Şimdi Ara

Armored Warfare-ANA KONU (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
602
Cevap
7
Favori
31.091
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • gmaile bakarken epostayi gorup heycanlandim indirme link filanda gelmis baya sevindiydim ama indiremiyorum illa bi paket alacan diyor.bu nedir ya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yanlışlıkla gönderilmiş bir mail. Detayları bu linkten alabilirsiniz.

Kod istiyorsanız, buraya tıklayabilirsiniz. Düzgün bir çizimle kolayca kazanabilirsiniz gibi görünüyor. Pek düzgün katılım yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ascheriit

Yanlışlıkla gönderilmiş bir mail. Detayları bu linkten alabilirsiniz.

Kod istiyorsanız, buraya tıklayabilirsiniz. Düzgün bir çizimle kolayca kazanabilirsiniz gibi görünüyor. Pek düzgün katılım yok.

hay ben boyle isin. teşekürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• açık beta çıkış tarihi hakkında bilgin varmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: galaxy54

açık beta çıkış tarihi hakkında bilgin varmı?

2-3 ay içerisinde bu konu hakkında açıklayıcı bir yazı eklenecek.takip etmekte fayda var..bu yılın sonu olarak düşünülüyordu ama biraz daha geriye çekilecek gibi gözüküyor
  • bu oyun zaten böyle ücretli filan yaptı ya millet iyice soğudu zaten TR fazla katılım olacağını düşünmüyorum.
    sabırsızlıkla bekledik ama sonuç hayal kırıklığı kendilerini bi şey zannediyorlar nasıl bir yönetici mantığıyla haraket ediyorlarsa anlamak mümkün değil.
  • oyun ne ara ücretli oldu hocam? ben hiç para ödemeden oynuyorum hala.
  • quote:

Orijinalden alıntı: apulunas

oyun ne ara ücretli oldu hocam? ben hiç para ödemeden oynuyorum hala.

ücret ödemeden oynamayı nasıl başardın? oyun 15 dolar minimum ücret ödemeden oynanmıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gunesbaki83

quote:

ücret ödemeden oynamayı nasıl başardın? oyun 15 dolar minimum ücret ödemeden oynanmıyor.

valla 5 kuruş ödemedim hocam, mail geldi gel oyna diye, tıkladım oynadım.
  • quote:

quote:

quote:

valla 5 kuruş ödemedim hocam, mail geldi gel oyna diye, tıkladım oynadım.

ücretsiz oynamamışsın o zaman. sana test oyuncusu olman için ücretsiz davetiye göndermişler. sınırlı sayıda kişiye ücretsiz davetiye gönderdiler. oyunu oynamak isteyenlerden 15 euro para isteniyor. oyun ücretli diyen arkadaş doğru söylüyor.

• hocam oyunda deli potansiyel var ama wot u oynadıktan sonra bilmiyorum bir şeyler eksik anlatamadığım bir şekilde AMA EKSİK HERNEYSE, oyun gayet güzel grafikler efektler fizik felan ama wot un o 2. dünya savaşı havasını veremiyor bir türlü ama genede wota gerçekten büyük bir rakip olucak, 1 YIL DAHA sabretmemiz gerekecek yaklasık ya da 8-9 ay
  • çabuk olursanız bu siteye üye olup sağ yanda LOGİN TO REDEEM yazan butona tıklarsanız kod alacaksınız. şu anda 220 kod kalmış gösteriyor. siteye üye olduktan sonra active kodunun e-mail adresine gönderilmesinde çok gecikme var. ben 3 tane mail adresi kaydettim 10 saat oldu sadece birine aktive kodu geldi.

http://angryjoeshow.com/2015/07/armored-warfare-giveaway/
  • birde bu siteden 9 TL ye alabilrisiniz? armored dan pahalı 45 TL giriş paketi almanıza gerek yok. armored forumlarında buldum. güvenlik için sanal kart ile alın. site güvenliği hakkında bilgim yok. alışveriş bittikten 1 dakika içinde e-mail adresinize kod için link gönderiyor. ben dün iki tane aldım çalıştı. yanlız sitenin güvenliği noktasında bilgim yok. sorun çıkarsa bana kızmayın.

http://gameyatta.com/

ama size asıl tavsiyem oyunu biraz daha bekleyin. ben bu gün oynadım çok eksikleri var. sakın pahalı paketlere şimdilik para vermeyin. özellikle fps sorunları var ve 1 yıla kadar geliştirme sürebilir. orta düzeydeki bilgisayarlarda şu anda çok fazla fps sorunu var.

• quote:

çabuk olursanız bu siteye üye olup sağ yanda LOGİN TO REDEEM yazan butona tıklarsanız kod alacaksınız. şu anda 220 kod kalmış gösteriyor. siteye üye olduktan sonra active kodunun e-mail adresine gönderilmesinde çok gecikme var. ben 3 tane mail adresi kaydettim 10 saat oldu sadece birine aktive kodu geldi.

kodumu aldım indiriyorum oyunu

• quote:

Orijinalden alıntı: Howard!

quote:

çabuk olursanız bu siteye üye olup sağ yanda LOGİN TO REDEEM yazan butona tıklarsanız kod alacaksınız. şu anda 220 kod kalmış gösteriyor. siteye üye olduktan sonra active kodunun e-mail adresine gönderilmesinde çok gecikme var. ben 3 tane mail adresi kaydettim 10 saat oldu sadece birine aktive kodu geldi.

bir teşekkür hacım yahu :)

omü lümüsün hemşerim?

• quote:

quote:

quote:

omü lümüsün hemşerim?

evet

• quote:

quote:

quote:

omü lümüsün hemşerim?

kod bitti galiba ben alamadım.

• yanlız şimdi farkettim veya şüphelendim diyeyim :) 9 TL ye satılan kod kısıtlı süreli olabilir. benim ekran görüntüsünü paylaştım. dört tankın yanyana olduğu yerde LİMİTED ACCESS ile başlayan cümle var.

garaj resmine dikkat edin daha garajda fps 15 lerde. oyun içinde 10 lara düşüyor.
     Armored Warfare-ANA KONU

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gunesbaki83 -- 5 Temmuz 2015; 21:47:00 >
  • promo kodu olan varmı ?
  • gunesbaki83 G kullanıcısına yanıt
    Oyun iyi bir sistem istiyor optimizasyon pek olmadığı için. Limited Access, Kısıtlı erişim olarak çevrilip oyunun henüz betada olduğunu, henüz çıkış aşamasında olacak olan tüm özelliklere sahip olmadığını belirten bir terim.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.