Şimdi Ara

Arma 3 - Türk Silahlı Kuvvetleri Eklentisi (V.0.6 Yayında) (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
37
Cevap
2
Favori
35.459
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Oggy20

quote:

Orijinalden alıntı: ozgurr34

quote:

Orijinalden alıntı: Oggy20

Hocam modunuzu kullanmak icin cok sabirsiz bir sekilde beklemedeyim. RHS , CUP gibi bircok mod kullandim ancak hicbiri sizin alphadaki modunuz kadar dahi zevk veremiyor. Umarim en kisa surede yayinlarsiniz da tam surumde oynayabiliriz.

Harcadiginiz emekler icin tesekkurlerimi sunarim.

İlginiz için çok teşekkürler, bu akşam içerisinde 0.5 beta versiyonumuzu çıkartacağız ve kısmet olursa Ağustos ayı sonunda modumuzun tam sürümünü çıkartacağız.

hocam merhaba

acaba beta sürümünü internete yükledinimzi ? çünkü indirebileceğim bir yer bulamadım yeni versiyonu

Bazı aksaklıklar oldu bugün tekrar test yapacağız bir problem görmezsek yayınlayacağız.

• 0.6 yayında hatta 0.7 için çalışmalar ay sonuna kadar tamamlanmış olacak.
    https://www.facebook.com/Turkishmodteam/videos/1334618719944328

Landrover Defender (V.0.7)
    Arma 3 - Türk Silahlı Kuvvetleri Eklentisi (V.0.6 Yayında)

Unimog (V.0.7)

Kirpi (Tam Sürüm)

Kobra (Tam Sürüm)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozgurr34 -- 5 Ocak 2017; 13:45:28 >

• aktif server var mı şuan?
  • Maalesef şuan yok.
  • ozgurr34 O kullanıcısına yanıt
    peki modu offline olarak deneme şansımız var mı?
  • Evet steam uzerinden abone olup editorden deneyebilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mod harika olmuş tam sürüm ne zaman çıkar şu araçları sürmek için can atıyorum

• Tam sürüm için net tarih veremiyoruz ancak detaylı bir şekilde çalışmalarımız devam etmektedir..

Buda bonus olsun :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozgurr34 -- 4 Ağustos 2017; 10:25:52 >
  • Yazmayı unutmuşum Nurol Ejder modu hakkında video izlemiştim hala onun için çalışmalarınız devam ediyormu?

• quote:

Orijinalden alıntı: H O L Y L İ G H T

Yazmayı unutmuşum Nurol Ejder modu hakkında video izlemiştim hala onun için çalışmalarınız devam ediyormu?

Elbette onuda ekleyeceğiz ancak 0.7 ile gelmeyecek.
  • Size yardımı dokunacaksa bir kaç bilgi paylaşayayım.

Bence, böyle bir mod tasarımını altis veya stratis üzerinden yapılması iyi degil. Bana soralsanız, yapacagınız mod u başka haritalar üzerinden yapın. Takistan haritası var onun üzerinden bir mod tasarımı yapılabilir.

Örnek olarak havaalanı olan bölgeyi askeri üs olarak ( komuta merkezi ) olarak tasarlayabilirsiniz. Belirli yerlere düşman special birimleri yerleştirip onların üzerinden harekat yapabilirsiniz.

Belirli süre sonrasında hava harekatı otomatik olarak sadece belirli kısımları yapabilirsiniz.

Armaholic te bunlar için kaynak temin edilebilir. O zaman mod u oynamak zevkli olabilir.

Böyle bir fikir bende 1 yıl kadar önce vardı üzerinde çalışmalar yapmıştım. Fakat, bir şeyler oldu bende bitiremedim projeyi öyle kaldı. Aslında size Medal Of Honor ve Call of Duty karışımı bir mod Arma 3 üzerinden tasarlanmasından bahsediyorum :)

Yinede yaptıgınız emege saygım büyük. Çalışmalarınız devamını takip edicem.

• quote:

Orijinalden alıntı: k1mbu

Size yardımı dokunacaksa bir kaç bilgi paylaşayayım.

Bence, böyle bir mod tasarımını altis veya stratis üzerinden yapılması iyi degil. Bana soralsanız, yapacagınız mod u başka haritalar üzerinden yapın. Takistan haritası var onun üzerinden bir mod tasarımı yapılabilir.

Örnek olarak havaalanı olan bölgeyi askeri üs olarak ( komuta merkezi ) olarak tasarlayabilirsiniz. Belirli yerlere düşman special birimleri yerleştirip onların üzerinden harekat yapabilirsiniz.

Belirli süre sonrasında hava harekatı otomatik olarak sadece belirli kısımları yapabilirsiniz.

Armaholic te bunlar için kaynak temin edilebilir. O zaman mod u oynamak zevkli olabilir.

Böyle bir fikir bende 1 yıl kadar önce vardı üzerinde çalışmalar yapmıştım. Fakat, bir şeyler oldu bende bitiremedim projeyi öyle kaldı. Aslında size Medal Of Honor ve Call of Duty karışımı bir mod Arma 3 üzerinden tasarlanmasından bahsediyorum :)

Yinede yaptıgınız emege saygım büyük. Çalışmalarınız devamını takip edicem.

Teşekkürler ancak biz modu zaten haritaya özgü tasarlamıyoruz siz cup modun haritalarını indirip bizim modu o haritalar üzerinse kullanabilirsiniz yani illaki altia yada stratiste kullanmak zorunda değilsiniz. Ayrıca kendi haritamızı da yapacağız ancak onun için daha epey süre gerekli.

• 0.7 Versiyonumuzla birlikte operasyonel olarak milli silahlı insansız hava aracımızı (Bayraktar TB2) kullanabileceksiniz.

• V0.7 ile mevcut araç kamuflajlarımızı yeniliyoruz.

Arma 3 - Türk Silahlı Kuvvetleri Eklentisi (V.0.6 Yayında)Arma 3 - Türk Silahlı Kuvvetleri Eklentisi (V.0.6 Yayında)Arma 3 - Türk Silahlı Kuvvetleri Eklentisi (V.0.6 Yayında)Arma 3 - Türk Silahlı Kuvvetleri Eklentisi (V.0.6 Yayında)
    Arma 3 - Türk Silahlı Kuvvetleri Eklentisi (V.0.6 Yayında)Arma 3 - Türk Silahlı Kuvvetleri Eklentisi (V.0.6 Yayında)Arma 3 - Türk Silahlı Kuvvetleri Eklentisi (V.0.6 Yayında)Arma 3 - Türk Silahlı Kuvvetleri Eklentisi (V.0.6 Yayında)Arma 3 - Türk Silahlı Kuvvetleri Eklentisi (V.0.6 Yayında)

Ops-Core & MICH2001 model önizlemesi:
    - Peç ve IR işaretleyici takabilecğeiniz cırt(velcro)
    - Taktik Balistik Gözlük
    - Balistik Çenelik
    - İletişim Kulaklığı
    - Ayarlanabilir Darbe Emici Başlık İçi Sistem ile;
    OpsCore FAST/Sentry, MICH2001 ve dahası V0.7'de kullanıma sunulacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozgurr34 -- 4 Ağustos 2017; 11:7:18 >

• T-155 Fırtına Obüs

• Çalışmalarınız çok başarılı, elinize sağlık.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.