Şimdi Ara

SİLİNSİN (80. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.622
Cevap
28
Favori
104.204
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7879808182
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • selamlar. Ben de aranıza katıldım ancak çok karmaşık. Birlikte oynayabileceğim öğrenebileceğim arkadaşlar arıyorum. Beni de aranıza alırsanız sevinirim.
    İyi formlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: arpaŞehriye

selamlar. Ben de aranıza katıldım ancak çok karmaşık. Birlikte oynayabileceğim öğrenebileceğim arkadaşlar arıyorum. Beni de aranıza alırsanız sevinirim.
    İyi formlar.
    Hocam bende az önce aldım nickinizi söyleyin ekliyeyim birbirimize yardımcı oluruz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: arpaŞehriye

selamlar. Ben de aranıza katıldım ancak çok karmaşık. Birlikte oynayabileceğim öğrenebileceğim arkadaşlar arıyorum. Beni de aranıza alırsanız sevinirim.
    İyi formlar.
    Tuşları ve kısayolları öğrenmen gerekiyor sonrası oyuna alışma süreci kolay aslında ama zaman harcaman lazım tuşları öğrenip King of the hill veya wasteland serverlar ona girip mekaniklere alışabilirsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • thiler kullanıcısına yanıt
    Geçen alıp iade etmiştim. Oyun ordudan sivil rol playe dönmüş. Oyunu askeri orjinal halinimi oynuyorsunuz yoksa modlarımı?
  • Modluda oynuyorum orjinalide canım çok sıkılarsa roleplay giriyorum. Size tavsiyem wasteland , koth ve eutw ye bakmanız.Mod olaraktda RHS modlarını öneririm.Bu yazdıklarım armanın kaliteli içerikleri emin olabilirsiniz.
    Single takılıp askeri pvp oynamayı düşünüyordum ama, askeri pvp faal türk serverı varmı? Yoksa malum yerlerden alıp single takılmayı düşnğüyorum. Dedğiniz modlarda nasıl oyun tarzı içeriyor?
  • Kesinlikle single önermem.İngilizceniz varsa yabancı sunucularda takılın.Türk coopları var ama şahsen iğreniyorum onlardan.Modlar oyunun mekaniğing bir tık realistik hali
    Wasteland modu ne oluyor? Birde telefondan hotspot yapıp oynarım genellikle Arma3 nasıl veri tüketiyor?

• AirSupport kullanıcısına yanıt
    Veri tüketimini açıkcası bilmiyorum.Wasteland modu harita üzerinde çeşitli bölgeleri ele geçirme ve sandbox modudur.Oyundaki herşeyi çıkartabilirsin fakat tek isen tavsiye etmem zorlar.Oyunu hızlı öğrenmen için senaryoları ve koth modunu oynamanı tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: thiler

Veri tüketimini açıkcası bilmiyorum.Wasteland modu harita üzerinde çeşitli bölgeleri ele geçirme ve sandbox modudur.Oyundaki herşeyi çıkartabilirsin fakat tek isen tavsiye etmem zorlar.Oyunu hızlı öğrenmen için senaryoları ve koth modunu oynamanı tavsiye ederim.
    Şu an tek başımayım Türkleri bulsam katılacağım da işte. Arma CS gibi tek başına oynanmıyor. Koth modu nedir hocam birde

• quote:

Orijinalden alıntı: AirSupport

Şu an tek başımayım Türkleri bulsam katılacağım da işte. Arma CS gibi tek başına oynanmıyor. Koth modu nedir hocam birde

Alıntıları Göster
    Koth = King of the hill. Haritada tek bayrak var 3 takım orayı en uzun süre kontrol etmeye çalışır. Bi infantary yani sadece piyade modu var birde araçlı olanı var.Silahları öğrenmen için inf serverlarına girmeni tavsiye ederim. Code4gaming EU 5 Server ideal seçim olur senin için

• quote:

Orijinalden alıntı: thiler

Koth = King of the hill. Haritada tek bayrak var 3 takım orayı en uzun süre kontrol etmeye çalışır. Bi infantary yani sadece piyade modu var birde araçlı olanı var.Silahları öğrenmen için inf serverlarına girmeni tavsiye ederim. Code4gaming EU 5 Server ideal seçim olur senin için

Alıntıları Göster
    Teşekkür ederim hocam sorum olursa burdan sorarım tekrardan?

https://steamcommunity.com/profiles/76561198163324023/

Eklerseniz sevinirim hocam belki beraber girme fırsatı bulurum.

• AirSupport kullanıcısına yanıt
    Yollamıştım hocam hala kabul etmediniz.

Ayrıca her türlü aracı kullanabilecek crewman arıyorum bana koth ve wastelandda eşlik edebilecek özelden ulaşabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thiler -- 16 Şubat 2019; 1:11:20 >
  • merhabalar. oyuna uzun süre girmemiştim ve bugün güncelleme yapıp girdim. o kadar oynayıp kastığım koth hesabım sıfırlanmış gözüküyor. profil dosyaları bozulmuş olabilir diye bişey yazmış biri. bunun çözümü ya da bu sorunu yaşayp çözümünü bilen var mı?
  • Dlc almak gereklimi ana oyun yeterli oluyormu ya da dlc 1-2 var onlarımı almak gerek tek tek dlc almak yerine

• Oyun şuan indirimde alayım diyorum ama tek oynanacak oyun değil izledigim kadarıyla eğer oynayacak oyunu oynayarak öğretebilicek bir grup varsa oyunu alıcam arkadaşlar varmı arma 3 grubumuz donanımhaber olarak.?
  • Arma 3 Evolution senaryosunda (radyo kulesi bulup patlatma) Multiplayer oynayacak adam aranıyor forum donanım haberden mesaj atarak mesaj alıntılayarak haberdar edin

steam profil nick: hacibumbala ----- resimde kedi var
  • Arkadaşlar milsim oynayan/bilen var mı? Generation kill izledikten sonra içimde modern savaş simülasyonu oynama isteği oluştu. Battlefield gibi kill için hızlı hızlı koştuğum bir oyun değil ama yavaş yavaş ve koordineli bir şekilde takımla hareket etmek istiyorum. Battlefield aslında takım oyunu tarafına kayıyor ama yine de insanlar o yönle bakmıyorlar.

• Selam arkadaşlar. Adam akıllı Türk Server bilen var mı? Oyunu ciddiyetle oynayacak birilerini bulamıyoruz pek.
  • arma 3 için sizce hangi dlcleri almalıyım? örneğin bu bahsettiğiniz oyun modları ya da rpg serverlar için dlc ler gerekli mi?
  • 
Sayfa: önceki 7879808182
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.