Arkadaşlar şunu biraz Ragnarok oynasanız bilirsiniz,
Garment, size magic def. verir, pvp'de iyidir. Mana kullanmayı azaltabilir. Hız armora oranla artar.
Armor, size phy. def verir, mvp'de iyidir. Eğer armor ve shield alırsanırz sırtınız yere çok az gelir. Ah tabii şu da var, hızınız düşer. O kadar metal seninde üstünde olsa sende koşamazsın.
Not: Armor garment değişikliği yapmanız size daha iyi olur. Bazı yaratıklar magical attack yapabildikleri için armor giyiyorsanız size cartayı çektirtebilirler. Ama çoğu yaratık kol gücünü kullandığı için pek armordan şaşmanıza gerek olmaz. lvl 30'a kadar armor ROCKS!!! Ama herkesin söylediği gibi questleri yaparsanız itemleri düşüren yaratıkların bazıları lvl 30da magical attack'a geçer, bunu bilesiniz dedim.
Not Strikes Back!: İtem'ın +1 +2 +3 olması gerçekten etki eder.
Umarım yardımcı olabilmişimdir.
Oleeeeeey! Yakında başlıyoooor!
Bu arada char. silinmesi olabilirmiş. Ne kadar doğru bilmiyorum.
herkes baştan başlıcak ben eminim oyuna res atıldı
oyun yenıden fln baslamıcak hurafeler uydurmayın belkı oda belkı yanı eger orjınal surumde belkı bak halen belkı dıyorum cunku belkı ama 3 beta serverında kesınlıkle sılınmeyecek haberınız olsun
bow , spear yada sword kullanan bir char'da garment yada armor farkediyormu? yada %50-%50 protector ideal midir?
Hmm, evet farkediyor, ama şu açıdan; bow kullanan adamın glavie kullanan adama göre daha hızlı olması önemli. Ayrıca ben bowman pek oynamadığım için bir şey söyleyemeyeceğim. Sen hiç lvl 60 bowman gördün mü? lvl 50lerde dahi Bowla en fazla tek bir saldırıda 1000 falan vuruyormuşsun.(Bu alıntıdır, bunu test etmiş bir oyuncunun cevabından aldım)
Tabii kombo yapınca falan değişir, sanırım bunu demek istemişsin.
Ayrıca oyunda neredeyse herkes protector giyiyor ki bencede eğer sık sık zırh değiştirmek sizi sıkarsa gayet yararlı bir zırh. Ama ben questte kesilecek yaratığa göre zırh değiştiriyordum. Mesela lvl 29'a kadar hep zırh giydim, sonra gereken item'ı düşüren yaratık magical attack yapıyor denince garment'e döndüm.
İyi günler, 24'nde açılsın diye dua edenlere teşekkürler
Unutmadan ekleyeyim, spear ve glavie için iyi bir zırh önemli, garment pek tercih edilmez. Ama sakın eyvah spearmen oldum canım çok az diye endişelenmeyin, spearmanship'te pasif can veren skiller var. Test edildi, onaylandı.
24ünde açılmassa isyan çıkar zaten
protector giyerim o zmn değiştirmeyle zmn kaybedene kadr lvl atlarsın
Unutmadan ekleyeyim, spear ve glavie için iyi bir zırh önemli, garment pek tercih edilmez. Ama sakın eyvah spearmen oldum canım çok az diye endişelenmeyin, spearmanship'te pasif can veren skiller var. Test edildi, onaylandı.
blade ile sword hakkındaki bilgilerinide paylaşırmısın?
blade ile sword aynı şey değil mi yaA?
belki biraz şekil farkı...
blade ile sword aynı şey değil mi yaA?
belki biraz şekil farkı...
fark var sword int build yapıo blade str build aynı yönleri sekilleri biraz benzio 2side kalkan taşıyo
Aynı spear glavie farkını sword ve blade içinde söyleyebilirim. Biri int, biri str. Biri cold yada fire, diğeri fire ya da lightning. Ama en güzel özellikleri tabii ki kalkanları. Fakat diğer bir konuda verdiğim (sanrıım 11 soru gibi bir şeydi) listeye bakarsanız kalkan skillerinin -'sini görürsünüz. Korunurken saldıramıyorsunuz, yavaş yavaş ölüyorsunuz. Ben bu sebeple pek üstünde durmadım ama eğer illa ki derseniz hemen anlatayım.
Blade Full Str karakteridir. Ama isterse 2 str 1 intte olabilir. (Tercih etmemenizi öneririm ama denemekten ne çıkar? :D) Chain Sword Attack skillerinde ilerleyin. Özellikle Heaven Killing ve Hidden Blade'yi alın ama bunları mvp'de kullanmada başarı gösteremezsiniz, tamamen pvp ağırlıklı skildir. Shield Tekniği üzerinde yoğunlaşırsanız defans'ınız arttığı gibi yaratığı öldürüş sürenizde artar. Bu sebeple 2 kılıç 1 kılıcı döver :P Force Skills: Tabii ki Cold ya da Fire seçin. Shield kullanırım derseniz, yaratığıda yavaşlatmalıyım demeli yani Cold seçmelisiniz. Cold Force'dan Ice River Force serisi gerçekten iyidir. Fire seçenler offensice yani attack'a yönelik olmalılar. Fire Wall Tower almadıkça Fire'ın çoğu skill'i iyidir.
Sword: Full int veya 2 int 1 str karakteridir.Bunda da Chain Sword skillerinde yoğunlaşın. İleride arkadaşın dediği gibi 5'li kombolara kadar çkıyor.Shield'çiler için Shiled Protection pasif skilleri önerilir. İlerisini düşünerek Hidden Blade ve Killing Heaven alın. Skill seçerken şuna dikkat edin; Pvp için Cold ve Lightning, mvp için Fire Lightning seçin Lightning skilleri karaktere buff özellikli skillerdir. Hız arttıran Wind Walk skilleri, güç için Lion Shout skilleri önerilir.
Skill seçerken 3. seviyeye çıkmamanızı tavsiye ederim. Özellikle str kasanlar. 3. seviye büyülerde gereken mana bir anda artar.
Umarım yardımcı olmuşumdur.
İyi günler; SRO açılsın diye dua edenlerin ağzı dert görmesin
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme