Arkadaşlar merhabalar; sistemimde Asus Rog B650E-E Gaming Wifi anakart, Rog Ryujin III 360 soğutucu, Rog Azorh klavye, Rog Gladius III mouse ve Rog Raikiri Pro cihazlar mevcut, uygulama kendiliğinden tüm cihazları görmemeye ve Aura Sync senkronizasyonu tamamen bozuldu. Uygulamayı tamamen sildim kalıntılarına kadar fakat yeniden yüklediğimde de uygulama yükleniyor, Aura Sync sürekli hata veriyor, cihazları bulmuyor, donanımları söküp yükledim, donanımlar takılıyken silip yükledim, çeşitli internet üzerinde bulduğum kaynaklardan benzer problemleri yaşayanların çözümlerini denedim bir türlü olmadı. Uygulama güncelleme kısmında tüm güncellemeler yapılı ve sorunsuz güncelleyerek kurulumlarını yapmasına rağmen aşağıdaki gibi hatalar alıyorum. Yarımcı olabilecek arkadaşlar var mı ? Uygulamayı her açtığımda ise son görselde olduğu gibi sanki yeni yükleniyormuş gibi işlem yapıyor ve açılıyor. Uygulamada hakkında kısmına girdiğimde ise aldığım bilgilerde bu var fakat hizmetlerden ve görev yöneticisinden kontrol ettiğimde tüm bu servisler yüklü ve çalışır durumda. Item Version ---- ------- Armoury Crate UWP App 5.8.9.0 ROG Live Service Yüklü değil Aura Service (Lighting Service) Yüklü değil Armoury Crate service Yüklü değil Aura Wallpaper Service Yüklü değil < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi profiteer -- 10 Nisan 2024; 17:43:16 > |
Armoury Crate sorunsalı
-
-
Sanırım güvenlik duvarı programın internete bağlanmasını engelliyor. Öncelikle güvenlik duvarını tamamen kapatıp bir deneyin. Eğer olmazsa güvenli modda Armour Crate Uninstal Tool ile kaldırın daha sonra Asus'un sitesinden Armoury Crate'in full sürümünü indirini. Kurulumu başlatırken kurmak istediğiniz donanım ve bileşenleri seçmenizi isteyecek. İşaretli olan tüm birimleri kaldırın. Program yüklendikten sonra güncellemek istediğiniz tüm donanım ve bileşenleri tek tek elle güncelleyin. İşinize yaramayacak olanları ve kullanmayacak olduklarınızı güncellemeyin. Sonucu buraya yazarsanız sevinirim.
-
anakart ile gelen versiyonu kurmayı da deneyebilirsin. bu arada login olmayı atlıyor olabilir misin? çünkü bu program hem ücretli hem de ücretsiz hizmet veriyor diye biliyorum. tabi donanım sürücüleri ve sistem durumu vesaire, bunlar ücretsizdi. yine de login olmayı dene derim.
-
Hepsini denedim hemen hemen işe yaramadı, format attım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
senin için değeri pahalı bir çözüm olmuş.
-
Maalesef öyle oldu, yanlışlıkla bir de yedek HDD'yi uçurdum
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X