Şimdi Ara

Armored Warfare-ANA KONU (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
602
Cevap
7
Favori
31.200
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Early Acces e giren herkese Soviet tier 3 premium MBT Object 155 hediye edilecekmis. EA 5 son beta donemiymis ayrica. Bu demek oluyorki artik acik beta sureci cok yakinda basliyor.
  • wipe olayı serverlerin resetlenmesi oluyor yani bilerek herşeyi sıfırlıyorlar servere wipe atıp bu arada early accessde olduğuna eminmisin bende para veya 135k serbest deneyim yok

open beta için çok erken gibi duruyor ama paralar suyunu çekti heralde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chosniel_TR -- 4 Eylül 2015; 23:13:36 >
  • bu tier 5 e ekledikleri leo nasıl bi rezalet böyle ya sözde biraz turret zırhı vermişler ama tier 5 de hiç bir işe yaramıyor topuda tier 5 mbt ler arasındaki en kötü top
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chosniel_TR

wipe olayı serverlerin resetlenmesi oluyor yani bilerek herşeyi sıfırlıyorlar servere wipe atıp bu arada early accessde olduğuna eminmisin bende para veya 135k serbest deneyim yok

open beta için çok erken gibi duruyor ama paralar suyunu çekti heralde

early acceste olduğuma nasıl emin olacağım. my com dan resimde görülen şekilde giriş yapıyorum. early acces işte :)
     Armored Warfare-ANA KONU

• :)
     Armored Warfare-ANA KONU
  • gunesbaki83 G kullanıcısına yanıt
    ssler görünmüyor hocam bende nedense
  • Bu oyunu nereden indiriyoruz , nasıl oynuyorsunuz?
  • körüklüotobüs kullanıcısına yanıt
    kapalı betada oyun şuan kapalı betaya girmek için founder pack satın alman lazım veya e mailine kod gelmesi
  • oyun kodunu bu linkten 9 TL ye satın alabilirsin. paket satın almana gerek yok, şu anda değmez. ben ve arkadaşım bu linkten satın aldık. satın aldıktan sonra oyun giriş kodunu e-mailine gönderiyor 10 dk içinde. ama yinede site güvenliğini bilmiyorum. satın alırken sanal kartla alın. aksilik olursa kodu göndermezlerse 9 TL gitmiş olur.

http://gameyatta.com/
  • gunesbaki83 G kullanıcısına yanıt
    paket satın almak daha mantıklı aslında open betaya geçince verdiğin paranın karşılığını alırsın kodu aldığın zaman sadece kod için 9 tl vermiş oluyorsun benim mailime kod geldi ama şuan founder pack ile yükseltmeyi düşünüyorum head start için
  • daha halen oyuna giremiyoruz dimi? paket satın almadan
  • Hala kapalı betada ama yıl sonuna doğru geçecekler sanırım açık betaya şuanki ea son ea testi burdada yenilik getirmekten ziyade oyun ekonomisini test ediyorlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

paket satın almak daha mantıklı aslında open betaya geçince verdiğin paranın karşılığını alırsın kodu aldığın zaman sadece kod için 9 tl vermiş oluyorsun benim mailime kod geldi ama şuan founder pack ile yükseltmeyi düşünüyorum head start için

paketin en küçüğü 50 TL. iyi paket 180 TL. wota göre bakıldığında verdiklerine karşılık talep edilen ücret çok düşük. özellikle verdiği premium araç çok güçlü. ama verdiklerini şimdi vermiyor. test bitince oyun tam sürüm başlayınca hesaba ekleyuecekler. oyunda şuan grafik motoru ve renklendirme sorunları var. bu sebeple paket almayın. sadece 9 TL ye kod alıp oyunu ara ara canınız istediğince oynayın. oyunu beğenmezseniz 9 TL niz gitmiş olur. ama paekt alıpta oyunu beğenmezseniz paket ücreti gitmiş olur. şu anda 9 TL ye kod almak iyi ve yeterli tavsiyem. paket alıpta ayrıca göreceğiniz birşey yok.

• nickim TURKEY arkadaşlar oynayanlar eklesin.
  • Merhaba arkadaşlar

Oyunu Mail.Ru aracılığıyla kolay bi şekilde early access ile girdim. 2 savaş yaptım, WOT dan daha iyi geldi :) düşünün yani T-54 tier 2 bi tank başlanğıc olaraq hiç bi şey vermedi, 1ci seviye 2 tane tank var. 1000 de para var.

AMa ping çok kötü değişiyor. bilmiyorum belki benim bağlantım kötüdür. bir anda 70-80 iken aniden 12-13 bine yükseldiği oldu
  • merhabalar. Ben G2a 'dan almayı planlıyordum ancak bu oyun ülke kısıtlaması içermektedir diyor. EU ve NA ülkelerinde aktif edilebiliyormuş sanırsam. Biraz baktım internetten ama kafam karıştı acaba kodu girdikten sonra oynayabilir miyim yoksa ülke sınırlaması hatası ile mi karşılaşırım ?
  • kitaptakikurt kullanıcısına yanıt
    bu saatten sonra gerek yok bence koda veya founder packe para vermeye bu yıl içinde open betaya geçecek 5. early access kapanmak üzere başka early access olmayacak sadece closed betaya girebilirsin oda na serverinde olduğundan pingin 160 ın altını görmez
  • quote:

bu saatten sonra gerek yok bence koda veya founder packe para vermeye bu yıl içinde open betaya geçecek 5. early access kapanmak üzere başka early access olmayacak sadece closed betaya girebilirsin oda na serverinde olduğundan pingin 160 ın altını görmez

Keyi satın aldım. Bir sorun çıkmadı . Ayrıca eu serverinde pinglerin o kadar yüksek olacağını sanmıyorum. Misal wotta eu serverinde 70-90 ping alıyorum. Çok bir farkı olmayacaktır. Yanlız early access bittikten sonra açık beta için serverleri kapatırlar diyede düşünmüyor değilim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Men Mail.ru ile birdiğimden rus serverindeyim ve 35 pingin üzerini görmedim
  • Bu oyunu bir ben deneyemedim.Ne zaman açık betaya geçecek acaba...
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.