Şimdi Ara

Armor Pen Hakkında (Mini Test) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
761
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Teşekkür ederim, minyonlara işlemediğini bilmiyordum yaparken ve armor sıfır olsa bile eksilere inerek hesaplanıyor diye biliyordum yani tahminimdi bu.Konuyu öğrenmek ve başkalarının öğrenmesinede vesile olmak için açtım.Ben öğrendim teşekkür ediyorum bu yüzden bilgilendiren arkadaşlara.
  • Hırpalayan ve lw yetiyor bence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Armor penetration sıfırın altına indirmez, flat armor reduction indirir. Mesele rammus tauntu armor reduction özelliğine sahip, attığının 0 armoru varsa -10 oluyor. Atıyorum 80 attack damagein varsa 88 vuruyorsun. Fakat yüzde olarak armor penetration, flat armor penetration ya da (black cleaver pasifi gibi) yüzde armor reduction sıfırın altına indirmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Silent Enigma -- 2 Ekim 2015; 15:49:04 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Silent Enigma

Armor penetration sıfırın altına indirmez, flat armor reduction indirir. Mesele rammus tauntu armor reduction özelliğine sahip, attığının 0 armoru varsa -10 oluyor. Atıyorum 80 attack damagein varsa 88 vuruyorsun. Fakat yüzde olarak armor penetration, flat armor penetration ya da (black cleaver pasifi gibi) yüzde armor reduction sıfırın altına indirmez.

Olay bu. Aman tanrım forum donanımda nihayet bilen birisi çıktı. Herkes o kadar seviyor ki boş yorum atmayı.

Konu çok güzel bu arada yapmaya çalıştığı şey çok hoş. Sayılı faydalı konulardan birisi.
  • Cop konu

• Teşekkür ederim, amacım öğrenmekti zaten.İnternette araştırdım ama türkçe sağlıklı bi kaynak bulamadım.Buradan birinin çıkacağını biliyordum Silent Enigma'ya da teşekkür ediyorum verdiği bilgi için.

edit:imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Harsel -- 5 Ekim 2015; 1:31:03 >
  • Yani aslında türkçe çeviri hatasından kaynaklanıyor, armor penetration (zırh delme) ve armor reduction (zırh düşürme) olarak ikiye ayrılıyor olay.Olmayan zırhı delemezsin, ama olmayan zırhı dahada düşürebilirsin gibi basite indirgeyebiliriz sanırım.

Oyun içinde ikiside zırh delme olarak olarak geçiyor çünkü.
  • Harsel kullanıcısına yanıt
    Önemli değil. Haklısın ingilizcesi farklı olmasına rağmen çok karıştırılan iki şey, türkçesi aynı olunca kaçınılmaz. Bu arada yaptığın hesaplarla uğraşan pek türk yok sanırsam devam edersen tutar
  • Buraya excel dosyası nasıl atılıyor bilmiyorum lazım olursa hasar hesaplaması için hesaplanmış excel sayfalarım var
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.