Şimdi Ara

Army Of Two 2 Save Sorunu Split screen

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.291
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu oyunu split olarak oynuyoruz arkadaşla oyun bitecek nerdeyse silahlar her oyun kapanışında başa dönüyor para olmasına rağmen silahlar açılmıyor yaptığımız uprageler felan başa dönüyor oyuna baştan başlamayı düşünüyoruz ama save leri silmediğimiz için para vs duruyor.Benim sormak istediğim oyununun save dosyalarını nerden siliyoruz ve aynı sorunu yaşayan başka bir arkadaş varmı kolların signin ayarları ile ilgili olduğunu sanıyorum fakat 2 türlüde denedim bu sefer biri oldu diğeri olmadı kısacası saveleri nasıl sıfırlayabilirim ve tekrar silahları kaybetmemem için ne yapmam gerekiyor çok yazdım galiba yardımlarınızı bekliyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: blackmurder36

Arkadaşlar bu oyunu split olarak oynuyoruz arkadaşla oyun bitecek nerdeyse silahlar her oyun kapanışında başa dönüyor para olmasına rağmen silahlar açılmıyor yaptığımız uprageler felan başa dönüyor oyuna baştan başlamayı düşünüyoruz ama save leri silmediğimiz için para vs duruyor.Benim sormak istediğim oyununun save dosyalarını nerden siliyoruz ve aynı sorunu yaşayan başka bir arkadaş varmı kolların signin ayarları ile ilgili olduğunu sanıyorum fakat 2 türlüde denedim bu sefer biri oldu diğeri olmadı kısacası saveleri nasıl sıfırlayabilirim ve tekrar silahları kaybetmemem için ne yapmam gerekiyor çok yazdım galiba yardımlarınızı bekliyorum.

Sorunun arkadasını guest olarak tanıtmıs olabileceginden kaynaklanıyor olabilir.Arkadasın kendine yeni bir profil acarsa save'ler gidecegini sanmıyorum biz ilk oyunda oyle yapmıstık bi sorun yasamadık.

• quote:

Orijinalden alıntı: PyroActive

quote:

Arkadaşlar bu oyunu split olarak oynuyoruz arkadaşla oyun bitecek nerdeyse silahlar her oyun kapanışında başa dönüyor para olmasına rağmen silahlar açılmıyor yaptığımız uprageler felan başa dönüyor oyuna baştan başlamayı düşünüyoruz ama save leri silmediğimiz için para vs duruyor.Benim sormak istediğim oyununun save dosyalarını nerden siliyoruz ve aynı sorunu yaşayan başka bir arkadaş varmı kolların signin ayarları ile ilgili olduğunu sanıyorum fakat 2 türlüde denedim bu sefer biri oldu diğeri olmadı kısacası saveleri nasıl sıfırlayabilirim ve tekrar silahları kaybetmemem için ne yapmam gerekiyor çok yazdım galiba yardımlarınızı bekliyorum.

Sorunun arkadasını guest olarak tanıtmıs olabileceginden kaynaklanıyor olabilir.Arkadasın kendine yeni bir profil acarsa save'ler gidecegini sanmıyorum biz ilk oyunda oyle yapmıstık bi sorun yasamadık.

Hocam yanlız saveler gitmezde silahlar çıkmaz bu sefer yeni profil açarsak, şuan saveler normal silahlar açılmıyor oyun neredeyse bitmek üzere.Save dosyalarını silebilsem olmadı baştan başlıcam

• O zaman yeni oyun acıp bi onceki oynunu uzerine kaydedin (2. kol için profil acıp.)
  • 2. kol içinde 2. bir hesapla sign in demen gerekiyor. Böylece silahlar başa dönmez. Kayıt dosyalarını silme için system settings-> memory-> hdd/mcu-> buradan sonrasını tam hatırlamıyorum. Games te falan duruyordu galiba saveler. Dikkat et oyunun kendisini silme ama hdd den.
  • Bende de o olmustu cok canımı sıkmıstı 2 kisi oynadıgımız icin. 2. oyuncunun paraları 1. oyuncuya geciyor boylelikle oyun sonunda 1. oyuncuda 300 bin para ve upgrade li silahlar varken 2. oyuncuda 0 para ve tum silahlar acılmamıs haldeydi. oyunun sonunda anladım ki 2. oyuncuyuda sign in yapıp maknede kayıtlı diger profille girmek gerekiyomus. oyunu bitrdim fakat tekrar bir zorda baslarsam oyle oynamayı dusunuyorum
  • sadece bu oyunu oynerken makina donuyor .nedendir acep . dvd de mi dir sorun buyuk ihtimalle?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    The Last Of Us Part 1 PC
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşlar teşekkürler cevaplar için baştan başlıcam oyuna fakat save leri silmem gerekiyor memory kısmından save leri bulamadım nerden siliniyor saveler tam olarak bilen varmı ???
  • Dashboardaki en sag kısımda settingsde memory carda girip
  • quote:

Arkadaşlar teşekkürler cevaplar için baştan başlıcam oyuna fakat save leri silmem gerekiyor memory kısmından save leri bulamadım nerden siliniyor saveler tam olarak bilen varmı ???

Silmene gerek yok arkadasına yeni bir profil ac oyuna basla ilk oyunun uzerine kaydet bu kadar basit niye ugrasıyosun bu kadar
  • quote:

quote:

Arkadaşlar teşekkürler cevaplar için baştan başlıcam oyuna fakat save leri silmem gerekiyor memory kısmından save leri bulamadım nerden siliniyor saveler tam olarak bilen varmı ???

Silmene gerek yok arkadasına yeni bir profil ac oyuna basla ilk oyunun uzerine kaydet bu kadar basit niye ugrasıyosun bu kadar

Usta bende zaten 2 profil var artı bir tane dahamı açayım şimdi 3 profil olucak ozaman.
  • quote:

quote:

quote:

Usta bende zaten 2 profil var artı bir tane dahamı açayım şimdi 3 profil olucak ozaman.

arkadasın 2.profilinden sign in yaparsa sorun ortadan kalkar.3.profile gerek kalmaz.

• quote:

quote:

quote:

quote:

arkadasın 2.profilinden sign in yaparsa sorun ortadan kalkar.3.profile gerek kalmaz.

O şekilde yapıyorum baştan beri zaten ama silahlar felan bir gitti bidaha gelmedi sonra kolları farklı signing yaptım benim silahlar gitti baştan başlayayım dedim sonra bir profilin tüm silahları ve parası duruyor diğerinin yok en iyisi save yi silmem amma uzadı ya yokmu saveleri silmeyi bilen

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.