynı zamanda bir kötü veya bir akıl hastası diyebiliriz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bLackMumbLe -- 9 Ocak 2015; 9:48:47 >
  • Tebrik ediyorum mumble bütün hikayenin içine mıçtın. Yarısındaydım yav.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erwin

Tebrik ediyorum mumble bütün hikayenin içine mıçtın. Yarısındaydım yav.

Abi spoiler'ı çakmışız niye açıyorsun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hastalık o bende.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erwin

Hastalık o bende.

Bende de var. Başımıza ne geliyorsa meraktan
  • eric cartman61 E kullanıcısına yanıt
    Hush bir karakter ismi değil de maceranın ismi diye hatırlıyorum, Jim Lee'nin çizdiği, Batman'e dolayısıyla DC comics'e merhaba dediği maceraydı; Batman'dan ziyade Robin/Nightwing/D. Grayson'a odaklanmıştı... Sonradan yeni başlangıç yapacağız, comicbook kronolojisini bilmeyen ve bilmeye de vakit bulamayan! yeni nesili kazanmak için! bir nevi kültür devrimi yapıp 70 yıllık tarihi yok etti Maoistler! Hem Marvel hem DC, kahramanların bilindik öykülerini rafa kaldırdılar; sözün özü, belki sonradan bir karaktere isim vermiş de olabilirler. :)
  • Khoradasein kullanıcısına yanıt
    tamam işte hocam o kafası sargılı olan adama hush diyoruz sanırım arkham knight oyununa gelirsek oyun hakkında birsürü teori mevcut en popüler olanları batman'in scarecrow tarafındna zehirlenmesi ve arkham knight olarak gördüğü karakterin aslında bir nevi bilinçaltında yarattığı insanları öldürme korkusu olduğundan batman'in kötü tarafı, yani batmanin zihninin yarattığı bir kötü karakter , bir diğer teori ise başlıkta dediğim gibi batman olarak oynadığımız karakter aslında hush ve arkham knight kostümü giyen ise batman, belkide jokerin ölümü batmani gerçekten çok kötü etkilemiştir ve artık kötü olarak gördüğü kişileri öldürmeye başlamıştır, hush da her zaman bruce wayne olmak istediğine göre bruce wayne arkham knight karakterine bürünürse hush'ın batman olması olası gibi duruyor. tabiki oyunu yapan ve düşünen firma ve arkham serisi gibi bir başyapıtın son oyununa karakteri gizli olan bir kahramanı normal biri olarak koyacaklarını zannetmiyorum oyuncuları ters köşe yapacak olaylar illaki oyunda olacaktır

• eric cartman61 E kullanıcısına yanıt
    Bu kadar ayrıntıya çizgiromanda girmediler oyunda olur, mu pek zennetmiyorum. :) Oyuncuların ve seyircilerin hayal gücü (+ beklentisi) her zaman yapımcıdan (+ para harcayandan) ilerdedir...
  • Khoradasein kullanıcısına yanıt
    aynen dediğiniz gibi hocam büyük ihtimalle yeni bir karakter olur ama insan umutlanmıyorda değil arkham city de ve originsde baya bi easter egg vardı
  • Arkham city'de bir yan görev vardı. Kilisenin içindeki sargılı adam gibi adamlar vardı yüzlerinde parçalar eksikti. Hush onları toplayıp kendi yüzünü Bruce Wayne'e benzetmişti.
  • evet hocam anlattığım teoriyi doğruluyor batman'in hush ve arkham knight'ın bruce wayne olduğu
  • Haydaaa şuan bok oldum mal gibi girdim konuya başındaydım bide oyunun :((((

not:haaa arkham city sandım pardon arkham knightmış :D devam yinede yedim spoileri :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Karthusnowulti -- 2 Şubat 2015; 22:22:38 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.