Şimdi Ara

Arma 3 almaya değermi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
466
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba ben eskiden arma 3 yayınları izliyorum baya bi sarmıştım çok zevkli geliyordu sonra bırakmıştım yayınları izlemeyi, satın almak istiyordum ama bilgisayar özelliklerimden dolayı alamıyordum. Şimdi yeni bilgisayar aldim ve indirime girmiş arma 3. Sizce şuan arma 3 almaya değermi

Birde bu indirimler günlük olarak değişecekmi yoksa her gün yeni oyunlarmi eklenicek indirim listesine

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahmutt159 -- 24 Haziran 2016; 1:54:39 >

• Bana sorarsan 50 lirana değmez. Ama paran varsa oyunu beğendiysen, oynarım diyorsan alabilirsin.
  • bu oyun için değmez diyenler simulasyon tarzı değil arcade dediğimiz daha basit fiziksel kurallarla çalışan oyunları daha çok sevenlerdir. arma 3 ü sıradan herkez oynamaz.oyuncusu elitdir.çünkü bir simulasyondur ve bu yüzden battlefield cod hatta cs go tayfası bu oyunda fazla takılmaz oyuncular bu oyunda herşeyi ciddiye alarak oynar.hareket etmek saldırı yada savunma yapmak toplu planın parçası olmak demektir. ciddi anlamda parasından daha fazlasını hakeden bir oyundur.
  • arma 2 al 5 tl
  • Arma 2 nin complete olanını düşünüyorum. Birazda DayZ için açıkcası. Hala oynayanlar var mıdır ? Yoksa elimde patlama ihtimali var mı bilen yazarsa sevinirim
  • 2513 saat ve 1158 saat oynaması olan 2 ayrı tanıdığım var oyunlara para harcayabilen biri olsam bende alıcam ama bi oyuna 10-20 tlden fazla verince rahat edemiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: cebocan

Arma 2 nin complete olanını düşünüyorum. Birazda DayZ için açıkcası. Hala oynayanlar var mıdır ? Yoksa elimde patlama ihtimali var mı bilen yazarsa sevinirim

dayz kendi oyununu çıkardı arma 2 nin elinizde patlama ihtimali var çünkü hekes 3 e geçti.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BF3 Almaya değer mi ?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.