Bildirim
ARMANİ EXCHANGE AX 1090 ARIYORUM!!
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Kimsede yok mu bu saat :( -
-
-
sorduğun saat üretimde değil sanırım, watchshop'da bile tükenmiş, bulman zor :(quote:
Orijinalden alıntı: mcgywer
güncel
Alıntıları Göster
http://www.watchshop.com/mens-armani-exchange-chronograph-watch-ax1090-p99937391.html
-
Yurtiçinde yok, yurtdışında ise sadece bir yerde var..Oraya da kayıtda sorun çıkıyor.quote:
Orijinalden alıntı: laoshi
sorduğun saat üretimde değil sanırım, watchshop'da bile tükenmiş, bulman zor :(
http://www.watchshop.com/mens-armani-exchange-chronograph-watch-ax1090-p99937391.html
Alıntıları Göster
Temiz ikinci el bulursam da alacağım. Buradan (donanım haber) hala bir haber çıkmadı..Sabırla bekleyecğim artık..
-
quote:
Yurtiçinde yok, yurtdışında ise sadece bir yerde var..Oraya da kayıtda sorun çıkıyor.
Temiz ikinci el bulursam da alacağım. Buradan (donanım haber) hala bir haber çıkmadı..Sabırla bekleyecğim artık..
saat güzel görünüyor baya :DDD ne kadar fiyatı ? -
Ağustos 2011 de Markafoni den 365 TL ye almıştım. En sevdiğim saatimdi. Bu yıl kordonu koptu ve aramalarıma rağmen bulamadım. Uygun bir kordon içinquote:
Orijinalden alıntı: STAN-erdemquote:
Yurtiçinde yok, yurtdışında ise sadece bir yerde var..Oraya da kayıtda sorun çıkıyor.
saat güzel görünüyor baya :DDD ne kadar fiyatı ?
Alıntıları Göster
servise gönderdim. Göndermez olaydım. Kordon bulamadıkları için saati Markafoni ye iade etmişler onlar da ücretini hesabıma yatırmışlar. Servisi arıyorum; saat ve mekanizmasında sorun yok geri alabilir miyim diye. Yedek parça olarak kullanacaklarmış ve saate ulaşamadıklarını söylediler. Güler misin ağlar mısın..Yabancı sitede 250-300 dolar civarı..
-
sanırım http://www.saatturk.com/urun/ax-ax1183-erkek-kol-saati/ seninkinin kırmızı versiyonu, yanlışmı görüyorum.quote:
Ağustos 2011 de Markafoni den 365 TL ye almıştım. En sevdiğim saatimdi. Bu yıl kordonu koptu ve aramalarıma rağmen bulamadım. Uygun bir kordon için
servise gönderdim. Göndermez olaydım. Kordon bulamadıkları için saati Markafoni ye iade etmişler onlar da ücretini hesabıma yatırmışlar. Servisi arıyorum; saat ve mekanizmasında sorun yok geri alabilir miyim diye. Yedek parça olarak kullanacaklarmış ve saate ulaşamadıklarını söylediler. Güler misin ağlar mısın..Yabancı sitede 250-300 dolar civarı..
Alıntıları Göster
-
Eevet aynısının kırmızısı :)quote:
Orijinalden alıntı: tinu
sanırım http://www.saatturk.com/urun/ax-ax1183-erkek-kol-saati/ seninkinin kırmızı versiyonu, yanlışmı görüyorum.
Alıntıları Göster
Elimde aynısının siyahı da mevcut. Saniye göstergesi kırmızı olan modeli.
Fakat benim aradığım eski saatim; yani yukarıda resmini koyduğum saat. Bakalım bulabilecek miyim...
-
Güncel (AX1090 arıyorum)quote:
Eevet aynısının kırmızısı :)
Elimde aynısının siyahı da mevcut. Saniye göstergesi kırmızı olan modeli.
Fakat benim aradığım eski saatim; yani yukarıda resmini koyduğum saat. Bakalım bulabilecek miyim...
Alıntıları Göster
Bu arada aynı modelin siyahını satıyorum (AX1042 modeli). İlgilenenler PM atabilir.
Fotoğraflarını google görsellerde bulabilirsiniz.
Sadece bir kez kullanıldı, 425 TL
(Türkiye'deki sitelerde 515 TL) -
Hala AX 1090 arıyorum..quote:
Güncel (AX1090 arıyorum)
Bu arada aynı modelin siyahını satıyorum (AX1042 modeli). İlgilenenler PM atabilir.
Fotoğraflarını google görsellerde bulabilirsiniz.
Sadece bir kez kullanıldı, 425 TL
(Türkiye'deki sitelerde 515 TL)
Alıntıları Göster
Bahsettiğim diğer modeli (AX 1042) ise 350 TL ye satıyorum (pazarlıksız)..Türkiye satış fiyatı 519 TL.
İlgilenenler PM atabilir. -
-
Tuğrul mesajın için teşekkür ederim. AX 1090 ın yerini tutar belki diye AX1042 aldım ama 1090 ın yerini tutmadı.quote:
Orijinalden alıntı: Guest-0E32D1212
1090 bulamadım ama şu varhttp://www.modasaat.com/urun/armani-exchange-ax1113-erkek-kol-saati_120208.aspx?CatId=1078#.UlRHcVC9XWk
O yüzden 1042 yi satışa çıkardım. 1090 tutku gibi bişey oldu :) Buraya yazma nedenim de belki 2. el bulurum umudu.. -
Güncel...quote:
Tuğrul mesajın için teşekkür ederim. AX 1090 ın yerini tutar belki diye AX1042 aldım ama 1090 ın yerini tutmadı.
O yüzden 1042 yi satışa çıkardım. 1090 tutku gibi bişey oldu :) Buraya yazma nedenim de belki 2. el bulurum umudu..
Alıntıları Göster -
Dostum amerikada 70$ sıfır kutulu almamıştım,o kadar edeceğini düşünmemiştim.New jersey atlantic city Tangers outlet'deki fossil de var.quote:
Güncel...
Alıntıları Göster -
quote:
Orijinalden alıntı: CemalBahar
Dostum amerikada 70$ sıfır kutulu almamıştım,o kadar edeceğini düşünmemiştim.New jersey atlantic city Tangers outlet'deki fossil de var.
Mesajı tam anlayamadığım için PM attım Cemal.. -
Hala güncel...quote:
Orijinalden alıntı: mcgywerquote:
Orijinalden alıntı: CemalBahar
Dostum amerikada 70$ sıfır kutulu almamıştım,o kadar edeceğini düşünmemiştim.New jersey atlantic city Tangers outlet'deki fossil de var.
Mesajı tam anlayamadığım için PM attım Cemal..
Alıntıları Göster -
güncelquote:
Hala güncel...
Alıntıları Göster -
GÜNCELquote:
güncel
Alıntıları Göster
Benzer içerikler
- breitling saat orjinal nasıl anlaşılır
- tek saat güvenilir mi
- japan movt ne demek
- invicta saat yorum
- fossil saat kaliteli mı
- galaxy watch 7 şarj süresi
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X