Şimdi Ara

SİLİNSİN (78. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.622
Cevap
27
Favori
104.775
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7677787980
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kaç yıllık oyun ama en büyük eksiği nasıl oynandığı, biri güzel bir rehber yapsa ve ilk sayfaya aktarsa, hangi bölüm nasıl oynanır, oyun modları nelerdir, gibi bilgi paylaşılsa harika olur. mesela ben türk server listeleri görüyorum yok askeri eğitim ve tam bir savaş simulasyonu deniyor ama altis life modlarından başka bir şey yok. nasıl toplanacağız neler yapacağız öğrenemiyorsun...
  • oyuna türkçe dil desteği geldi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Master Mirror

oyuna türkçe dil desteği geldi

ne zaman?

• sonunda bu da oldu. oyun sonunda türkçe oldu. anlamadığım nokta bohemia nasıl oldu da türkçe getirdi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi s_demirci_53 -- 3 Kasım 2017; 10:1:7 >
  • s_demirci_53 kullanıcısına yanıt
    Helikoptere silahlı uçak demişler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • daha denemedim inşallah hikaye modları da türkçe olmuştu. bırakalım da silahlı uçak desinler :)
  • s_demirci_53 kullanıcısına yanıt
    Olmuş ben oynadım baya bi kaç kusur dışında iyi campaign e tekrar başlama zamanı geldi

• 3 arkadaş güneşlenirken.

• bozcaadalı kullanıcısına yanıt
    Fena ateş altında kaldık orada ama allahtan medic geldi de kurtardı hepimizi.
  • Arkadaşlar arma 3 şuan alınır mı oynayan var mı

• gunluk 20k 25k oyuncusu var
  • Arma 3 için Altis Sunucularında Günlük 150 - 300 arası aktif oyuncu bulunuyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kara57

gunluk 20k 25k oyuncusu var

Hocam arma 3 için demi arma 3 apex varmış bide

• Oyuna 2 kasımda official Türkçe dil desteği gelmiş ben daha yeni farkettim ama bizim için güzel haber
  • aynı apex dlc zaten
  • valla hocam ben bugün indirimi görünce aldim. yeni baslicam. eger sende almayi düsünürsen yada yeni basliyacaklar varsa beraber oynayabiliriz.
  • Dostlar arma 3 mü dersiniz squad hangisi?
    Her iki oyundada ping durumları server doluluklar nasıl acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akibeel -- 24 Kasım 2017; 7:7:50 >
  • Bende aldım başlamayı dusunuyorum ama oyuncu yok sanki herkes altis denen yerde roleplay oynuyor ben bunu savas simulasyonu diye aldim videolara bakip

• yucelbro kullanıcısına yanıt
    valla hic bir bilgim yok ama yabanci serverlarde vardir oynayanlar. en basta bi cözelimde oyunu.
  • armaholic engellenmiş herhalde bayağı mod vardı orda gerçekten anlamak çok güç
  • 
Sayfa: önceki 7677787980
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.