Şimdi Ara

BF3 Almaya değer mi ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
49
Cevap
0
Favori
888
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar BF3 keylerinin bayağı ucuzladığını farkettim. Sizce multiplayer olarak BF3 yeterince zevk veriyor mu yoksa CoD serisini mi denemeliyim? CoD diyorsanız hangi oyunu tercih etmeliyim ?

Not: İkisini de Single modları hariç hiç oynamadım. Sadece Black Ops 2'yi Steam de oynamıştım ve aşırı zevk almıştım açıkcası(2 Günlük bedava idi).

• cod black ops 2 den aşırı zevk aldıysan battlefield 3 den 1413491384 kat daha zevk alırsın emin ol eğer zevk almassan o parayı sana ben yollarım bf 3 ün ama gerçekten oynanması gereken bi oyun kesinlike verdiğin paranın hakkını veriyor youtubeden videolar izle öyle araba,ucak-heli-tank vs. ve büyük haritalarda oynamak müthiş gerçi küçük haritalarıda var (noshahr canal - cq dlc si
  • Yorumunuz için teşekkür ederim. Eğer mümkünse size bir sorum olacak. Premium olmanın farkı nedir ve DLC'ler olmadan oynarsam ne kaybederim ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: p(x)

Yorumunuz için teşekkür ederim. Eğer mümkünse size bir sorum olacak. Premium olmanın farkı nedir ve DLC'ler olmadan oynarsam ne kaybederim ?

hocam premıum almassanız toplam 9 harita 4-5 oyun modu(tam bilmiom sayıyı) olur ama premıumla
    20 yeni silah-
    20 yeni harita
    bilmek kaç yeni araç hatırlamıom tam oda 20 galiba
    yeni oyun modları
    servera girmede önclik
    ve bunun dısında preye özel acb-90 bıcagı falan bence almalısınız hocam
  • Anlıyorum, çok teşekkür ederim ilginiz için.
  • değmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: wildlove

değmez.

yav he he
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Canon RP almaya değer mi ?
    9 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

değmez.

nasıl değmez

en iyi multiplayere sahip oyun o
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bytekno

quote:

değmez.

nasıl değmez

bana gayet uyduruk geldi.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Bytekno

quote:

değmez.

nasıl değmez

bana gayet uyduruk geldi.

Hiç multiplayer'ını oynadın mı? Oynamadıysan boş yorumlar yapma.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Al dostum gerçekten değiyor ben premium aldım arkadaş saymış bir sürü yeni özellik geliyor sanada öneririm.
  • Singleplayer bile çok güzel

• En iyi oyun diye bir şey yok ama alınabilir
  • BF 3 süper ama Origin işin içinde ondan kaybediyor ve alacaksanız premium alın.Resmen farklı bir multiplayer deneyimi yaşatır DLC ler ile birlikte .Bende normal var ve neredeyse origin sayesinde hiç oynayamadım. Direk battle.net giriyorum oradan normal sürümdekiiler premiuma göre yavaş giriyor ve map sayısı az ayrıca premiumla gelen silahlar hatrı sayılır derecede güzel,etkili ve fazla.İlk başlarda zorlanabilirsiniz şansınıza bağlı bazı adamlar aşırı süper oynuyorlar adam beni öldürmek için uçağı üzerime düşürdü paraşütle uçaksavar bindi heli indirdi. (Ben kendimi FPS MLG zannederdim )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Drunken Sailor -- 10 Ağustos 2013; 13:47:14 >
  • 2 ay sonra bf4 gelecek bence onu al.
  • JakSocket kullanıcısına yanıt
    oynadım. tüm oyunlarımı orjinal alan biriyim ve bu oyun aldığıma en çok pişman olduğumdur..

çöp.
  • quote:

oynadım. tüm oyunlarımı orjinal alan biriyim ve bu oyun aldığıma en çok pişman olduğumdur..

çöp.

Bomb has been planted
  • quote:

çöp.

Anlatta bizde bilelim neden sevmediğini. Bu kadar kişi yanılıyor olamaz.

• 10 dolara cdkey satıyorlar. O paraya düzgün yerde yemek vermiyorlar adama. 3 gün bile oynasan değer bence.
  • BF 3 ü alın ben bu 2 ay kalsın boşver dedim BF 3 PREMİUM kutulu aldım şuan yükleniyo isteyen arkadaş eklesin Hudays Hotmail: xboxonedayone@hotmail.com
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.