Bildirim
SİLİNSİN (12. sayfa)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: GUERRA
quote:
Orijinalden alıntı: Frostmourne Hungers
Oyun Steam de ve Bohemia Interactive'in shop kısmında satışa çıktı , 33$ a alpha + beta + tam sürüm oyun + 3 adet alpha davetiyesi alabiliyorsunuz.
steam olmayan versiyonu nasıl satın alıcaz link var mı?
Steam olmayan versiyonu yok , oyun steamworks kullanıyor.Kendi sitesi de size steam keyi veriyor.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Beyler Arma 3 Alpha alan var mı? İlk izlenimleriniz nasıl? Alıp almamakta kararsızım.. -
benim internetim yavaş, steamdan alsam, tek seferde indirmek zorunda mıyım? yoksa torrent gibi kaldığı yerden devam eder mi? daha önce steam kullanmadım. multiplayer veya başka bir konuda dezavantajı var mı? -
Kaldığı yerden devam eder. Hiçbir dezavantajı yok. Avantajı bol. -
quote:
Orijinalden alıntı: TehErozbey
Kaldığı yerden devam eder. Hiçbir dezavantajı yok. Avantajı bol.
akşam alayım o zaman -
quote:
Orijinalden alıntı: Frostmourne Hungers
Oyun Steam de ve Bohemia Interactive'in shop kısmında satışa çıktı , 33$ a alpha + beta + tam sürüm oyun + 3 adet alpha davetiyesi alabiliyorsunuz.
Fiyat acayip düşük. Çok iyi. Ben 1-2 güne alacağım. -
Almayı düşünen arkadaşlara küçük bir not:Oyunu ağız tadıyla oynayabilmek için (yüksek ayarlar,50-60 fps) NASA bilgisayarına ihtiycanız var.En az bir GTX 680-HD 7970 falan yoksa almayı hiç düşünmeyin derim.AMD 6950, 8 gb ram, intel 2500k ile 20-30 fps alıyorum orta ayarlarda.Hele multi oynarken 10-15 kişinin çatıştığı bir ortamda bilgisayar resmen AĞLIYOR.Abarttığımı filan düşünüyorsanız forumları bir gezin derim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Six Feet Under. -- 6 Mart 2013; 18:08:20 > -
nasa kurtarmaz -
quote:
Orijinalden alıntı: Six Feet Under.
Almayı düşünen arkadaşlara küçük bir not:Oyunu ağız tadıyla oynayabilmek için (yüksek ayarlar,50-60 fps) NASA bilgisayarına ihtiycanız var.En az bir GTX 680-HD 7970 falan yoksa almayı hiç düşünmeyin derim.AMD 6950, 8 gb ram, intel 2500k ile 20-30 fps alıyorum orta ayarlarda.Hele multi oynarken 10-15 kişinin çatıştığı bir ortamda bilgisayar resmen AĞLIYOR.Abarttığımı filan düşünüyorsanız forumları bir gezin derim.
O zaman ben hiç bulaşmayayım.Yazın bakarım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-ED5D10718 -- 6 Mart 2013; 18:49:26 > -
sizi uyarayım: oyunun tam sürümü çıktıktan 1.5 yık sonra alın ilk sürümler bug dolu oluyor.
Arma 2 yi 2 senede zor adam ettiler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yalnız yapımcıda hala Operation Flash Point 1 den kalma moturu geliştirip duruyor. Artık yeni nesil sil baştan bir motor yazmaları şart. 10-12 senedir aynı moturu geliştir dur nereye kadar.
Bu arada Arma'dan önce çıkan Operation Flash Point serilerinden hangisini oynamamı tavsiye edersiniz ? PC eski oldugu için ancak OP serisini kaldırır hatta belki ondada kasar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SurlarÖnünde -- 6 Mart 2013; 20:01:22 > -
game of the year edition oyna, ben çok severdim o oyunu, hepsi var resistance, cold war falan felan -
quote:
Orijinalden alıntı: Six Feet Under.
Arma 2 de böyleydi crysisi oynatan pc Arma2 de tekliyordu resmen... -
arkadaşlar arma 3 alpha ne demek yani tam sürüm oyunumu yoksa demosumu nasıl bir oyun çıkardı bohemia anlamadım -
Online oynaması yine acayip zevkli olacak inşAllah ileride free to play yaparlar şuan Arma 2 free gibi . -
quote:
Orijinalden alıntı: Aerosol 34
arkadaşlar arma 3 alpha ne demek yani tam sürüm oyunumu yoksa demosumu nasıl bir oyun çıkardı bohemia anlamadım
Ne tam sürüm nede demo. Şuan satın aldığında alpha + beta + tam sürümü almış oluyorsun. Alpha ile erken oynayabiliyorsun işte fakat herşey yok bolcada bug var. Bundan sonra beta çıkacak. Ardından yıl sonunda tam sürüm gelecek. -
quote:
Orijinalden alıntı: archVillain
quote:
Orijinalden alıntı: Aerosol 34
arkadaşlar arma 3 alpha ne demek yani tam sürüm oyunumu yoksa demosumu nasıl bir oyun çıkardı bohemia anlamadım
Ne tam sürüm nede demo. Şuan satın aldığında alpha + beta + tam sürümü almış oluyorsun. Alpha ile erken oynayabiliyorsun işte fakat herşey yok bolcada bug var. Bundan sonra beta çıkacak. Ardından yıl sonunda tam sürüm gelecek.
heee o zaman indirmeye gerek yok arma 2'ye devam -
çıktı -
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X