Şimdi Ara

arladaşlar lütfen yardım 200e w124

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.215
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • öncelikle selamün aleyküm arkadaşlar 3 ay önce aldığım 200e heves olarak aldım aracımı gayet temiz ve orjinal olduğu için aldım aracımda kara motor vardır. aracımda memmunum yüreyeni gayet güzel ama araç çok yakıyo ilk aldığımda km de 41 kr yakıyodu gaz ayarı yaptırdım araçda şimdi 50 krş yakmaya başladı sizce sorun ne olabir araçtan soğumaya başladım açıkcası

• Mazot filtresi ve hava ftresi tıkanmış olabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • öncelikle teşşekkür ederim bi baktırıyım ustama
  • Eğer yaptırmadıysanız orijinal parçalarla bakımını yaptırın aracınızın. Filtreler, buji, buji kabloları, lpg filtresi, yağlar Vs değiştirin ama mutlaka orjinal parçalar kullanın. Aracınız manuel ise debriyaj balatasına baktırın, gerekiyorsa değiştirin. Son olarak da lpg ayarı yaptırın, motorda Problem yoksa mutlaka yakıt bir miktar düşer. Araç m111 motoru ise şehir içi 12-14 litre /100 km lpg yakar ortalama, daha aşağı düşüremedim ben hiç :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • motora baktırdım usta herşeyi saat gibi çalışıyo dedi tüpün beyni dediler onda baktırdım oda sağlam dediler bide araç tekliyodu felan lpg ayarı yaptırmıştım bide başka ustaya yaptırıyım dedim aracı bilgisayara bağladı yaptı arac düzeldi tekleme gitti yapılınca mercedesin tadına vardım yaa yakıtı inanılmaz düştü şehir içi 25 30 kuruş yakıyo basmaya bağlı yola gittim ortala 120 130 km hızla 20 kuruş yaktı yıldız farklıymış satmamayı düşünüyorum uzun bir süre
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.