Şimdi Ara

REDMAGIC 10 Pro telefon: 46.999 TL (Snapdragon 8 Elite işlemci, 7.050 mAh batarya)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
4
Favori
5.419
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ZTE’nin alt markalarında REDMAGIC’in yeni telefonu REDMAGIC 10 Pro, Türkiye’ye geliyor. 30 Ocak’a kadar 30 TL ödeme yapanlara, telefon çıktığında 1.000 TL indirim kuponu tanımlanacakmış. Telefonun özelliklerine göre fiyatı iyi duruyor. Başlangıç fiyatı 46.999 TL olarak belirlenmiş. Muhtemelen marka yeni geldiği için fiyatları uygun tutmuş.

-Snapdragon 8 Elite işlemci

-Fanlı soğutma sistemi var. Normalde telefonlarda görmediğimiz bir şey

-12/16/24 GB RAM

-256, 512, 1 TB depolama

-144 Hz AMOLED ekran

-7.050 mAh batarya, 100W hızlı şarj

-UFS 4.1 depolama

1.000 TL kupon ile fiyatlar şu şekilde:

12/256 GB 46.999 TL

16/512 GB 58.99 TL

24/1 TB 74.299 TL

Buna ek olarak Snapdragon 8 Gen 3 işlemcili REDMAGIC Nova tableti ön siparişe açılmış. 23.999 TL fiyatı var. Ona da bakılabilir.

REDMAGIC 10 Pro telefon: 46.999 TL (Snapdragon 8 Elite işlemci, 7.050 mAh batarya)
    REDMAGIC 10 Pro telefon: 46.999 TL (Snapdragon 8 Elite işlemci, 7.050 mAh batarya)redmagıc (turkey)
    REDMAGIC 10 Pro Product PagREDMAGIC 10 Pro Gaming Smartphone with Snapdragon 8 Gen 3 Elite , 144Hz Display, and 7050mAh battery - REDMAGIC (Turkey)e
    https://tr.redmagic.gg/pages/redmagic-10-pro

• İthalatçısı kim acaba sitede hiçbir bilgi yok.

• CMB34 C kullanıcısına yanıt

MİEKO BİLGİ TEKNOLOJİLERİ ANONİM ŞİRKETİ yazıyor sitesinde. Xiaomi'yi getirenlerle aynı.

• güzel alet ama maalesef herşey yazılım zaten xiaomi yazılımı düzeltince samsung u ancak yakalar oldu bunların daha 40 fırın ekmek yemesi lazım. yoksa gsmarena 17saat ekran süresi diyor ki mükemmel

• crashris kullanıcısına yanıt
    Hocam kullandınız mı markanın telefonlarını, ne gibi yazılımsal eksiklik ya da sıkıntıları var?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hyksl -- 27 Ocak 2025; 14:19:22 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Fiyat çok uygun duruyor.Alsam mı diye çok arada kalıyorum benim için en iyi tarafı çentiksiz tam ekran olması piyasada alternatifi yok.

• xiaomi yeni sürümlerinde yazılım daha mı iyi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • iphone 16 pro 'yu tokatlayan işlemci, Samsung S25 ve ultrada da var. ama s25 50 bin tl civarı ve kamu indirimiyle belki daha ucuza da gelir.

https://mini.donanimhaber.com/samsung-galaxy-s25-s25-s25-ultra-firsatlari-ana-konu--160532335

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • o ney la, telefonda fan var

• Fiyat doğruysa gayet iyi gibi geldi bana. Kamerayla yapamayanlar için ideal olabilir. Bataryası cezbetti. Samsung m51den sonra efsane olabilir.

• kablosuz sarjı da yokmuş. bu fan işini de iyi araştırmak lazım. seveni çıkar ama dönen ve hava üfleyen mekanik bir parçaya sahip bir telefon da istemezdim gerçekten. belli süre sonra tozlanır, gıcırdamaya başlar felan :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi snomask -- 29 Ocak 2025; 22:34:53 >
  • mahmut716 kullanıcısına yanıt

s25 serisinin işlemcisi ile bu aynı değil s25deki daha hızlı overclock versiyon gibi düşünebilirsiniz

• Kim alırki bunu bu fiyata! 48k fiyatın üstüne 10k da vergi adı altında para ekleniyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WebServisi -- 30 Ocak 2025; 7:15:47 >
  • Bence güzel yapmışlar cihazı belki diğer firmalar esinlenir böyle fan soğutmalı görsel olarak daha hoş cihazlar üretmeye başlarlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fiyatlandırma düzeltilmiş. 47 bin liradan 12/256gb sipariş verdim

• cocuk telefonu almak isteyen alsın oyun için tasarlanmış siz değil ama çocuklar mutlu olur 😅

• kartal0067 kullanıcısına yanıt
    Ben hiç oynayan biri değilim, tasarımı hoşuma gitti, merakımdan alıyorum

• WebServisi kullanıcısına yanıt

hocam 30 tl bin tl indirim ön siparişe veriyordu keşke onada baksaydınız.

• Arondir kullanıcısına yanıt
    Tamam öyle aldım zaten hocam

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.