arklar ben 2 gündür oynamıyodum bugün girdim baktım warriorumdaki ex bar ı 13m/10 m yazıyo bişey kestim lwl 63 oldum sonra 10 m ex istediğini gördüm ve şaşırdım ve sonra +9 raptoruma elemantal ekledim ve oldu+9/90 poison raptor e ne olcak diyekesiniz ama benim attağım 1700 küsürden 1200 lere düştü biri bana ne olduğunu açıklasın çıldırcam yardım lütfennnnnnnn
yokmu cevap yazan
O bugün ex bug oldu ondan dolayı simdi düzeldi ama herkez eski lwldemi bilmiom o yüzden habire kaapatıp acılıyor serverler bide raptora degil hangi silaha damage basarsan o silahın atackı düsüyor!O yüzden ben basmıom
baba o yüzden değil benim raptorum attağı aynı posion ve 80 olduğunda düşmüyo attack baba önceden +8 raptorla bile 1600 vardı onu kastediyom
Onu bilemicem sen neyle posion bastın peki ben basıyorum blessed ile mp,fire,ice falan basılıo
Gel senle brb kasak tabi istersen???İmzamda yzıyor lwl filan birde sana bisey daha soracam bu oyunda pm nasıl atılıyor ya ben atamıorum br türlü!
baba pm şöle atılıyo "/pm id_ismi" id_ismi yerine pm atmak istediğin kişinin adını yazcan bi de eğer iteme fire,glacier,ligt falan eklediysen onların verdikleri elemental damegeler 80 olana kadar elementalle tekrar tekrar bas oke baba ben üstümdeki şoku atlatana kadar bekle sonra bi bakarız seni kasıp kasmıcağımıza oke