Şimdi Ara

Mobile World Weile Series 20800 mAh Powerbank 49,90 Gold

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: iyidebanane13 Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 1 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
1
Favori
5.230
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://www.gold.com.tr/mobile-world-weile-series-20800-mah-powerbank_u

fiyatına göre gayet iyi gibi. Yalnız kaliteyi bilmiyorum. İhtiyacı olana yada kalite durumunu bilene. eğer gerçekten bu kapasite ise çok çok iyi çünkü. Açıldıysa kusura bakmayın. Varsa silinebilir. Ben google de arattım bulamadım sadece 5200 mah olanının konusunu buldum.

• Aynı ürün hızlıal da da var.Hatta bir yorumcu şöyle yazmış:
    "Cihaz çok güzel, dış malzemesi plastik ama kaliteli duruyor. Fakat özelliklerinde ölçüleri yazmadığından elime ulaştığında çok büyük olduğunu gördüm. Öyle cepte taşınacak birşey değil."
  • Zaten böyle bir cihazın cepte taşınabileceğini düşünmek biraz saçma.Bu kapasitede tüm markalardaki tüm ürünler yaklaşık bu boyuttadır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaslar fiyat iyi gibi
  • bu ürün bu fiyata alınırmı arkadaşlar?? yorumunuza göre alıcam. (aliexpress de 12$ - sanalpazarda 49tl xiaomi var demeyin bu ürün için yorumlarınız nedir)
  • güzel bi yorum gelirse almayı düşünüyorum bende
  • Heryerde fiyat ayni zaten..
    Yorum pek yok..
    Bence 8.000 mah ancak vardir..

http://www.aldido.com/mobile-world-weile-series-20800-mah-powerbank

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi :) -- 1 Nisan 2015; 21:14:37 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Söz konusu xiaomi 10400, Sony Xperia Z2 nin 3200mah bataryasını 2 defa şarj ediyor. Kayıplar ve şarj esnasında cihazın kullandığını da eklersek kapasitesi hakkında fikir verir diye düşünüyorum...

• hocam gold da satiliyo bence guvenilir olmasi lazim ordaki degere ykaindir yani 8.000 degildir bence
  • Merhaba arkadaşalar; Hızlı al sitesindeki ebatları verilmiş. Taşınabilirbir cihaz değil diye düşünüyorum.

Powerbank Boyutu
    En: 7 cm
    Boy: 18 cm
    Yükseklik: 4 cm

Bu büyüklükte bir cihazın ağırlığı enaz 250-300 gram gelir diyebiliriz.
  • _Smiles_ _ kullanıcısına yanıt
    G2'nin 3000 mAh bataryasını 3 kere şarj ediyor benimki. Sizinki çakma olabilir mi?
  • Bozan32 B kullanıcısına yanıt
    reklam yassah hemşerim
  • jay jay justified kullanıcısına yanıt
    Araştırıp aldım kesinlikle çakma değil...
    Üçüncü şarja geçiyor elbet ama önemsiz miktar...

• Başlık - Nick uyumu süper.
  • Shen kullanıcısına yanıt

• bu urunu bende aldım ama bu urunden once vpw 11000 almıstım teknosadan
    sımdı benım telefonum sony xperıa ultra z 6.4 ınc ekran delı gıbı sarj yıyen bır telefon gunde 2 kez sarj edıyorum en az oyun ınternet kullanınca
    telefonumun pılı 3050 mah geldıgınden 3 kez bu cıhazla ful sarj yaptım yapıyorumda
    dıgerını gıyatı 135 tl lerden ındıgı ıcın aldım kandım dıyelım cunku cıhazımı 3 kez bıle sarz etmıyor tavsıye etmıyorum
    paranıza yazık gıdın benım aldıgım 11000 lıkten alın emın olun daha ıyı...
    bence bu soz edılen urun 20 bınlık degıl en cok 8000 9000 daha cok degıl cunku dıgerı 11000 lık cıhazımı 3 kez sarj edebılıyorsa
    bunun en ez 5-6 kez sarj etmesı gerekır dıye dusunuyorum
    ıyı aksamlar arkadaslar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MICHAELSCHUMACHER -- 13 Nisan 2015; 21:51:44 >
  • Hızlı aldaki yorumları pek iç açıcı değil, 10400 ile aynı performansı verdiğini yazmışlar, alıp deniyen var mı acaba ?
  • o fiyata 20800 mah batarya verecekler öyle mi :)
    bu fiyata ve içeriğe inanan varsa yorum beklemesi alsın direkt olarak
  • bu markanın 15600 mah olanı var bende. iphone 4s in 1400 lük bataryasını 2 defa şarj ediyor. defalarca denedim çıkan sonuç bu cihazın gerçek değeri 3000 mah. yani verilen değerin 5 te biri.buna göre 20800 lük de 4000-5000 max. olur
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.