Şimdi Ara

Armored Warfare-ANA KONU (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
602
Cevap
7
Favori
31.198
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Android oyunlarda oyu türkçe değil o yüzden 1 yıldız verdim diyenlerden, pek takmamak lazım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunda son durum ne bilen var mı?Ne zaman çıkacak betası bile paralı bu nasıl iş.

• Oyunun betasina yeni katilabildim. Oyun ilk bakista Wot 2.0 gibi, fakat grafik ve efektler harika olmus. Cry Engine farkini ortaya koymus olsa da oynanabilirlik olarak pek iyi gorunmuyor.
    Bircok oyuncunun PC malesef bu oyuna yeterli gelmeyecektir, gelse bile kistigi onca grafikten dolayi pek keyif almayacaktir.
    WOT oynamis birisi icin hic yabancilik cekmeden oynanabilecek bir oyun. Grafik konusunda sorunu olmayan ve modern tank severlere tavsiye ederim :)
  • GurcellOnline kullanıcısına yanıt
    EA3 öncesi Low ayarlarda iyi fps/grafik veriyordu oyun. Ne zaman Lowest getirdiler fps de düştü grafik de. Optimizasyon yaptıkça battı oyun. SS atardım ama Windows 10 kurarken unutmuşum aldığım SS'leri kopyalamayı, silindi gitti. Anakart da garantiye gidince EA4'ü hiç oynayamadım. LoW paketi alınca 2 kod hediye verdiler. DHWOT klanından olup da isteyenlere verebilirim davetiye.
  • key ler yalan olmuş
    yetişemedim önümüzdeki dağıtımı bekleyeceğim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ascheriit

EA3 öncesi Low ayarlarda iyi fps/grafik veriyordu oyun. Ne zaman Lowest getirdiler fps de düştü grafik de. Optimizasyon yaptıkça battı oyun. SS atardım ama Windows 10 kurarken unutmuşum aldığım SS'leri kopyalamayı, silindi gitti. Anakart da garantiye gidince EA4'ü hiç oynayamadım. LoW paketi alınca 2 kod hediye verdiler. DHWOT klanından olup da isteyenlere verebilirim davetiye.

clandan değilim ama kod a talibim
  • Oyuna patch gelmis. 10.5gb :S Yuh ya daha betada boyle yaparsa isimiz zor :(
  • Doğru düzgün olana kadar war thunder oynamaya devam.
  • GurcellOnline kullanıcısına yanıt
    Beta açılınca müf pls gürsel :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Chosniel_TR C kullanıcısına yanıt
    Dur daha Tier2 gecemedim :D Server acik oldugunda oturup kasarim :)
  • nasıl oldu oyun son güncellemeden sonra? oynamaya değer mi? ben uzun bir süre ara verdiydim.
  • bende tier 6 leo2 deyim leo1 biraz sıkıntılı o ağaçta diğer araçlar çok zevkli

bence gayet oynanabilir durumda ama bazı sıkıntıları var bunların en başında 20mm lik auto cannonla he spamlayanlar ve arty-light tank müfü kurup ghosting yapanlar bu iki soruna çözüm bulunması gerek
  • Chosniel_TR C kullanıcısına yanıt
    bende leo 1 yüzünden bıraktım zaten hocam.
  • apulunas kullanıcısına yanıt
    leo1 den sonra of-40 çok güzel turret zırhı top tier olduğu zaman çok iyi iş yapıyor ayrıca hızlı ve kendi tierindeki diğer mbt lerden farklı olarak turretinde zayıf nokta yok tek kötü yanı t5-6 oyunlarında turret zırhı pek yardımcı olmuyor

bu arada oyunu bırakmak yerine pve de kasabilirdiniz aslında hocam tankı

beta açıldı beyler yumulun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chosniel_TR -- 3 Eylül 2015; 17:19:13 >
  • merhaba arkadaşlar. iki sorum olacak. cevaplarsanız sevinirim.
    early acces ile pts server farkı ne?
    hesabımı 4 tiere kadar kasmıştım. tüm tanklarım gitmiş. 135.000 deneyim ve 8.000.000 para var görünüyor ancak tank açmakta kullanamıyorum. sıkıntı ne? düzeltilebiliyor mu? yoksa yeniden mi kasacağım?
    teşekkürler.
  • gunesbaki83 G kullanıcısına yanıt
    Pts public test serveri günün belli saatlerinde açılıyor çoğu zaman wipe atılır bu arada Pts na da olduğundan ping 200 ün altına düşmüyor Early access de oyun günün her saati açık oluyor her aşamada wipe atılıyor ama ea4 ve ea5 in arasında wipe atmadılar bu arada ea eu da olduğundan ping değerleri ideal ama paket kaybı var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chosniel_TR

Pts public test serveri günün belli saatlerinde açılıyor çoğu zaman wipe atılır bu arada Pts na da olduğundan ping 200 ün altına düşmüyor Early access de oyun günün her saati açık oluyor her aşamada wipe atılıyor ama ea4 ve ea5 in arasında wipe atmadılar bu arada ea eu da olduğundan ping değerleri ideal ama paket kaybı var

cevap için teşekkürler arkadaşım. daha önceden kastığım tanklar neden sıfırlandı? sıfırlandı ise hesabıma gelen serbest deneyimi neden tank açmada kullanamıyorum?
  • gunesbaki83 G kullanıcısına yanıt
    sıfırlanma sebebi dediğim gibi wipe olayı pts de oynuyorsan orda kapalı olabilir ama şuan serbest deneyimi tank açmada kullanabiliyorum early access de
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chosniel_TR

sıfırlanma sebebi dediğim gibi wipe olayı pts de oynuyorsan orda kapalı olabilir ama şuan serbest deneyimi tank açmada kullanabiliyorum early access de

yok arkadaşım yaaw. oyuna başladığımdan beri early acces de oynadım. bir ay açamadım oyunu. dün güncelleme yapıp oyunu açtım ama tanklar gitmiş 135.000 serbest deneyim ve 8.000.000 para vermiş. ancak serbesti tank açmada kullanamadım. önceden kastığınız sizin tanklarda gittimi?

"wipe atma" dediğiniz olay nedir?
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.